Bayer Leverkusen – Ferencváros: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 06.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N D N V V
  • BayArena
  • Március 09. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Ferencváros
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy mérkőzés érkezik a második számú európai kupából is. És miért? Igen, mert magyar vonatkozású. Ezúttal azonban nem csak magyar játékosokról van szó, hanem egy magyar csapatról, a Ferencváros folytatja menetelését az Európa-ligában. Nem kaptak túl könnyű ellenfelet, de az is igaz, hogy kaphattak volna nehezebbet is. Xabi Alonso Bayer Leverkusenje lesz az ellenfél, akik nem is olyan rég már egyszer elverték a Fradit, igaz, aztán ki is kaptak tőlük. De az a meccs a németeknek már tét nélküli volt, szóval nagy következtetést nem tudunk levonni abból a meccsből.

A szurkolók nagyon készülnek, ahogy a játékosok is, nekünk ez a mérkőzés lesz a csütörtik játéknap legfontosabb találkozója. Nagyon sajnálatos tény, hogy a Fradit még mindig ennyire lebecsülik a sportfogadás szakemberei. Kicsit bántó, hogy 1.33-at adnak a Librabetnél a hazaiakra, 4.75-öt a döntetlenre, 9.00-t a vendégekre. Mintha ez a Bayer Leverkusen olyan verhetetlen együttes lenne. Nem az…

Következzen a Bayer Leverkusen – Ferencváros találkozó!

Bayer Leverkusen

Drámai körülmények között sikerült a Bayer Leverkusennek a legjobb tizenhatba kerülni. Pedig mi lemondtunk arról, hogy a németek vert helyzetből továbbjuthatnak a Monaco ellen. Hazai pályán 3-2-re kaptak ki, így a II. Lajos Stadionban kellett kiharcolni a továbbjutást, amit meg is tettek. Tényleg drámai meccs volt, de megmutatta, miért is van keresnivalója ennek a Leverkusennek az Európa-ligában.

Xabi Alonso legénysége a hétvégén is nagyot alkotott, a Hertha BSC-nek esélyt sem adva, 4-1-re tudtak győzni a Bundesligában. A csapat góljait Sardar Azmoun, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby és Amine Adli szerezték.

A győzelem vezéráldozattal járt, Jeremie Frimpong ugyanis megsérült, és áprilisig nem is léphet pályára. Nem ő lesz az egyetlen hiányzó a Fradi ellen, Mitchell Bakker sem lesz ott, illetve Andrey Lunev és Charles Aranguiz továbbra is sérültek.

A Leverkusen hektikusan szerepel, hol jól, hol rosszabbul, most épp jó periódusukat élik, és hazai pályán veszélyesek is. Bár, az utóbbi meccseken ez kevésbé látszik: Három vereség, két győzelem.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Fosu-Mensah, Tah, Tapsoba – Kossounou, Palacios, Andrich, Hincapié – Diaby, Azmoun, Wirtz

Egymás elleni meccsek:

Ahogy említettem, nem is olyan rég, a 2021/2022-es idényben a két csapat találkozott egymással. Akkor is az EL-ben, a csoportkörben futottak össze. Akkor a Leverkusen továbbjutott, a Fradi kiesett. Emiatt Peter Stögernek távoznia kellett.

Az első mérkőzést – idegenben – a németek 2-1-re nyerték, a másodikat a Fradi 1-0-ra. Most egy ilyen után hosszabbítás következne, hiszen nincs idegenben lőtt több gól szabály sem.

Előző meccs eredménye
2021.12.09.Európa-liga
ferencváros
1:0
bayer leverkusen
Európa-liga
2021.09.16.Európa-liga
bayer leverkusen
2:1
ferencváros
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ferencváros

Kicsit kiesett a tempóból a Fradi, amely az utóbbi hetekben, hónapokban csak az NB1-ben tudott készülni. Elszokhattak a nagy tempótól, amit az Európa-liga diktál, ez mindenképp a németek mellett szól. Az meg a magyarok mellett, hogy ők utoljára pénteken léptek pályára. Igaz, meccsüket nem tudták megnyerni a Mezőkövesd ellen, pedig a meccs úgy indult, hogy ez nagyon sima lesz.

Az 1-1-es döntetlen ellenére (a góljukat Adama Traoré szerezte) a Fradi magabiztosan vezeti a bajnokságot a második Kecskemét előtt, előnyük 14 pont. Ebből megint bajnoki cím, ebből megint BL lesz.

Stanislav Cherchesov számára azonban vannak problémák. Carlos Auzqui ámokfutásáról már olvashattatok mindenhol, ahogy arról is, hogy Tokmac Nguen eltitkolta egy sérülését, végül meg is kellett műteni. Az ő szereplése kizárt a Leverkusen ellen, és ez hatalmas érvágás.

Az sem segít, hogy Aissa Laidouni az Union Berlinhez igazolt, hogy Baráth Pétert még csak nevezni sem tudták az EL-re, a nevezett Owusu viszont megsérült, ahogy Muhamed Besic is.

Valóban nem áll jól a Fradi szénája, innen lenne szép nyerni.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Wingo, Kovacevic, S. Mmaee, Civic – Sigér, Esiti – Marquinhos, Zachariassen, Traoré – R. Mmaee

Tippelde

Jó lenne tévedni, de tény és való, hogy tényleg jobban áll a Leverkusen szénája. Nem annyira, mint azt a bukik sejtetni merik, de… Kétmeccses párharc, ha ki is kapnak, várhatóan a párharc még nem fog eldőlni.

Törekedni kell a minél jobb eredmény elérésére, de várhatóan azért Xabi Alonsoék győzni fognak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.33 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.35 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.35 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső