Feyenoord – Lazio: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 24.
2023. október 25. szerda, 18:45 De Kuip
Feyenoord
vs
Lazio

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Aki követi a nemzetközi klubfutballt, annak a következő párosítás tavalyról ismerős lehet. A Feyenoord – Lazio mérkőzést akkor még az Európa-liga csoportkörében rendezték meg, a hollandok jól ki is szúrtak az olaszokkal.

Most már egy szinttel feljebb fognak játszani, a tét viszont nem lett nagyobb, ugyanúgy nagy. Maurizio Sarri együttese kezdi elkapni a fonalat, amire szükség is volt, nem járja, hogy a tavalyi Serie A-ezüstérmes csak zötykölődjön a szezon során.

A Feyenoord szintén jó meccseket játszik, eredményesek is, így egy kifejezetten érdekes találkozóra kellett szorzókat kreálni a sportfogadás szakértőinek.

Az Unibetnél 1.93 a holland győzelem, 3.95 az olasz, szintén 3.95 az iksz.

Feyenoord

Ahogy tavaly az EL-ben, most is szorosnak tűnik a csoport, ahol a Feyenoord van. Legutóbb úgy alakult a kvartett, hogy minden csapatnak nyolc pontja lett. Erre fázott rá mostani ellenfelük, a Lazio…

A Feyenoord akkor továbbjutott, most meglepetés lenne, ha sikerülne. Egyelőre a harmadik helyen, miután legyőzték a Celtic csapatát 2-0-ra, utána viszont 3-2-re kikaptak az Atletico Madridtól. Nem rossz eredmény ez, tekintve, hogy idegenben játszottak, és hogy a matracosok mennyire jó formában vannak mostanában. Érdekes amúgy, hogy kétszer is vezettek a vendégek, először egy öngóllal, majd David Hancko találatával, a végén mégis kikaptak.

Ez az utóbbi idők – konkrétan az idei szezon – egyetlen veresége eddig, ezen kívül egy döntetlene van még a csapatnak, a többi meccsüket megnyerték.

A hétvégén a Vitesse is megtapasztalhatta, milyen minőséget képvisel a Feyenoord, a bajnoki meccsnek 4-0 lett a vége. Betalált Calvin Stengs, Santiago Giménez, Lutsharel Geertruida és Antoni Milambo, egy mindössze 18 esztendős reménység.

A remek eredmények ellenére az Eredivisie-ben csak a harmadik a Feyenoord, hiszen az AZ Alkmaar 8-1-0-val, a PSV Eindhoven 9-0-0-val áll. Ja, és csak úgy érdekességképp megjegyzem, hogy az Ajax 17., vagyis kiesőhelyen áll, le is mondott tegnap a vezetőedzőjük.

Luka Ivanusec sérült, Santiago Giménez sem százszázalékos, mindketten stabil kezdők lennének, ennek a szurkolók nem annyira örülnek… Mellettük még a Newcastle fiatal kölcsönjátékosa, Yankuba Minteh, valamint Gernot Trauner nem játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

Bijlow – Niuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman – Wieffer, Timber – Jahanbakhsh, Stengs, Igor Paixao – Ueda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.11.03.Európa-liga
feyenoord
1:0
lazio
Európa-liga
2022.09.08.Európa-liga
lazio
4:2
feyenoord
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lazio

A bevezetőben azt írtam, Maurizio Sarri csapata végre kezdi felvenni a fonalat. A Lazio elég gyengén kezdett, több olyan eredményük volt, melyek meglepetésül szolgáltak, mostanra azonban kezd a kanyar kiegyenesedni. A legutóbbi öt mérkőzésükből négyet megnyertek, egyedül az AC Milan ellen kaptak ki. Azóta viszont három meccsen három győzelmet arattak, többek között a Celticet is legyőzték idegenben. A skótok ellen Matias Vecino mellett Pedro talált be, méghozzá a hosszabbításban, közel volt tehát az újabb döntetlenhez az olasz fővárosi gárda.

A hétvégén – egészen pontosan pénteken – a Sassuolo otthonába látogattak, ahol kapott gól nélkül hozták le a meccset, ők viszont rúgtak kettőt. Felipe Anderson és Luis Alberto találtak be, ez elég is volt a győzelemhez.

Ivan Provedel sérült volt nemrég, pénteken azonban már ő kezdett, és most is ő fog. Védései mellett az ellenfél kapusa is aggódhat, ha őt közelről meglátja. Sarrinak most sincs hiányzója, bevethető Ciro Immobile és Alessio Romagnoli, akik mostanság kiestek.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Patric, Romagnoli, Hysaj – Guendouzi, Rovella, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Pedro

Tippelde

Remek formában a hazaiak, de Ivanusec és Giménez nélkül kevesebb esélyük van a győzelemre. Mondjuk az sem biztos, hogy nem léphetnek pályára, így figyeljétek a hivatalos kezdőket.

A Lazio most kezdi összekapni magát, a forma kezd jó lenni, így azt mondom, ezúttal is van esélyük a sikerre.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól alatti eredmény

4.: Pontos eredmény: 1-1

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső