Fenerbahce – Royale Union SG: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 13.
Fenerbahce
Teljesítmény:
N N N V N
  • Sükrü Saracoglu Stadium
  • Március 14. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Royale Union SG
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ezúttal váltunk egy kicsit, abból a sorozatból hoztunk egy mérkőzést, melyre sokan még mindig nem figyelnek. Vannak csapatok, akik szimplán feleslegesnek gondolják, vannak, akik nem veszik egyáltalán komolyan, előfordulnak olyan együttesek, akik viszont látnak benne lehetőséget.

Szerintünk ilyen a Fenerbahce és a Royale Union SG csapata is. Nekik ez nem derogál, ők ezt a kupát szívesen hazavinnék. Az első meccs alapján úgy néz ki, a belgáknak erre sok esélye nem lesz. A Fener abszolút kinőtte már a török bajnokságot, és úgy néz ki, megállják a helyüket Európában is. Az első mérkőzést simán, 3-0-ra nyerték meg.

A belgáktól valami hatalmas hajrára volna szükség, hogy itt bármi esélyük legyen.

Következzen a Fenerbahce – Royale Union SG találkozó!

Fenerbahce

Jelen pillanatban a Fenerbahce csapatának egyetlen ellenfele van a török bajnokságban: a Galatasaray. Annyira elhúztak ők ketten a mezőnytől, hogy csak na, a harmadik helyen álló Trabzonspornak 49 pontja van, nekik pedig 76, ill. 78.

A Fener egy pár héttel ezelőtti döntetlen miatt van pontlemaradásban a Galatával szemben, de azóta töretlenül azon vannak, hogy előzzenek. A hétvégén a Pendikspor együttese maradt alul velük szemben, a kiesőjelöltet 4-1-re nyerték le úgy, hogy a szünetben még hátrányban voltak. Aztán megrázták magukat, és Mert Yandas, Michy Batshuayi, Ferdi Kadioglu és Irfan Can Kahveci góljaival fordítottak. Mondjuk ekkor az ellenfélnél már csak kilencen voltak pályán…

Ugyanilyen sima meccs volt a Royale Union elleni találkozó is, nem volt sok helyzete a törököknek, de azokat kíméletlenül belőtték. Akkor is betalált Batshuayi, valamint gólt szerzett Jayden Oosterwolde és Dusan Tadic is.

Érdemes megnézni a Fener utóbbi meccseit, szinte mindig jut egy gól az utolsó tíz percre…

A párharc szerintem eldőlt, a törökök mennek a legjobb nyolc közé, nem csak a háromgólos előny miatt mondom ezt, hanem hazai teljesítményük miatt is.

November óta veretlenek, ami összesen tizenegy mérkőzést jelent.

Van bőven sérült, az alábbi játékosok nem lehetnek ott majd a Saint-Gilloise elleni mérkőzésen: Leonardo Bonucci, Joshua King, Luan Peres, Rodrigo Becao, Caglar Söyüncü és Ismail Yuksek.

A várható kezdőcsapat:

Livakovic – Osayi-Samuel, Oosterwelde, Djiku, Kadioglu – Fred, Krunic, Szymanski – Tadic, Batshuayi, Ünder

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.07.Európa-konferencialiga
st gilloise
0:3
fenerbahce
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Royale Union SG

Anno csodájára jártak a belga bajnokságban a frissiben felkerült Royale Union Saint-Gilloise-nak. Az együttes első élvonalbeli szezonjában rögtön az ezüstérmet kaparintotta meg. Ezután pedig elindulhattak a nemzetközi kupákban. Sokan itt mondták azt, hogy oké, ez így most ennyi volt, de a csapat köp a papírformára, és edzőjük távozása, kulcsembereik jó részének eladása sem tántorítja el őket a bajnoki címtől. És ez idén végre összejöhet nekik.

A belga élvonal ugyanis az ő nevükkel kezdődik. Előnyük hat pont az Anderlechttel szemben, a Club Brugge pedig 18 ponttal van lemaradva tőlük.

Ezért is volt meglepő, hogy ennyire simán kikaptak a Fenertől. Saját stadionjuk nem alkalmas nemzetközi mérkőzés lejátszására, így a Lotto Parkban léptek pályára, vagyis ők sem voltak otthon. De azért mégis…

A vicc az, hogy több kapura lövési kísérletük volt, ezek azonban messze nem voltak olyan veszélyesek, mint a túloldalon.

A hétvégén sem sikerült győzni, a Gent elleni hazai mérkőzésen 1-1-et értek el, az ellenfél góljára Alessio Castro-Montes felelt.

Az utóbbi öt meccsükből egyet veszítettek el idegenben, a Brugge elleni kupameccset. Az EKL-ben viszont kiverték a Frankfurtot, amihez nagyon kellett az idegenbeli siker. Előtte – az Európa-liga csoportkörében – kikaptak az Anfielden, a LASK Linz otthonában, ikszeltek a Toulouse-zal szemben.

Hiányzók: Fedde Leysen, Kevin Mac Allister, Kevin Rodríguez.

A várható kezdőcsapat:

Moris – Sykes, Burgess, Machida – Castro-Montes, Sadiki, Vanhoutte, Puertas, Lapoussin – Nilsson, Amoura

Tippelde

Nincsenek azzal kapcsolatban illúzióim, ki fogja megnyerni a párharcot magát. Lehet, hogy a belgák ezúttal jobban céloznak, és egy gólra jók lesznek, de hogy hazai pályán ezt a Fenert, ezt a hihetetlen atmoszférát nem tudják majd megtörni, az biztos.

Fő tippek:

1.: Fenerbahce győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Michy Batshuayi bármikor gólt szerez

2.: Szögletek száma: Over 7,5

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső