Union Berlin – Napoli: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 23.
2023. október 24. kedd, 21:00 Stadion An der Alten Försterei
Union Berlin
vs
Napoli

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Ez a mostani az utolsó mérkőzésünk mára, de holnap újra jelentkezünk, hogy a szerdai BL-találkozókat is górcső alá vegyük. Kicsit bosszankodok, mert a hét közben lesznek angol másodosztályú meccsek is, de egyszerűen arra kapacitás már nem marad… Pedig lesz jó pár jó kis meccs. Talán a Discord-szerverünkön átbeszéljük majd ezeket a találkozókat is.

De most maradjunk a Bajnokok Ligájánál, azon belül is az Union Berlin – Napoli meccsnél. Urs Fischer a cikk írásának pillanatában még az Union Berlin vezetőedzője, de a svájcinak már nem sok kell ahhoz, hogy menesszék. Nyolcadik vereségét szenvedte el az együttes a hétvégén, ami azért gombócból is sok, nemhogy egymás után.

Schäfer Andrásék ezúttal a Stuttgarttól kaptak ki hazai pályán, amire még akkor sem számítottunk, ha a svábok ilyen remek formában vannak.

Ellenfelük a regnáló Serie A-bajnok, a Napoli, amely a nyáron új edzőt kapott, kerete kissé átalakult, és már nem tűnnek olyan magabiztosnak, mint a mögöttünk hagyott idényben. De azért még erősek.

A Real Madrid is megszenvedett ellenük, de végül nyertek a Maradonában a spanyolok.

Rudi García csapatának szüksége van a három pontra, papíron a legkönnyebb meccs lehet ez. Még úgy is, hogy idegenben lépnek pályára.

Sportfogadás tekintetében viszont az látható, hogy a fogadóirodák egy nehéz, küzdelmes meccsre számítanak. A Librabet oldalán 3.80 a hazai győzelem és 2.00 a vendég, 3.60 az iksz.

Union Berlin

Vannak rossz formában játszó együttesek szerte Európában, de közülük mostanság kiemelkedik az Union Berlin. Urs Fischer a szakadék szélén táncol, együttese ugyanis az utolsó nyolc találkozóját elveszítette. Sokszor látjuk azt az Uniont, amely tavaly remekelt, azonban az idei játék kevés. Fejlődni kell, és bár szerintem nagyon jól igazoltak a fővárosiak (gondoljunk csak Kevin Volland, Robin Gosens vagy Leonardo Bonucci megszerzésére), az eredmények nem jönnek.

A hétvégén a csapat a villámrajtot indító VfB Stuttgart ellen szenvedett nagyon sima, 3-0-s vereséget. Úgy tűnik, gyorsan változnak a németeknél az erőviszonyok, a svábok tavaly még a kiesés elkerülése érdekében osztályozót játszottak, most meg ott vannak a második helyen…

Tény, hogy valami nem működik, a kérdés az, hogy mi? Ez az, amit még a mester sem tud, ha tudná, már változtatott volna rajta.

Hazai pályán az Union az előző szezont lehozta veretlenül, most már négy vereségnél járnak.

Schäfer András továbbra sem játszhat, ahogy Alexander Schwolow és Laurenz Dehl sem. A hétvégén hiányzott Josip Juranovic, Jerome Roussillon és Mikkel Kaufmann is.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Doekhi, Bonucci, Leite – Juranovic, Tousart, Kral, Laidouni, Gosens – Becker, Behrens

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Napoli

Nincs kolbászból a kerítés Nápolyban, a tavalyi bajnoki cím után azért látható egy visszaesés. Az olasz liga nagyon kiegyensúlyozottá vált az utóbbi években, így ebben szerintem semmi meglepő nincs. No meg ott a tény, hogy Luciano Spalletti távozott, a helyére Rudi García érkezett, ami miatt sokan támadták Aurelio De Laurentiist, a gárda elnökét.

Tény, García az elmúlt időszakban nem tudott felmutatni komoly sikereket, valamiért mégis a francia nemzetiségű edző mellett döntött a vezetőség.

Akinek már megvannak a maga balhéi, emlékezzünk csak Victor Osimhen és García csörtéjére, ami talán már megoldásra került, mindenesetre a csapategységnek nem tett jót.

A Lazio a Braga ellen győzelemmel kezdett a BL-ben, aztán viszont a Real Madridtól otthon kaptak ki 3-2-re.

A bajnokságban jelenleg az ötödik helyen állnak, öt ponttal vannak lemaradva az Intertől. A Fiorentina elleni vereséget ki tudták javítani, szombaton a Verona otthonában 3-1-re győztek Matteo Politano és Khvicha Kvaratskhelia góljaival, utóbbi kétszer talált be.

Várhatóan ezúttal is Giacomo Raspadori lesz a csatár, hiszen Victor Osimhen sérült. Továbbá állóképességbeli problémák vannak Eljif Elmasnál, Juan Jesusnál és André-Frank Zambo Anguissánál.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Olivera – Zielinski, Lobotka, Cajuste – Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Tippelde

Az Union Berlin most nagyon mélyen van. A hétvégi 0-3 még mélyebbre süllyesztette őket, pedig eddig is fulladoztak már. A Napoli elintézheti, hogy Urs Fischer eddigi munkáját megköszönjék, várhatóan menesztik a svájcit, ha most sem tud valamilyen eredményt felmutatni.

Tippjeink a következők:

1.: Napoli győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Khvicha Kvaratskhelia gól vagy gólpassz

Heti Reload bónusz a Sportaza oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső