Tokió 2020: A Magyar Versenyzők Programja – 07.30.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 29.

Úgy búcsúztunk tegnap, hogy remélhetőleg a mai nap is lesz legalább annyira sikeres, mint a szerdai, amikor is három éremmel gazdagodott a magyar delegáció. Milák Kristóf aranyérmet nyert 200 pillangón, a férfi kardcsapat egy negyedévszázados átkot megtörve bronzérmet nyert, valamint a hatalmasat küzdő Tóth Krisztián is felállhatott a dobogóra, ő is egy bronzot szerzett. Szívből gratulálunk mindhárom versenyzőnknek.

Reménykedtünk, hogy ma Kapás Bogit láthatjuk majd a dobogó második vagy harmadik fokán. Az elsőben nem bíztunk, reálisan nézve a kínai lány legyőzhetetlennek tűnt 200 pillangón. Így is lett, Kapás Bogi pedig a negyedik helyen végzett, ami nyilván egy nagyszerű eredmény, ám a magyar lány éremért úszott, így csalódott volt, el is törött nála a mécses az interjúja végén.

Németh Nándor 100 gyorson döntőzhetett és a nyolcadik helyen ért célba. Cseh László is döntőzni fog, de ő majd holnap. A 35 éves úszólegenda elképesztő fegyvertényt tudhat magáénak, már az nagy eredmény, hogy a döntőben szerepelhet 200 vegyesen.

Voltak még pozitívumok: A magyar férfi vízilabda-válogatott megsemmisítette Dél-Afrika legjobbjait, bár ez volt a legnagyobb papírforma eredmény. Alá is lőttünk rendesen, amikor azt mondtuk, illik ezt legalább tízzel megnyerni. Huszonkét góllal voltunk jobbak, 23-1-re nyertek Marcz Tamás legényei.

Nagyszerű eredmény még Telegdy Ádám 200 hát elődöntője, ahol 2. helyen ért célba, összesítésben pedig a negyedik legjobb idővel jutott döntőbe.

Végül pedig említsük meg a 4×200-as gyorsváltót (Veres Laura, Jakabos Zsuzsanna, Késely Ajna, Kapás Boglárka), akik a 7. helyen fejezték be a számot.

Sajnos Hosszú Katinka vesszőfutása tovább folytatódott, és ezzel véget is ért a tokiói kaland számára. A háromszoros olimpiai bajnok úszónőnk még 200 háton versenyzett, azonban az elődöntőbe sem tudott bejutni… Lehetséges, szinte biztos, hogy olimpián többet őt már nem látjuk. De nézzünk előre, lássuk, milyen események lesznek holnap!

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A magyar versenyzők programja

Lesz mit nézni tehát holnap is, szurkoljunk együtt hazánk lányainak és fiainak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső