Feyenoord – Celtic: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 18.
2023. szeptember 19. kedd, 21:00 De Kuip
Feyenoord
vs
Celtic

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Negyedik találkozónk következik, és ez sem lesz kevésbé izgalmas vagy jó, mint az előző három. A holland bajnokság győztese fogadja hazai pályán a skót pontvadászat első helyezettjét, vagyis jön a Feyenoord – Celtic. A vendégek általában itt vannak a legjobb 32 között, de nagyot alkotniuk nem nagyon sikerült.

Ráadásul most egy új edzővel kénytelenek nekivágni a sorozatnak, Ange Postecoglou ugyanis a nyár folyamán Angliába igazolt, a Tottenham kispadját vette át.

A Feyenoordhat éve járt itt utoljára, a 2017-es évben kvalifikálták magukat a csoportkörbe. Nem szeretnék eltékozolni ezt a lehetőséget…

Egyébként olyan csoportban vannak, amelyből tovább lehet jutni, akárki akármit mond, ez az egyik leginkább megjósolhatatlan kimenetelű négyes a nyolcból. Az Atletico mostanság a BL-ben nem remekel, a Lazio megint egy kiszámíthatatlan csapat, és a Celticet is el lehet kapni. Szóval itt az esély a hollandok előtt…

Ehhez egy győzelemmel kéne nyitni hazai pályán, ami az online sportfogadás szakemberei szerint meg is lesz. A Quickwinnél 1.60 a hollandok sikere, vendégeiké 5.50, a döntetlen 4.00.

Feyenoord

Majdnem igaz a Feyenoord csapatára, hogy még veretlenek idén, de ez nem igaz. Olyannyira nem, hogy rögtön az első meccsükön szenvedtek vereséget, azon a meccsen, ami trófeáért zajlott. A bajnok a kupagyőztessel feszült szembe, a PSV Eindhoven pedig egy góllal jobbnak bizonyult a Holland Szuperkupa döntőjében. Utána a bajnokságot is gyengén kezdték, hiába nem kaptak ki, a Fortuna Sittard és a Sparta Rotterdam elleni döntetlenek nem mondhatók jó eredménynek.

Arne Slottal és csapatával ezután történt valami. Hogy mi, azt nem tudni, de az biztos, hogy a szurkolóiknak ez nagyon tetszik. A legutóbbi három bajnokijukon összesen tizenhét gólt rúgtak, hatot-hatot vágtak az Almere City-nek és a Heerenveennek, ötöt az Utrechtnek.

A hétvégén Luka Ivanusec, Mats Wieffer, Igor Paixao, Santiago Giménez, Yankuba Minteh és Ondrej Lingr rúgták a gólokat, szépen megosztoztak a játékosok egymás között.

Izgalmas új igazolásaik vannak, Ueda Ayase, Bart Nieuwkoop és Luka Ivanusec mindenképp ezzel a jelzővel illethető.

Több olyan játékos van, akik sérülés miatt nem játszhatnak, Justin Bijlow, Bart Nieuwkoop, Ueda Ayase, Antoni Milambo és Timo Zaal maradt ki a hétvégén.

A várható kezdőcsapat:

Wellenreuther – Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman – Wieffer, Timber – Igor Paixao, Stengs, Ivanusec – Giménez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2008.08.03.
feyenoord
1:3
celtic
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Celtic

Ange Postecoglou ismét bajnoki címig vezette a Celtic együttesét, a Glasgow Rangerstől vették vissza a trónt még 2021/2022-ben, a görög-ausztrál pedig ezt követően köszönte szépen a lehetőséget, és egy szinttel feljebb lépett. Mert hát hiába hatalmas csapat a Celtic, a Tottenham, a Premier League más kategória.

Az új edző az a Brendan Rodgers lett, aki meg pont Angliából érkezett, tavaly ő még a Leicester edzője volt, mielőtt kirúgták volna a gyenge szereplés miatt.

A Celtic több kulcsjátékosát elengedte, Albian Ajeti, Carl Starfelt és Jota a legérdekesebb távozók, utóbbi, a brazil, akit 29 millióért vett meg szaúdi klubja, már megbánhatta döntését, ugyanis kirakták a szélsőt a keretből.

Újakból nincs hiány, 10 játékos érkezett, Nathaniel Phillips vagy a svéd válogatott keretébe bekerülő Gustaf Lagerbielke lehet ismerős a legtöbbeknek.

Az eddigi eredményeik biztatóak, bár a Ligakupában kikaptak a Kilmarnocktól, a bajnokságban pedig ikszeltek a St. Johnstone-nal.

A hétvégén a Dundee FC-t 3-0-ra győzték le David Turnbull, Furuhashi Kyogo és Matthew O’Riley góljaival.

Rengeteg hiányzója volt a hétvégén a csapatnak, többek között Liel Abada, az izraeli szélső nem léphet majd pályára, illetve nem volt ott James McCarthy, Maik Nawrocki, Marco Tilio, Cameron Carter-Vickers és Stephen Welsh. De úgy tűnik, keddre már csak az amerikai védő és az ausztrál csatár marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Hart – Johnston, Lagerbielke, Scales, Taylor – O’Riley, McGregor, Turnbull – Abada, Furuhashi, Maeda

Tippelde

Nem ok nélkül ennyire esélyes a Feyenoord. Hasít a csapat, három meccsen tizenhét lőtt gól, én megértem, ha kicsit félve lépnek majd pályára a skótok.

Tippjeink a következők:

1.: Feyenoord győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Igor Paixao gólt szerez a mérkőzésen

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső