Napoli – Sampdoria: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 01.
Napoli
Teljesítmény:
D N V N D
  • Diego Armando Maradona
  • Június 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Sampdoria
Teljesítmény:
D V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az olaszokhoz utazunk négy meccs erejéig, a terv itt is az, mint a franciáknál: Írni minden meccsről.

Még az olyanokról is, mint a Napoli – Sampdoria. Nagy izgalmak nem várhatók, az első játszik az utolsóval, a bajnok a kiesővel, a jelen a múlttal.

Genova városa nem marad első osztályú foci nélkül, hiszen a Genoa visszajutott az élvonalba, de a Sampnál is vannak hírek, mégpedig az, hogy a Leeds United tulajdonosai megvásárolták az együttest. Talán így nem ragadnak meg a másodosztályban, hanem egyből a visszajutásra tudnak fókuszálni.

A Napoli pedig utolsó hazai mérkőzésén még ünnepelhet egy nagyot, és méltón búcsúztathatja el Luciano Spallettit, aki úgy döntött, távozik Nápolyból. Mondanom sem kell, nem ez a mérkőzés lesz az online sportfogadás netovábbja.

A Betrophynál 1.20 a hazai győzelem, 6.40 a döntetlen, 13.10 a vendégsiker.

Napoli

Valamelyest meglepetés, nem is kicsi, hogy Luciano Spalletti azután hagyja el a Napolit, hogy 30 év után megnyerték a bajnoki címet. Lehet, hogy a mester tud valamit, és még a csúcson hagyja abba? Elvileg egyébként nem ül le egyetlen kispadra sem, a fő okok között a családjától való távolságot mondta a mester, akik nem követték őt a dél-olasz városba.

Ez lesz az utolsó meccse a padon, és biztos, hogy méltó búcsút fog kapni.

A csapat már fordulókkal ezelőtt bebiztosította a bajnoki címet, azóta pedig láthatóan egyre többször botlik meg. Csökkent a motiváció, valamint több lehetőséget kapnak a tartalékok és a fiatalok is.

Az utolsó öt meccsükből kétszer nyertek, kétszer ikszeltek, egyszer kikaptak.

Legutóbb a Bologna otthonában játszottak 2-2-t, Victor Osimhen duplája után elaludtak, és míg nem koncentráltak eléggé, a hazaiak kiegyenlítettek.

Hazai mérlegük a legjobb, és várhatóan az is marad. 13 győzelmük van, 3 döntetlen és 2 vereség.

A dél-koreai Kim Min-jae lehet, hogy többet nem lép pályára a csapat színeiben, mivel eltiltott, és a nyáron többek között a Manchester United szeretné megszerezni.

Szintén hiányozni fog Mario Rui, Hirving Lozano és Matteo Politano, őket sérülés miatt kell kihagyni.

A várható kezdőcsapat:

Gollini – Bereszynski, Östigard, Juan Jesus, M. Olivera – Ndombélé, Lobotka, Demme – Elmas, Osimhen, Kvaratshkelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.08.Serie A
sampdoria
0:2
napoli
Serie A
2022.01.09.Serie A
napoli
1:0
sampdoria
Serie A
2021.09.23.Serie A
sampdoria
0:4
napoli
Serie A
2021.04.11.Serie A
sampdoria
0:2
napoli
Serie A
2020.12.13.Serie A
napoli
2:1
sampdoria
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sampdoria

Friss hír, hogy Massimo Ferrero, a klub elnöke eladta a csapatot a Leedset is tulajdonló párosnak, Andrea Radrizzaninak és Matteo Manfredinek. A korábbi tulaj egy tv-műsorban jelentette be az eladást, és jó olaszhoz méltón szenvedélyesen kezdte magyarázni a bizonyítványt, hogy konkrétan ő nem tehet a kiesésről, és vissza fogják még sírni azt, hogy ő volt a tulajdonos.

Eközben a csapat az utolsó bajnokijára készül, maradjunk annyiban, hogy nem túl nagy meggyőződéssel. De ezért nem hinném, hogy lehet őket hibáztatni. Persze a kiesésért igen, de azért, mert most már nincs semmi motivációjuk… nem igazán. No meg az ellenfél a friss bajnok? Jó kis sorsolás.

A Samp legutóbb egy döntetlent azért összehozott, a Sassuolo elleni mérkőzés volt az utolsó Luigi Ferraris összecsapás Fabio Quagliarella számára, a veterán olasz a szezon végén visszavonul. Érzelmes meccs volt, de a támadó nem tudott betalálni, Martin Erlic öngólja előtt Manolo Gabbiadini szerezte a hazaiak gólját.

A csapat utolsó, az is marad, függetlenül attól, nyernek-e a hétvégén. Lehet, hogy Dejan Stankovicnak is ez lesz az utolsó meccse…

Idegenbeli mérlegük 2-3-13, a legkevesebb pontot szerezték idén.

Sérülés miatt nem játszhat Emil Audero, Andrea Conti és Ignacio Pussetto.

A várható kezdőcsapat:

Turk – Oikonomou, Nuytinck, Amione – Zanoli, Winks, Rincon, Augello – Leris – Gabbiadini, Quagliarella

Tippelde

Azt gondolom, nem is az a legnagyobb talány, hogy nyer-e a hazai csapat, hanem az, hogy mennyivel?

Mehet a hendi? Szerintünk igen. Mehet az over 2,5? Szerintünk igen. Mehet az, hogy mindkét csapat szerez gólt? Igen, szerintünk még azt is meg lehet próbálni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.38 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.41 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső