Philippe Coutinho a Villa Parkban Folytatja

Olvasd el 3 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 10.

Hivatalossá vált a hír, az Aston Villa megállapodott Philippe Coutinhóval, így a brazil a szezon hátralévő részében kölcsönbe érkezik a Barcelona csapatától, vételi opcióval. A felek a végső részleteket is rendezték az ügylettel kapcsolatban, amelynek értelmében a Villa vállalta át a középpályás fizetésének nagy részét.

Ezáltal Coutinho ismét Steven Gerrarddal dolgozhat, akivel még a Liverpoolnál voltak csapattársak, most pedig ő a Villa vezetőedzője. Ők ketten a 2013-2015-ös idényben játszottak együtt, és a héten Gerrard egy interjúban „különleges játékosként” jellemezte a 29 éves brazilt, akinek pár szóban foglaljuk most össze a karrierjét.

Phillipe Coutinho Correia 1999 és 2008 között a Vasco da Gama utánpótláscsapatának a tagja volt, majd 16 éves korában szerződtette az olasz FC Internazionale, akik 2012-ben kölcsönadták az Espanyol csapatának. A 2013-as szezonban érkezett Angliába, a Liverpool FC-hez, ahol kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Erre felfigyelt az FC Barcelona, akik Andres Iniesta utódját látták benne, és 2018-ban le is szerződtették. Első szezonja a katalánoknál nem sikerült rosszul, azonban lassan kikerült a kezdő 11-ből, majd átadólistára került, de az ára elriasztotta a vevőket. Neymar PSG-ből való visszaszerzésére is fel akarták használni, de ő nem akart Párizsba menni. 2019-ben kölcsönvette a Bayern München, ugyancsak vételi opcióval, azonban a németek sokallták az árat, ezért nem éltek ezzel a lehetőséggel.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

„Két bajnoki címet nyert a Barcelonával, és két Király Kupát. Ha valaki megnézi a Wiki oldalát, láthatja, hogy bárhova ment is, az sorozatos sikereket eredményezett. 63-szoros brazil válogatott, játszott a Barcelonában, a Liverpoolnál pedig hihetetlen volt.” – mondta Gerrard.

„Szóval teljesen érthető, hogy miért van múltja olyan sok futball klubbal. Megértem, miért beszélnek róla folyamatosan a szurkolók. Nem hinném, hogy „Mágus” becenévvel illetnek valakit, aki nem egy különleges futballista.” – folytatta a szakember.

Coutinho 106 millió fontért jött a Liverpooltól Barcelonába, azonban a katalánoknál töltött idő nem volt túl eredményes, a 2019-2020-as szezont már a Bayern Münchennél töltötte egy kölcsönszerződés keretében. A Barcelona már 2019 nyara óta meg akar válni tőle, de vevőt még nem találtak.

Természetesen Gerrard jelenléte az Aston Villa csapatánál kulcsfontosságú volt Coutinho számára, aki iránt más csapatok is érdeklődtek az utóbbi időben. Az üzlet megköttetett tehát, az angolok pedig közleményben tudatták:” Az Aston Villa és az FC Barcelona megegyezett Philippe Coutinho kölcsönvételének feltételeiről, ennek értelmében a szezon hátralévő részét a Villa Parkban tölti.”

„A megállapodás, melynek feltétele, hogy a játékos megfeleljen az orvosi vizsgálatokon, és megkaphassa a munkavállalási engedélyt, tartalmaz egy opcionális vásárlási lehetőséget is. Philippe-nek 48 órán belül Birminghambe kell utaznia.”

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső