Antwerpen – FC Porto: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 24.
2023. október 25. szerda, 21:00 Bosuilstadion
Royal Antwerp
vs
Porto

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ahogy mondtam, és ahogy – az esetek többségében – megszokhattátok, most is minden meccsről szót fogunk ejteni. Volt egy kis szünetünk, amikor máson kellett dolgozni, de újra itt vagyunk. És bevallom, javítanunk kell. A hónapunk jól áll, de a BL-ben eddig… maradjunk annyiban, én magunkkal egyelőre nem vagyok annyira elégedett. Aki tudja, hogy működik az online sportfogadás, az biztosan élt már át hasonlót, amikor jönnie kéne a meccseknek, de egyszerűen valami van, és mégsem nyerünk. Nos, a BL-ben akadtak szép győzelmeink (Newcastle – PSG egy jó példa erre), de akadtak olyan találkozók is, ahol nem láttuk az eredményt előre.

A cél az, hogy az Antwerpen – FC Porto mérkőzésen ilyen ne történjen meg. A belgák egyelőre a csoport utolsó helyén, két vereséggel vajmi kevés esélyük van a továbbjutásra, no meg az ellenfelek minősége is sokat nyom a latban. Tény, ők a négyes leggyengébb tagjai.

Az FC Porto ellen is a vereség tűnik valószínűnek, de azért várjuk ki a végét.

A Powbet oldalán 3.50 a hazai siker, 2.05 a vendég, 3.50 a döntetlen.

Antwerpen

Egyelőre ez nem Mark van Bommelék szezonja. Az Antwerpen tavaly nagy küzdelemben nyerte meg a bajnokságot – úgy, hogy az utolsó meccsen még három csapatnak is volt esélye a bajnoki címre, végül a hosszabbításban Toby Alderweireld gólja döntötte el a trófea sorsát -, idén azonban már most jelentősen le vannak maradva. A Jupiler League-ből lement 11 forduló, a Royal Antwerp pedig ott van a 6. helyen 17 ponttal. Ezt négy győzelemmel, öt döntetlennel és két vereséggel hozták össze.

Épp most, a hétvégi fordulóban kaptak ki 3-2-re a Charleroi otthonában, hiába egyenlítettek kétszer is Jürgen Ekkelenkamp és George Ilenikhena góljaival.

A BL-ben sem megy nekik, két mérkőzésen két vereséget szenvedtek el. Előbb nagyon kikaptak a Barcelonától (5-0-ra), utána pedig a Shakhtar Donetsk vitte el tőlük a három pontot. Az már egy izgalmasabb meccs volt, a győzelem ott volt a belgák kezében, hiszen az első félidőben már 2-0-ra is vezettek, végül azonban az ukránok örülhettek. Ekkor góljaikat Arbnor Muja és Michel Balikwisha szerezték.

Ketten biztosan hiányozni fognak holnap este, de több kérdőjeles labdarúgó is van a keretben. Ritchie De Laet és Mandela Keita azok, akik biztosan nem játszhatnak, Sam Vines, Jacob Ondrejka, Davino Verhulst, Kobe Corbanie és Björn Engels azok, akik talán igen, talán nem.

A várható kezdőcsapat:

Butez – Bataille, Coulibaly, Alderweiredl, Wijndal – Yusuf, Vermeeren – Muja, Ekkelenkamp, Balikwisha – Janssen

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

FC Porto

Egyelőre továbbjutó helyen Sergio Conceicao együttese, az FC Porto, de attól még nagyon messze vannak, hogy hátra is dőlhessenek. A portugál együttes győzelemmel kezdte meg szereplését a BL-ben, a Shakhtar ideiglenes otthonában nyertek 3-1-re. Ezt követően viszont nem jött össze a bravúr, és kikaptak hazai pályán az FC Barcelonától. Mivel az egymás elleni eredmények alapján jobban állnak, mint Zubkovék, ők állnak a második helyen, dacára a pontegyenlőségnek.

A bajnokságban megy a szokásos csata, amelynek van három állandó szereplője, a Sporting CP, a Benfica meg az FC Porto. Ez most az állás is, a Porto harmadik helyen áll, miután nemrég kikaptak a Benficától, és így lépéshátrányba kerültek.

A hétvégén a portugálok nem bajnokit, hanem kupameccset játszottak, a Porto a Vilar de Perdizes otthonába látogatott, a meccset André Franco és Evanilson góljaival 2-0-ra nyerte meg.

A rutinos Pepe (tehát nem a brazil szélső, hanem a portugál hátvéd) sérült, mellette Zaidu Sanusi, Gabriel Veron és Iván Marcano nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – J. Mário, Pedro, Carmo, Wendell – Eustáquio – Baró, González, Aquino – Evanilson, Taremi

Tippelde

Kötelező házi feladat a Porto számára a győzelem. Gondolják sokan… köztük valamennyire én is. Az Antwerp ugyan nem lóg ki teljesen lefelé, de tény és való, hogy egészen más szintet képviselnek, mint azok, akik a legjobb 16-ba vágynak.

Tippjeink a következők:

1.: FC Porto győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mehdi Taremi bármikor gólt szerez

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső