Sevilla – Arsenal: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.10.24.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 23.
2023. október 24. kedd, 21:00 Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán
Sevilla
vs
Arsenal

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Talán a keddi játéknap legnagyobb rangadója érkezik most a sportfogadás online oldalára. A Sevilla – Arsenal találkozó kelti fel leginkább a szurkolók figyelmét, két nagy múlttal rendelkező, jól játszó együttes csap majd össze egymással a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban.

Tartozom egy bocsánatkéréssel egyébként az olvasók felé, egész egyszerűen kiment a fejemből az a tény, hogy José Luis Mendilibart kirúgták. Érdekes edzősors, a tavalyi szezon végén még mindenki ünnepelte a mestert, megnyerte az Európa-ligát, rendbe rakta a csapatot az öltözőn belül… most meg menesztették.

Látható volt szombaton, hogy az új edző, Diego Alonso, érti a munkáját, de a Real Madrid ellen a győzelem nem jött össze.

Az Arsenal szintén nem tudta megnyerni a maga meccsét, ők a Chelsea ellen álltak fel kétgólos hátrányból. Látszik tehát, hogy küzdeni mindketten tudnak, és egymás ellen is fognak.

Az online sportfogadás tekintetében is ez a legérdekesebb találkozó keddről, a Rabona oldalán 4.50 a hazai győzelem, 1.80 a vendég, 3.90 az iksz.

Sevilla

A legfontosabb változást a csapattal kapcsolatban fent már elmondtam. José Luis Mendilibar helyett Diego Alonso ült le a spanyolok padjára, aki korábban megfordult Miamiban, Monterreyben, a Pachucánál, az Olimpiánál, a Penarolnál, a Guaranínál és a Bella Vistánál, legutóbb pedig az uruguayi válogatott szövetségi kapitánya volt. Nem volt könnyű feladata, hiszen egy igazán nagy nevet, Óscar Tabarezt kellett pótolni, ami nem sikerült, Katar után elváltak az útjaik a nemzeti együttessel.

Alonso első meccsét a hétvégén, a Real Madrid ellen játszotta, ahol 1-1-es döntetlent értek el. Dacára, hogy két meg nem adott gólt is kaptak, végig pariban voltak ellenfelükkel, és David Alaba öngólja után a győzelemre is esélyük volt. A meccs legjobbja a korábbi együttese ellen nagyon bizonyítani akaró Sergio Ramos volt, aki még ennyi idősen is úr a pályán.

A Sevilla négy meccse nyeretlen egyébként, a BL-ben két döntetlent hoztak össze, szóval, hacsak nem akarnak menni az Európa-ligába, vagy kiesni, akkor nyerniük kellene.

Jó hír, hogy bizakodhatnak a szombati játék után, rossz hír, hogy az Arsenal az ellenfél. Az is jó dolog, hogy öt meccse nem kaptak ki otthon.

Korábban elég sok sérültje volt az együttesnek, mostanra már csak a dominikia-spanyol Mariano Díaz nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Nyland – J. Navas, Gudelj, S. Ramos, Acuna – Sow, Soumaré – Lukébakio, Rakitic, Ocampos – En-Nesyri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.07.30.Emirátus Kupa
arsenal
6:0
sevilla
Emirátus Kupa
2017.07.30.Emirátus Kupa
arsenal
1:2
sevilla
Emirátus Kupa
2008.08.09.Amsterdam Torna
arsenal
1:1
sevilla
Amsterdam Torna
2007.11.27.Bajnokok Ligája
sevilla
3:1
arsenal
Bajnokok Ligája
2007.09.19.Bajnokok Ligája
arsenal
3:0
sevilla
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Rövid időn belül másodjára botlott az Arsenal együttese, Mikel Artetáék kikaptak a Lens ellen a Bajnokok Ligájában, majd legyőzték a Manchester Cityt, de ikszeltek csak a Chelsea-vel.

A fővárosi rangadón a kékek már 2-0-ra is vezettek, de megmentette a vendégeket Declan Rice és Leandro Trossard. Utóbbi a padról beszállva szerzett ismét gólt.

A PL-ben jelenleg a második helyen, a BL-ben pedig szintén a másodikon az angol gárda. Biztosra nem mehetnek, kell a győzelem Spanyolországban is.

Idegenben hosszú ideig tartott a veretlenségük, idén négy meccset nyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak az Emirates Stadiontól messze.

Aaron Ramsdale kihagyta a hétvégi mérkőzést, ugyanis megszületett a gyermeke, de várhatóan Spanyolországba elutazik. Valószínűleg azért, hogy a kispadról nézze végig a találkozót, David Raya egyre többször kerül a gárda kezdőjébe.

Jurrien Timber a szezon első meccsén sérült meg, hosszabb kihagyás vár rá, így a balbekk ezúttal is Oleksandr Zinchenko lesz.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, F. Vieira – Saka, G. Jesus, Martinelli

Tippelde

A Real Madridot ezzel a kemény, de szabályos játékkal meg lehetett fogni valamennyire, mondjuk így is bőven volt esélye a vendégeknek megnyerni a szombati bajnoki mérkőzést. Az Arsenalnak sem kell egy kis keménységért a szomszédba menni, így várhatóan egy nagyon harcias találkozót fogunk látni.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: 3,5-nél több sárga lap

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső