Lazio – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.19.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 18.
2023. szeptember 19. kedd, 21:00 Stadio Olimpico
Lazio
vs
Atletico Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A játéknap másik nagynak számító mérkőzése következik most. A két csapat nemrég már az Európa-ligában is megmérkőzött egymással, régi ismerősökként találkozhatnak. De most már a Bajnokok Ligájában. Épp az előző tippben fejtegettem, hogy nem annyira egyértelmű a Lazio és az Atletico Madrid fölénye a csoportban, hiába ők voltak az első két kalapban.

Első blikkre valóban nekik kéne továbbjutni, de… mondjuk úgy, a hétvége mindenkinek megmutatta, hogy verhető csapatokról van szó.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodáinál olyan meccsre számítanak, ahol inkább a küzdelem dominál, nem a gólok. Például az Unibetnél 1.85 a két és fél gól alatti eredmény…

De nézzük magát a Lazio – Atletico Madrid kimenetelét is: A Librabetnél 2.90 az olaszok és 2.50 a spanyolok sikere, 3.10 az iksz.

Lazio

Maurizio Sarri együttese a tavalyi szezonban nagyot alkotott, még ha részben csak azért sikerült az ezüstérmet összehozni, hogy a Juventustól levontak tíz pontot. A Lazio régóta nem járt már a BL-ben, általában az Európa-ligában találkozhattunk velük, de tavaly egyből a csoportkörben búcsúztak már. Érdekesség, hogy akkor is ott volt velük a Feyenoord.

Sarriék a nyáron eladták Sergej Milinkovic-Savicot, és lehet, hogy ezért, lehet, hogy másért, de iszonyatosan gyengén kezdték meg szereplésüket. Négy bajnoki meccs, három vereség, egy győzelem. Fura, hogy sikerült a bajnoki címvédőt, a Napolit megverniük idegenben, de a Genoa és a Lecce csapataival nem bírtak. És szombaton a Juventusszal sem.

A torinóiak hazai pályán általában megverik a fővárosiakat, és ez most is így történt, 3-1 lett Allegriéknek, a vendégek gólját Luis Alberto szerezte.

Sarri mester úgy készülhet az Atleti elleni meccsre, hogy egyetlen sérültje sincs. Van egy megszokott gálacsapata, amitől nehezen tér el, még akkor is, ha a pályán levőknek annyira nem megy a játék. Várhatóan most is velük számol Sarri.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Kamada, Luis Alberto, Cataldi – F. Anderson, Immobile, Zaccagni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2012.02.23.
atletico madrid
1:0
lazio
2012.02.16.
lazio
1:3
atletico madrid
2007.08.04.
lazio
1:3
atletico madrid
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atletico Madrid

Első vereségét szenvedte el az Atletico Madrid a hétvégén, kissé talán meglepő, hogy a Camp de Mestallában, a Valencia stadionjában kaptak ki. A denevérek ráadásul simán győztek, nem sokan gondolták volna, hogy a matracosok egy 3-0-s zakóval térnek haza.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy Diego Simeone kényszerből vagy tudatos döntésnek köszönhetően rotált volna, pályán volt mindenki, aki csak számít. És bár ötvédős rendszerben játszottak, így is háromszor kellett Jan Oblaknak a hálóba nyúlnia…

Van ez így, mutassatok egy csapatot, amelyik mindig jól játszik, minél előbb feleszmél ebből az Atletico Madrid, annál hamarabb lépnek túl ezen. Mondjuk egy Lazio elleni siker sokat segítene…

Simeone kerete már neccesebb sérültek terén. A hétvégén Rodrigo de Paul, Caglar Söyüncü, Koke, Memphis Depay, Reinildo Mandava és Vitolo sem állt rendelkezésre, elvileg kedden este Koke és Rodrigo de Paul mellett Thomas Lemar is kimarad, no meg a mozambiki Mandava.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Savic, Witsel, M. Hermoso – Molina, Llorente, Barrios, Saúl, Riquelme – Morata, Griezmann

Tippelde

Egyik csapat sem most játszotta a legjobb meccsét, ráadásul látva őket az európai kupákban, nem a gólgazdag meccseikről híresek. A hajrágólokról mondjuk igen…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Gól a második félidőben

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső