Átigazolási Hírek és Pletykák: LaLiga – 2023.06.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 30.

Első látásra (meg sokadikra is) sokkal kevésbé pörög a LaLiga és a Serie A, mint a Premier League meg a Bundesliga. A spanyolok következnek most, de olyan igazán sok izgalmas átigazolási hírről nem fogunk tudni beszámolni. Mármint olyanról nem, ami már valóban meg is történt. Pletykával persze itt is tele a padlás, de jól meg kell válogatni az embernek, hogy mit hisz el és mit nem.

Tények

Megvan a megállapodás az FC Barcelona és a Manchester City csapatkapitánya, Ilkay Gündogan között. A német válogatott középpályás szerződése lejárta után úgy döntött, nem hosszabbít, és nem is vág bele egy közel-keleti kalandba. Ő maga azt mondta, vagy a Barca, vagy semmi.

Közben – ha már Barca – eldőlt, hogy Sergio Busquets valóban Lionel Messi mellett folytatja, az Inter Miami szerződtette az egykoron 16 évet a Barcánál töltő védekező középpályást.

Ezen híreken kívül talán még érdemes megemlíteni, hogy a Villarreal két jó üzletet is az asztalra tett: Ingyen szerezték meg a Celta Vigo középpályását, Denis Suárezt, valamint a Rayo Vallecano fáradhatatlan játékosát, Santi Comesanát.

Pletykák

A LaLiga eddigi átigazolásai

CSAPAT Távozók Érkezők
Inigo Martínez (-), Oier Zarraga (-), Ander Capa (-), Mikel Balenziaga (-), Ander Iru (-) Inigo Ruiz de Galarreta (Mallorca), Adu Ares (Bilbao Athletic)
Matt Doherty (-) Antoine Griezmann (FC Barcelona)
Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Trincao (Sporting CP), Sergio Busquets (Inter Miami), Jordi Alba (-) Ilkay Gündogan (Manchester City)
Paulo Gazzaniga (Fulham)
Alejandro Catena (Rayo Vallecano), José Manuel Arnáiz (Leganes)
Joaquin (visszavonult), Victor Ruiz (-) Juan Cruz (Betis Deportivo)
Karim Benzema (Al-Ittihad), Eden Hazard (-), Mariano Díaz (-), Marco Asensio (-) Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Fran García (Rayo Vallecano), Joselu (Espanyol, kölcsönben)
Modibo Sagnan (Utrecht), Asier Illarramendi (-), Portu (Getafe), Roberto Lopez (CD Tenerife) Hamari Traoré (Rennes)
Adnan Januzaj (Istanbul Basaksehir) Loic Badé (Rennes)
Manu Morlanes (Mallorca) Santi Comesana (Rayo Vallecano), Denis Suárez (Celta Vigo)
Shon Weissman (Real Valladolid), Famara Diédhiou (Alanyaspor)
Oscar Clemente (-), Sidnei (-), Wilfrid Kaptoum (-), Florin Andone (-), Joel del Pino (-) Sandro Ramírez (Huesca), Javi Munoz (Eibar), Cristian Herrera (UD Ibiza)
Fran García (Real Madrid), Alejandro Catena (Osasuna), Santi Comesana (Villarreal), Diego Lopez (-), Mario Suárez (-), Mario Hernández (-), Esteban Saveljich (-)
Inigo Ruiz de Galarreta (Athletic Bilbao), Ángel Rodríguez (-), Leo Roman (Real Oviedo, kölcsönben) Manu Morlanes (Villarreal), Josep Gayá (Mallorca B), Omar Mascarell (Elche), Toni Lato (Valencia)
Diego Conde (Leganes), Kiko Casilla (-), Munir El Haddadi (-) Omar Alderete (Hertha BSC), Portu (Real Sociedad)
Iago Herrerín (-), Toni Lato (Mallorca) Cenk Özkacar (Olympique Lyon), Javi Guerra, Diego López (mindkettő Valencia B)
Cesar de la Hoz (-), Francisco Portillo (-), Nikola Maras (Alavés) Luis Suárez (Olympique Marseille)
Hugo Mallo (-), Augusto Solari (-), Gabriel Fernández (-),Denis Suárez (Villarreal)
Jon Ander Garrido (visszavonult), Choco Lozano (-) Gonzalo Escalante (Lazio), Sergi Guardiola (Real Valladolid)
Ruben Duarte (-), Toni Moya (-) Nikola Maras (Almeria), Alex Balboa (Alaves B)
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső