Union Berlin – Darmstadt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.28.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 26.
Union Berlin
Teljesítmény:
V D N N V
  • An der Alten Försterei
  • Január 28. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Darmstadt
Teljesítmény:
D V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A francia és angol mérkőzések után a németek következnek. Mostani találkozónk nem biztos, hogy a legnagyobb izgalmi faktort adja majd, de mivel magyar szereplője is lehet a meccsnek, nem akartuk kihagyni. No meg azért sem, mert az Union Berlin és a Darmstadt közötti rangadó az igazi példája a „kiesési rangadó” szónak. Szóval lehet, hogy mi, semleges szurkolók nem fogunk izgulni, de a két csapat drukkereinek ez egy nagyon fontos találkozó.

A Darmstadt az utolsó, az Union Berlin épp, csak bent maradó helyen, de a kettejük között mindössze három pont van. Előfordulhat tehát még az is, hogy Schäfer Andrásék a kör után visszacsúsznak a tabella utolsó helyére.

Jöjjön az Union Berlin – Darmstadt találkozó!

Union Berlin

Nem sikerült az Union Berlinnek az a meglepetés, ami a Werder Bremennek igen: kikaptak az Allianz Arénában. A havazás miatt elmaradt bajnokit szerdán pótolták Münchenben, és bár az Union felvette a kesztyűt – Nenad Bjelica szó szerint -, nem sikerült pontot szerezniük. Nyugi, van még egy elmaradt meccsük, azon reálisabb a győzelmük, és fontosabb is lenne a siker, mint a bajnokesélyest megverni.

Visszatérve egy mondatra a fővárosi edzőhöz: Annyira felhúzta őt Leroy Sané azzal, hogy a pálya szélén meglökte, hogy a horvát elvesztette a fejét, és többször is arcon ütötte a címvédő szélsőjét. Nem kell semmi komolyra gondolni, nem egy Fury – Usyk meccset láthattunk kicsiben. Mindenesetre az edzőt elküldték a pálya széléről, és most nem is lehet majd ott a Darmstadt ellen, Sané sárgát kapott.

Az Union maradt a tabella 15. helyén, és ahogy mondtam, három pont választja el őket a három kiesőjelölttől. Ott van a Darmstadt, a Köln és a Mainz is, és ha most hibáznak Schäferék, akkor kiesőhelyre kerülhetnek megint.

A csapat otthon három győzelmet és egy döntetlent tud felmutatni nyolc meccsen, legutóbbi két összecsapásukat egyhuzamban megnyerték, ami intő jel a vendégeknek.

Hiányzók: Aissa Laidouni, Rani Khedira.

Kétséges: Kevin Volland, Josip Juranovic.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Vogt, Leite – Trimmel, Haberer, Hollerbach, Schäfer, Gosens – Volland, Bedia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.26.Bundesliga
sv darmstadt 98
1:4
union berlin
Bundesliga
2019.05.05.Bundesliga 2
sv darmstadt 98
2:1
union berlin
Bundesliga 2
2018.12.01.Bundesliga 2
union berlin
3:1
sv darmstadt 98
Bundesliga 2
2018.04.28.Bundesliga 2
sv darmstadt 98
3:1
union berlin
Bundesliga 2
2017.11.24.Bundesliga 2
union berlin
3:3
sv darmstadt 98
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Darmstadt

Nem tudta úgy elkapni a fonalat a Darmstadt a Bundesligában, mint a másik újonc, a Heidenheim, de a vezetőség kitart Torsten Lieberknecht mellett. A vezetőedzőt annak ellenére sem küldték el, hogy a csapat mindössze 11 pontot szedett idáig össze, és féltávon túl is utolsó helyen állnak a bajnokságban.

Igyekeznek erősíteni a tavaszra, két olyan játékost is kölcsönvettek, akik csapatukban nem jutottak elég szóhoz: Gerrit Holtmann a Bochumból, Julian Justvan a Hoffenheimből érkezett.

A csapat az évet egy ponttal indította, előbb kikaptak a Borussia Dortmundtól, majd a hétvégén ikszeltek az Eintracht Frankfurttal. Bravúros eredmény ez, főként azért, mert kétgólos hátrányból tudtak felállni.

Előbb a friss ember, Julian Justvan szépített, majd a 95. percben Christoph Klarer egyenlített.

Idegenben csak az Union rosszabb náluk, a mérleg 1-2-5, meg egy csúnya, -15-ös gólkülönbség.

Hiányzók: Marvin Mehlem, Fraser Hornby, Braydon Manu, Mathias Honsak, Aaron Seydel.

A várható kezdőcsapat:

Schuhen – Maglica, Zimmermann, Klarer – Bader, Holland, Franjic, Nürnberger – Kempe – Pfeiffer, Vilhelmsson

Tippelde

A Darmstadt a kiesés egyik nagy esélyese, ha valami nem változik meg nagyon, akkor az újonc amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan menni is fog. Az Unionnak ez egy remek alkalom a meglógásra, élniük kell vele.

Tippjeink a következők:

1.: Union Berlin győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső