Maccabi Haifa – Crvena zvezda: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 16.
2022. augusztus 17. szerda, 21:00 Sammy Ofer Stadium
Haifa
vs
Crvena zvezda

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Harmadik meccsünkön az izraeli Maccabi Haifa kerül középpontba, akik eddig már kétszer megleptek minket. Először akkor, amikor az Olympiakosszal otthon és főleg idegenben felvették a versenyt, és nem csak felvették, de fölényes, nagyon fölényes sikert arattak. Másodszor pedig akkor, amikor a hazai remeklést követően simán kikaptak az Apollon Limassol csapatától.

Most itt vannak három órányira a főtáblától, egyetlen akadály választja el őket ettől a rendkívüli tettől. Ez az akadály pedig nem más, mint a Crvena zvezda, a szerbek bajnoka, melynek edzője az ikonikus középpályás, Dejan Stankovic.

Nem lett eddig a csapat nagyon próbára téve, a harmadik fordulóban szálltak be, és a Pyunik Yerevan csapatát kapták, akiket nem lehet azzal vádolni, hogy tapasztalt, európai szinten jó csapat lenne. Látszott is az eredményeken…

Ez a mostani meccs már inkább számít rangadónak, eddig otthon a Maccabi remek teljesítményt nyújtott mindkét összecsapásán.

Azonban azt gondolom, hogy sem az Olympiakosz, sem a Limassol nem ér fel a Red Starhoz játékerőben. Plusz azért itt már a motiváció is egy fontos tényező, egyetlen lépés a csoportkör, ezt tudják jól a vendégek is.

A tippmestereken látszik, hogy ők is kissé bizonytalanok: Az izraeli diadalra 2.50-et fizetnek, a vendégekre 2.70-et. Nagyjából. A döntetlen 3 felett van, ez teljesen normális.

Az eddigi meccsekből kiindulva a Sammy Ofer Stadion nagyszerű iramú meccset hozhat, nincs kizárva, hogy egy jó kis csörte lesz a Maccabi Haifa – Crvena zvezda találkozón.

Maccabi Haifa

A selejtezőben levő csapatok közül talán a Maccabi Haifának a legkisebb az értéke. És ebből is látszik, hogy ez nem számít annyit, mint azt sokan szeretnék hinni. A magyar lapok is hangosan emlegetik, hogy a Ferencváros kerete tízszer többet ér, mint a Shamrock Roversé… És? A Fradi kerete kétszer annyit ér, mint a Qarabagé… Aztán mégis 4-2-vel kiestek ellenük. Szóval, aki szeretne arra bazírozni, hogy a Maccabi kerete nem ér sokat, az ezt rögtön felejtse is el.

Az izraeli csapatot senki nem várta ide, ezt azért bátran meg lehet mondani. Mi sem. Az Olympiakosszal találkoztak először, és a görögök továbbjutását vártuk. Az ő győzelmükre fogadtunk az első meccsen, aztán a másodikon is, de hiába. A Maccabi otthon először nem tudott nyerni, bár rúgtak két meg nem adott gólt, meg egy szabályost a végén.

A visszavágón pedig teljesen szétesett a görög együttes, és a Haifa négyszer is beköszönt. Pireuszban. Ezután egyébként Pedro Martinst menesztették is.

A Maccabi számára egy kicsit könnyebb ellenfél következett, az Apollon Limassol. Itt is hazai pályán kezdtek, és ahogy mi is számítottunk rá, legyőzték a ciprusi ellenfelüket. Méghozzá nem is kicsit. A továbbjutást már ekkor eldöntötték, 4-0-ra nyertek, pont úgy, mint Valbuenáék ellen.

Úgy hittük, ez az Apollon nem tud majd meglepetést okozni a második meccsen sem, de megtették. Lényegében a továbbjutás nem forgott veszélyben, de azért csak megverték a Maccabit 2-0-ra. Helyén kell kezelni ezt a vereséget, mégis valahol egy intő jel számukra…

Most következik az eddigi legerősebb ellenfél. A Crvena zvezda nem kispályás, és ennyire közel rég voltak már a csoportkörhöz. Mondjuk ezt elmondhatjuk a Maccabi Haifáról is.

Az izraeli bajnokság nem kezdődött el, nyolc napjuk volt alaposan megnézni a ciprusiak elleni visszavágót, és javítani a hibákat.

Sérült továbbra is kettő van a keretben: Raz Meir és Mahmoud Jaber nem fogja tudni vállalni a játékot. Visszakerülhet a kezdőbe Ali Mohamed, aki az Apollonnak kettőt vágott, elöl viszont gondban lehet a mester, ugyanis Din David, Dolev Haziza, Frantzdy Pierrot és Omer Atzili közül valaki a kispadon kell, hogy maradjon.

A várható kezdőcsapat:

Cohen – Sundgren, Planic, Goldberg, Cornud – Chery, Lavi, Mohamed – Haziza, Pierrot, David

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Crvena zvezda

Nem csak a Benfica várja nagyon jó formában a BL-meccsét, hanem a Crvena zvezda is. Mióta elkezdődött a szezon, Stankovicék nem tudnak hibázni. Hét mérkőzésük volt eddig, öt a bajnokságban és kettő a Bajnokok Ligájában. Azért azt hozzátenném, hogy a Pyunik Yerevan tényleg nem volt egy súlycsoportban velük, otthon ötöt rúgtak nekik, idegenben kettőt. Az első mérkőzésen Osman Bukari játszott nagyot, három gólt szerzett, mellette Kingsley Kangwa és Stefan Mitrovic találtak még be. A visszavágón pedig Kanga és Pavkov találatai döntöttek.

A bajnokságot vezetik, mondanom sem kell, hogy toronymagasan, már most elhúztak a többiektől, miután öt meccsükből ötöt megnyertek, rúgtak 21 gólt, és ezen az öt meccsen csak egyet kaptak. Nagyon bekezdtek, és nem úgy tűnik, hogy leállnának.

A hétvégén a Vozdovac csapatát fogadták, Pesic, Bukari, El Fardou Ben és Ivanic góljaival 4-0-ra nyertek.

Sérült csak egy van, Radovan Pankov, valamint három játékost nem neveztek, Srdjan Spiridonovic, Vuk Bogdanovic és Filippo Falco az a három ember, aki nem lesz ott a Sammy Oferben.

Milan Rodic eltiltása letelt, minden bizonnyal ott is lesz a kezdőcsapatban, ez esetben Gobeljic szorulhat ismét a kispadra. Akire figyelnie kell a hazaiaknak, az Bukari, aki az elmúlt négy meccsén ötször talált a hálóba.

A várható kezdőcsapat:

Borjan – Erakovic, Milunovic, Dragovic, Rodic – Kangwa, Kanga, Bukari, Ivanic – Pesic, Katai

Tippelde

Bár a bukmékerek azt mondják, a Maccabi van olyan esélyes, mint a Red Star, nekem efelől azért vannak kétségeim. A szerbek nagyszerű formában vannak, több játékosuk is hamar megtalálta a góllövő cipőjét, és nem gondolnám, hogy leállnak majd Izraelben.

Vendég gólokban bízunk, de úgy gondoljuk, hogy a Haifa támadói is betalálhatnak a kapuba. Izgalmas mérkőzés lehet ez, amelyen a góloké lehet a főszerep. Úgy gondoljuk, a legjobb tipp a két és fél feletti gólszám, valamint az, hogy mindkét együttes betalál a hálóba. De mi inkább az elsőt preferáljuk, bízunk Stankovic legényeiben.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső