Atletico Madrid – Celtic: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 06.
2023. november 07. kedd, 21:00 Estadio Metropolitano
Atletico Madrid
vs
Celtic

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Egyre inkább érzi azt az ember, hogy mostanában nincs a sportfogadás berkein belül olyan, hogy tuti meccs. Hogy a papírforma, mint olyan, eltűnt a süllyesztőben. Nem hiába gondoljátok ezt, valóban látszik valami ilyesmi a nagyobb bajnokságokban. Holott ez eddig kevésbé volt jellemző. Nem saját kezeinket szeretném most mosni, de a most következő találkozó, az Atletico Madrid – Celtic pont egy olyan meccs, aminek papíron simának kell lennie.

De így voltam ezzel két héttel ezelőtt is, mégis pofára estem. A skótok ugyanis hiába bukták el az első két meccsüket, hiába tűnt sokkal esélyesebbnek a matracosok csapata, a vége mégis döntetlen lett.

Na most ez a Celticnek sokat nem ér, viszont az Atleticonak a továbbjutásába is kerülhet. Szerencséjük, hogy a Feyenoord megverte a Laziot…

A visszavágón már nem lehet szórakozni, sokkal jobban és koncentráltabban kell játszaniuk, stabilabban védekezni, mert a Celtic ázsiai kontingense láthatóan tud veszélyt okozni bárki kapuja előtt.

A Campobet oldalán 1.30 a hazai siker, 5.50 az iksz, 10.00 a vendéggyőzelem.

Atletico Madrid

Nyolc mérkőzésből álló veretlenségi sorozatnak vetettek véget a hétvégén a LaLigában. Az Atletico Madrid ennyi ideje nem kapott ki, pedig közben elképesztően erős csapatokkal is játszottak, mint a Real Madrid vagy a Real Sociedad. De ezt most megszakították, mégpedig egy újonc, a Las Palmas. Ez az, amire kevesen számítottak, talán a colchonerok egy kicsit könnyelműen mentek neki a mérkőzésnek, és erre fáztak rá.

A csapat így most lemaradt a Barcától, konkrétan Xaviék megelőzték őket, és most már csak a negyedik helyet foglalják el a táblázaton.

Nem jött jókor ez a pofon, vagy talán épp, hogy jókor jött. A Celtic elleni győzelem ugyanis kulcsfontosságú, a másik ágon Lazio – Feyenoord mérkőzést rendeznek, és bármi is legyen ott az eredmény, az Atleti egy győzelemmel közelebb kerül a továbbjutáshoz.

Most ugyanis a másodikak öt ponttal, de mögöttük ott a Lazio eggyel lemaradva, előttük a Feyenoord.

Hazai pályán azért nem szoktak gondot okozni Simeonénak, az együttes a mostani idényben az összes hazai mérkőzését megnyerte.

Sérült Samuel Lino, Ivo Grbic és Thomas Lemar, Memphis Depay és Reinildo Mandava még nem áll készen a visszatésére, míg Rodrigo De Paul eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Savic, Witsel, M. Hermoso – Molina, Llorente, Koke, Saúl, Galán – Morata, Griezmann

Egymás elleni meccsek

Izgalmas, fordulatos mérkőzésen játszott 2-2-es döntetlent egymással az Atleti és a Celtic. Magunk részéről egy sokkal magabiztosabb Madridot vártunk, ehhez képest már négy perc után vezetett a Celtic Furuhashi Kyogo góljával. Antoine Griezmann ugyan egyenlített, de három perccel később Luis Palma megint a hazaiakat juttatta előnyhöz. Ezt később, a második félidőben Alvaro Morata egyenlítette ki, a döntő ütést sem a hazaiaknak, sem a vendégeknek nem sikerült bevinni.

Előző meccs eredménye
2023.10.25.Bajnokok Ligája
celtic
2:2
atletico madrid
Bajnokok Ligája
2011.11.30.Európa-liga
celtic
0:1
atletico madrid
Európa-liga
2011.09.15.Európa-liga
atletico madrid
2:0
celtic
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Celtic

Kezd magára találni a Celtic is, bár a Premiershipben azért olyan nagy gondok nem voltak velük. Volt néhány pontvesztés, de ezek mind beleférnek, mert így is toronymagasan vezetik a bajnokságot. Legutóbb a Ross Countyt verték 3-0-ra idegenben David Turnbull, Luis Palma és James Forrest góljaival. Előnyük így most már nyolc pont a Glasgow Rangersszel szemben.

A BL-ben viszont utolsók. Két vereség mellett egy döntetlent hoztak össze, épp az előző körben, a mostani ellenféllel szemben, de erről már olvashattatok.

Idén kilenc meccset játszottak le idegenben, melyből hatot megnyertek, egyen ikszeltek, kétszer kikaptak.

Stephen Welsh, Liel Abada, Hatate Reo és James McCarthy sérültek, így Brendan Rodgersnek ki kell fundálnia valamit a középpályára.

A várható kezdőcsapat:

Hart – Johnston, Carter-Wickers, Scales, Taylor – O’Riley, McGregor, Bernardo – Maeda, Furuhashi, Palma

Tippelde

A két héttel ezelőtti iksz, illetve a hétvégi vereség kijózanító hatással volt a Madridra, eltökéltek, hogy hazai pályán javítsanak. És fognak is.

Tippjeink a következők:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső