AC Milan – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 06.
2023. november 07. kedd, 21:00 Giuseppe Meazza
Milan
vs
PSG

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nem a legjobbkor találkozik egymással két mostani főszereplőnk. Az AC Milan szempontjából legalábbis biztosan nem. Stefano Pioliék ugyanis rendkívül gyenge formában, most már a kiesőjelölt Udinese ellen sem mehettek biztosra a sportfogadás kedvelői.

Lehet szidni a PSG-t, kell is kritikusnak lenni velük szemben, de sok kritika most, ebben a pillanatban nem érheti őket. Luis Enrique valamit megtalált, valami összejött, valami működik, és ennek köszönhetően az eredmények is szépen jönnek, a játékkal ugyan van némi gond még, de azt lehet csiszolni.

A kettejük mérkőzése számít a keddi játéknap talán legnagyobb rangadójának, bár a két héttel ezelőtti mérkőzésből kiindulva nem lesz ez egyáltalán rangadó…

Ami a szorzókat illeti: A Hotbet oldalán 3.10 a hazai siker, 2.20 a vendég, 3.50 a döntetlen.

Jöjjön az AC Milan – PSG találkozó!

AC Milan

Valami megtört az AC Milanban, most az eredményeiket látva ez jut az ember eszébe. Stefano Pioli együttese, miután Olivier Giroud-val a kapuban megverték a Genoát, sorra bukja el a fontosabbnál fontosabb meccseit. Kikaptak a Juventustól hazai pályán, a PSG-től idegenben, ikszeltek a Napolival (2-0-s előnyt tékozoltak el), majd a hétvégén az Udinese nyert a Giuseppe Meazzában. Mind közül ez a legcikibb, hiszen az azt megelőző három találkozó mégiscsak egy komoly, erős ellenfél ellen volt.

De az Udinese most a kiesés ellen küzd, a győzelmük mindössze az első volt, holott Olaszországban már a 11. fordulót rendezték meg… Pioli hosszú idő után először váltott formációt, általában a 4-2-3-1-hez ragaszkodott a mester, most azonban két csatárral, klasszikus 4-4-2-t választva léptek pályára a piros-feketék. És ez nem jött be.

A Milan a BL-ben még egy mérkőzést sem nyert, sőt még gólt sem rúgott. Két gól nélküli döntetlen a Newcastle és a Dortmund ellen, majd a PSG elleni 3-0-s zakójuk… A továbbjutási esélyeik ezzel nagyban leszűkültek, hatalmas változásokra van szükség, ha nem akarnak szégyenszemre utolsóként végezni…

Kifejezetten hosszú a csapat sérültlistája. Vannak játékosok, akik talán a keretben, talán a kezdőben lehetnek (Simon Kjaer, Samuel Chukwueze, Christian Pulisic, Theo Hernández), és vannak, akik biztosan nem lesznek ott (Ismael Bennacer, Mattia Caldara, Marco Sportiello, Marco Pellegrino).

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Tomori, Thiaw, Hernández – Loftus-Cheek, Musah, Reijnders – Pulisic, Giroud, R. Leao

Egymás elleni meccsek

Ahogy fent mondtam, a két csapat előző találkozója minden volt, csak rangadó nem. Pedig annak indult. Ám ezen a meccsen a kapu előtt a franciák voltak magabiztosabbak, és ez a végeredményen is meglátszik. Kylian Mbappé góljával szereztek vezetést a hazaiak, majd a másodikban Randal Kolo Muani és Lee Kang-in is kapuba találtak. Kapura lövések számában nem volt sok különbség a két csapat között, viszont eredményességben annál inkább.

Előző meccs eredménye
2023.10.25.Bajnokok Ligája
psg
3:0
milan
Bajnokok Ligája
2012.01.04.Barátságos Mérkőzés
milan
1:0
psg
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

PSG

Azt mondom, Luis Enrique minimális célja nem lehet más, mint a címvédés a Ligue 1-ben. De ez még kevés lesz az üdvösséghez, Christophe Galtier-nak nem volt elég, neki mennie kellett. Az új irányvonal döcögősen indult, no meg hamarosan megint kezdődik a Mbappé-szappanopera újabb évada, amit bevallok, most már nagyon unok. Fél éven belül lejár a francia szerződése, azaz megint jönni fognak a hírek, hogy épp hova igazol.

A PSG egyébként pénteken este a Montpellier ellen játszott bajnokit, és Lee Kang-in, Warren Zaire-Emery és Vitinha góljaival simán nyertek.

A győzelem ellenére nem léptek előre, mivel a Nice is nyerte saját mérkőzését, maradtak a második helyen.

A BL-ben egyelőre ők vezetnek, ők mondhatják el magukról egyedül, hogy két győzelmet is arattak a csoportkörben. No meg azt is, hogy 4-1-es vereséget szenvedtek…

Szintén nem rövid a PSG sérültlistája, de azért egy fokkal rövidebb: Keylor Navas, Marco Asensio, Nuno Mendes, Presnel Kimpembe, Sergio Rico és Danilo Pereira szerepel rajta.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Hernández – Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha – Lee, Kolo Muani, Mbappé

Tippelde

Ha a Milan most sem nyer, akkor tényleg lemondhatnak a továbbjutásról, de talán még az EL-ről is. Mert négy kör után két ponttal… hát, az bravúr volna, ha ebből még bármit ki tudnának hozni.

A legtöbb szakértő abban egyetért, hogy a forma meghatározhatja a mérkőzés kimenetelét, míg a hazaiaknak nem megy, a vendégeknek nagyon is.

Tippjeink a következők:

1.: PSG győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső