Nice – Lens: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.12.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 19.
Nice
Teljesítmény:
V N V N D
  • Allianz Riviera
  • December 20. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lens
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdán teljes francia fordulót rendeznek, amiből mi is ki akartuk venni a részünket. Bár a Ligue 1 ugyanazt nyújtja, amit mondjuk tavaly is, meglepetések meglepetések hátán. Csak egy példa: A múlt héten a dobogóra hajtó Monaco a sereghajtó Olympique Lyont fogadta. Minden adott volt a hazai sikerhez, mégis a vendégek nyertek.

De mondok egy másik példát, amivel most jobban tudunk vibe-olni: A második helyen álló Nice is kikapott a Le Havre-tól, melyben ott volt Nego Loic is.

A mostani Nice – Lens a forduló talán legnagyobb rangadója. Franck Haise csapatának nevét most már Európában is megtanulták, miután az Európa-ligába jutott az együttes a BL-ből. A bajnokságot gyengén kezdő, de egyre jobb formába kerülő vendégcsapat győzelmi esélyekkel lép pályára, noha a Nice okkal követi a PSG-t a tabella második helyén.

Az online sportfogadás szakértői szerint picivel esélyesebbek a nizzaiak, a Quickwin oldalán 2.20 az ő győzelmük és 3.50 a vendégeké, 3.10 az iksz.

Nice

Sokáig vezette a Ligue 1-t a Nice együttese, azonban a fiatal és rutintalan Francesco Farioli kártyavára kezd összedőlni. Már „csak” a második pozíciót foglalják el a PSG mögött, és egyre jönnek a vereségek. Miután a Nantes-tól kikaptak, legyőzte őket a Le Havre is, melynek stabil tagja Nego Loic, a magyar válogatott szélsője. Ezúttal is kezdőként kapott helyet az újoncnál, és végig a pályán volt, miközben a társak ontották a gólokat. Egészen pontosan 3-1-re győztek, Emmanuel Sabbi duplája mellett Mohamed Bayo talált még a kapuba, vendégoldalról pedig Tom Louchet. Egyébként mindkét csapat tíz emberrel fejezte be a találkozót, Jean-Clair Todibot állították ki a vendégektől, Samuel Grandsirt a hazaiaktól.

Most otthon kéne győzni a liga egyik legjobb formában levő együttese ellen, ami nem tűnik lehetetlennek, főleg, hogy a Nice még veretlen, öt győzelmük és három döntetlenjük van.

A formahanyatlás nyilvánvaló mindenesetre, habár az eredmények még így is jönnek sokszor, azért látványosan sok gólt kapnak, Marcin Bulka az elmúlt három fordulóban többször nyúlt a hálóba, mint az azt megelőző tíz mérkőzésen.

Négyen nem lesznek a pályán, Sofiane Diop és Khephren Thuram mellett Youcef Atal, illetve Jean-Clair Todibo.

A várható kezdőcsapat:

Bulka – Lotomba, Dante, A. Mendy, Perraud – Boudaoui, Sanson, Balde – Laborde, Guessand, Claude-Maurice

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.01.Ligue 1
lens
0:1
nice
Ligue 1
2022.12.29.Ligue 1
nice
0:0
lens
Ligue 1
2022.04.10.Ligue 1
lens
3:0
nice
Ligue 1
2021.12.22.Ligue 1
nice
2:1
lens
Ligue 1
2021.01.23.Ligue 1
lens
0:1
nice
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lens

A Bajnokok Ligájában összejött a bravúr, a Lens tavasszal is európai kupában fog szerepelni, méghozzá az Európa-ligában. Maradjunk annyiban, a BL-tavasz sem volt annyira messze…

Már azt is tudni, kivel fog játszani a francia együttes a rájátszásban, Franck Haise és legényei Sallai Rolandék ellen lépnek majd pályára. Egy olyan ellenfél, aki ellen lehet esélyük…

De most tértjünk rá a francia ligára, ahol a Lens szépen kapaszkodik felfelé. A nagyon gyenge rajt után egyre-másra jönnek a sikerek, jelen pillanatban az egyik legjobb formában a Lens van. Utolsó öt meccsükön kilenc gólt rúgtak és kettőt kaptak, négyszer nyertek, egyszer ikszeltek.

A hétvégén a Reims ellen 2-0-ra győztek Wesley Said és Oscar Cortes góljaival.

Ami miatt egy kicsit lehet idegeskedni, az az idegenbeli forma, 2-3-3-mal állnak most, ám jelzem, tavaly sem voltak sokkal jobbak. Amikor ezüstérmet szereztek, akkor is inkább hazai teljesítményük volt kiemelkedő.

Wuilker Farinez edzésbe állt, ahogy Jimmy Cabot is, ám egyikük játékára sem látok túl sok esélyt. Deiver Machado hamarosan visszatérhet, azonban Jonathan Gradit és Nampalys Mendy játékára várni kell még.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Khusanov, Danso, Maouassa – Aguilar, El Aynaoui, Diouf, Frankowski – Costa, Fulgini – Said

Tippelde

A Nice láthatóan nehezen bírja a nyomást, ami rájuk nehezedik, és elkezdtek pontokat hullajtani. Ennyit számít, ha egy csapat tele van fiatalokkal…

A Lens most kezdett el magára találni, és ha mérget nem is vennék rá, de azt állítom, hogy ezt a találkozót is le tudják hozni veretlenül…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Döntetlen vagy Lens győzelem

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső