West Ham United – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 21.
West Ham United
Teljesítmény:
V N N V N
  • London Stadium
  • December 23. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester United
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon pörög az angol futball, úgyhogy természetesen mi sem maradhatunk ki ebből. A hét közben a Ligakupa negyeddöntői zajlottak, most pedig már a Premeir League következő, 18. fordulója jön. És nem egy rangadó lesz, amiről érdemes beszélni a sportfogadás szerelmeseinek. Ilyen szerintünk a West Ham United – Manchester United, no meg a Pool – Arsenal…

Előbbivel kezdünk, aztán egy kis kitérőt követően ott, az Anfield Roadon fejezzük be a mai napot. Ott, ahol a WHU tegnap pályára lépett, és akkora pofont kapott, mintha egy jó kis Bud Spencer – Terrence Hill filmet néznénk. A fővárosiak még úgy sem bírtak Szoboszlaiékkal, hogy azért nem a legerősebb csapatával álltak ki Kloppék. Az 5-1 pedig… csalódás.

Ami az Unibet irodáját illeti, ők háromesélyes meccsben gondolkoznak, ahogy az online sportfogadás Magyarországon elérhető összes bukmékere. Náluk 2.60 a hazai győzelem, 3.70 a döntetlen, 2.70 a vendégsiker.

West Ham United

Szóval a Ligakupa ennyi volt David Moyesék számára. Hogy pontosan mi történt a Liverpool ellen tegnap este, nem lehet megmondani, a totális szétesés és a megsemmisülés a legjobb szó erre. A West Ham ugyanis öt gólt kapott a vörösöktől, fontos – a mi szempontunkból -, hogy az első gólt Szoboszlai Dominik szerezte. A WHU részéről pedig Jarrod Bowen talált be, bár akkor már oly mindegy volt, akkor már 3-0-ra ment a hazai csapat.

Moyes számára még mindig ott a bajnokság, ott az Európa-liga, szóval van miért küzdeniük még idén. Főleg, hogy a bajnokságban ennél azért talán többre hivatottak. A tabella nyolcadik helyét foglalják el, és jó hír, hogy közvetlenül előttük, egy pontra ott a Manchester United. Tehát, ha győznek, akkor előznek. És lehet, hogy nem egy, hanem rögtön két csapatot is, amennyiben a Newcastle is vereséget szenved.

A győzelemre van azért esélye a kalapácsosoknak. Egyrészt, a tegnapi zakót megelőzően kifejezetten korrekt játékot mutattak be, a Wolverhamptont például 3-0-ra verték a hétvégén.

Hazai mérlegük viszont hagy némi kívánnivalót maga után, 4-2-2-t hoztak eddig össze.

Sérültje csak egy van a skótnak, Michail Antonio, ám két játékosa is benyalt egy betegséget, Nayef Aguerd és Maxwel Cornet játéka nem biztos, bár elég valószínűnek tűnik.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson – Soucek, Álvarez, Ward-Prowse – Bowen, Kudus, Benrahma

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.07.Premier League
west ham
1:0
man united
Premier League
2023.03.01.FA Kupa
man united
3:1
west ham
FA Kupa
2022.10.30.Premier League
man united
1:0
west ham
Premier League
2022.01.22.Premier League
man united
1:0
west ham
Premier League
2021.09.22.Angol Ligakupa
man united
0:1
west ham
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester United

Az európai kalandnak vége, nem maradt más hátra az együttesnek, mint a bajnokság, valamint az FA Kupa. Egyelőre előbbire kell fókuszálni, a tavalyi bronzérmes jelen pillanatban csak a hetedik. Sok olyan meccsük volt, amikor a játék gyenge volt, már hét vereségnél járnak, ami az első tíz csapat közül a legtöbb. Döntetlenjük csak egy van, azt is most hétvégén szerezték. És annak is nagyon kellett örülniük, a Liverpool ugyanis az egész meccs alapján gólokkal kellett volna, hogy nyerjen.

A manchesteriek kihúzták, de Diogo Dalot elveszett, főleg az elméje a meccs utolsó perceiben, ami miatt piros lapot kapott.

Nem segített ezzel az edzőjén, de Aaron Wan-Bissaka jól fogja tudni pótolni a portugált. További sérültekről, kiesőkről majd később, most nézzük, hogy szerepel az együttes idegenben.

A MU eddig nyolc bajnokit játszott, ebből négyet nyertek meg, egyszer ikszeltek, háromszor kikaptak.

Remek hír, hogy a csapatkapitány, Bruno Fernándes ismét pályán lehet, miután letöltötte az eltiltását, de – ahogy mondtam – most egy honfitársa marad ki, Diogo Dalot. Továbbra sem az első csapat tagja Jadon Sancho, sérült Amad Diallo, Anthony Martial, Victor Lindelöf, Christian Eriksen, Mason Mount, Lisandro Martínez, Casemiro, Harry Maguire és Tyrell Malacia.

Hamarosan visszatérhet Martial és Eriksen, ám kétlem, hogy ezúttal szerepet kapnának.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Wan-Bissaka, Varane, Evans, Shaw – McTominay, Mainoo – Antony, B. Fernándes, Garnacho – Rashford

Tippelde

Lehet ezt szépen mondani, lehet kevésbé szépen, de a lényeg az, hogy ez a Manchester United kifejezetten gyenge. Mindenhol van gyenge pontjuk, és ráadásul még sérültekkel is tele vannak. Bár a WHU tegnap óriási pofont szedett be, itt az esély a javításra.

Tippjeink a következők:

1.: West Ham United győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 50%-os hétvégi reload bónuszt a Powbet oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső