Burnley – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 01.
Burnley
Teljesítmény:
V V V D V
  • Turf Moor
  • Március 03. 14:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bournemouth
Teljesítmény:
V V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vannak olyan angliai meccsek az élvonalból, melyek ezen a héten nem fognak szerepelni itt a blogon. A Liverpoolról mostanában rengeteget beszéltünk, annál kevesebbet a Bournemouthról. Még kevesebbet a Burnley-ről. Szóval most ők kerülnek az asztalra.

Andoni Iraola együttese mostanában megint a csúnyább felét mutatja a közönségnek, míg az ősz végén megtáltosodtak, addig most épp ellenkezőleg, nagyon visszaestek. Nagyon kellene nekik egy önbizalomnövelő siker, és erre jobb ellenfelet nem is találhattak volna, mint a Burnley.

Az újonc szintén nagyon gyenge, egymás után érik őket a borzalmasabbnál szörnyűbb meccsek, és nincs mese, most már tényleg a kiesés küszöbén vannak. Továbbra is bizalommal állnak Vincent Kompany felé, lehet, úgy gondolják, a belga tett annyit értük, hogy kitartsanak mellette. Anno Sean Dyche is sokáig húzta, mielőtt kiadták az útját. Akkor a Burnley végül kiesett, túl későn jött a váltás.

A Burnley – Bournemouth találkozón a legtöbben vendéggyőzelmet várnak, mi is közéjük tartozunk.

Burnley

Egyre nehezebb helyzetben van a Burnley csapata. Nagy reményekkel vágtak neki az idénynek, egy halom új, tehetséges fiatalt igazoltak, a legjobb kulcsemberek pedig itt maradtak. Van egy fiatal edzőjük, aki úgy juttatta fel őket az élvonalba, hogy a többieknek esélyük sem volt a bajnoki címet megszerezni.

És most itt vannak, az utolsó előtti helyen, fogy az idő, fogynak a fordulók és az ellenfelek, és a Burnley nem tud előrébb lépni.

Lemaradásuk most már szinte behozhatatlan reálisan nézve, a legrosszabb bennmaradó jelenleg a Nottingham Forest, hozzájuk képest tizenegy ponttal vannak lemaradva. És tizenkét forduló van hátra.

Bajnokit decemberben nyertek utoljára, azóta nyolc meccsből hatot elbuktak, kettőn ikszeltek. Ennek ellenére Kompanyt még nem rúgták ki, nagy kérdés mondjuk, hogy egy másik edző mit tudna tenni…

Utoljára a Crystal Palace bánt el velük, az eredmény 3-0 lett. Talán minden másképp alakul, ha Josh Brownhillt nem állítják ki fél óra után.

Nincs a csapatnál gyengébb hazai pályán, mérlegük 1-2-10, gólarányuk 13:32.

Sérültek: Jordan Beyer, Luca Koleosho, Lyle Foster, Nathan Redmond, Aaron Ramsey.

Eltiltott: Josh Brownhill.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Taylor, Esteve, O’Shea, Assignon – Odobert, Cork, Berge, Gudmundsson – Amdouni, Fofana

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.28.Premier League
bournemouth
2:1
burnley
Premier League
2023.01.07.FA Kupa
bournemouth
2:4
burnley
FA Kupa
2021.02.09.FA Kupa
burnley
0:2
bournemouth
FA Kupa
2020.02.22.Premier League
burnley
3:0
bournemouth
Premier League
2019.12.21.Premier League
bournemouth
0:1
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bournemouth

Nem sokkal jobban megy mostanában a Bournemouth csapatának sem, de Andoni Iraoláéknál legalább annak lehet örülni, hogy nincsenek kiesőhelyen. És viszonylag messze is vannak tőle. Volt ugyanis ez az ősz végi nagy hajrájuk, amikor egymás után győzték le az ellenfeleiket.

Ez alapozza meg kvázi a bent maradásukat, de még azért hosszú az idény. Nem lehet lazsálni, nem lehet visszavenni. Látható, hogy a fejekben nagyon nem működik valami, hiszen a hét közepén a Bournemouth búcsúzott az FA Kupától is, méghozzá egy másodosztályú csapattal szemben. Lehet, hogy a Leicester már idén visszajut, attól még ők a Championship tagjai. A Bournemouth hosszabbításban szenvedett vereséget.

Ezzel a nyeretlenségi sorozatuk hatmeccsesre nőtt meg, három döntetlen után jött három vereség. Utolsó győzelmüket még a Swansea ellen aratták az FA Kupa előző körében.

A bajnokságban most a 14. helyen állnak, épp most előzte meg őket a Crystal Palace, miután ők nyertek a Burnley ellen, Kerkezék pedig kikaptak a Manchester Citytől.

Idegenben négy kör óta nyeretlenek, összmérlegük 4-3-6.

Az új fiú, Enes Ünal megsérült, kiesett még Dominic Solanke, Lloyd Kelly, James Hill, Tyler Adams, Ryan Fredericks és Max Aarons. Úgy néz ki, Kelly, Ünal és Solanke hamarosan pályán lehet, a házi gólkirály talán már a hétvégén pályán lehet.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez – Christie, Cook – Semenyo, Tavernier, Sinisterra – Solanke

Tippelde

Bár egyikük sincs jó helyzetben, az látható, hogy a Bournemouth inkább van egyben, mint ellenfelük. Akik ráadásul hazai pályán nagyon gyengék, a leggyengébbek most.

A Bournemouth számára itt az idő, hogy megszakítsák nyeretlenségi sorozatukat.

Fő tippek:

1.: Bournemouth

2.: Másfél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Büntetőlapot kap: Marcos Senesi

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső