Albánia – Izland: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 26.
Albánia
Teljesítmény:
V D V D D
  • Air Albania Stadium
  • Szeptember 27. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Izland
Teljesítmény:
N D N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hát, a szűk csoportban már nincs kérdés. Megvan a feljutó, igazából nincs kieső Oroszország miatt, szóval Izrael nyugodtan figyelheti, hogy mit játszik majd egymással Albánia és Izland. Érdekes lesz majd látni Izraelt az A-ligában, az egyszer biztos, legalább annyira érdekes, mint mikor mi, magyarok kerültünk fel.

Behozhatatlan az előnyük, az Albánia – Izland mérkőzésnek konkrétan tétje már nincs. Maximum presztízs, hogy a csapatok ne végezzenek az utolsó helyen.

Izland első győzelmét keresi, ahogy Albánia is, egyikük sem tudott még meccset nyerni a Nemzetek Ligájában.

Több alkalommal is szó volt mindkét oldalról, együtt láthattuk, hogy az izlandi aranygeneráció hogyan kopik ki a válogatottból, hogy az albánok közben egyre inkább fejlődni tudnak. Két kis állam, amelyeknél vannak remek futballisták, de válogatott szinten mostanság nem sok öröm jutott nekik.

Izland a múlt héten nem játszott az NL-ben, de nem maradtak meccs nélkül, Venezuelával játszottak egy felkészülési meccset. Lentebb meg fogjuk azt is nézni.

Az egymás elleni meccsükön Brojáék a favoritok, rájuk 1.90-et adnak a fogadóirodák, míg a vendégekre a dupláját.

Albánia

Furcsa csoport volt ez, és Albánia számára nem túl boldog a befejezés. Azt gondolom, az oroszok kizárásával mindhárom csapat (Albánia, Izland, Izrael) bízott abban, hogy az övék lesz az első hely. Már tudjuk, hogy végül Izrael örülhetett, akik azzal nyerték meg a csoportot, hogy kétszer is le tudták győzni Albániát. Bármi is legyen a holnap esti meccs vége, senki nem veheti el Atziliéktól az első helyet.

Albánia csalódást keltően teljesített. Az együttes egyetlen meccset játszott, a hétvégén Tel Avivban léptek pályára, és az első félidőben nem született gól. Aztán Shon Weissman rögtön a szünet után betalált, és Albánia még nehezebb helyzetbe került. Bár Myrto Uzuni, a Ferencváros egykori támadója egyenlített, egy nem is kicsi góllal, a döntetlen még mindig inkább a hazaiaknak kedvezett.

De a slusszpoén még hátra volt, a 92. percben egy cserejátékos, a válogatottban negyedszer pályára lépő Tai Baribo a 92. percben megnyerte a meccset Izraelnek. Egyébként a tippünk már a második félidő közepén jött, mi azt mondtuk, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni.

A helyzet tehát az, hogy Albánia maximum a második helyet érheti el, amennyiben megverik Izlandot.

Edoardo Reja csapatában egy kicsit szűkös a középpálya, miután Endri Cekici és Keidi Bare sem bevethető, nincs itt Rey Manaj, a Barca nevelése, akire azért elöl lehetett volna számítani.

A teljes keret:

Kapusok: Etrit Berisha, Gentian Selmani, Thomas Strakosha

Védők: Iván Balliu, Erjon Hoxhallari, Elseid Hysaj, Frédéric Veseli, Berat Djimsiti, Enea Mihaj, Marash Kumbulla, Kastriot Dermaku, Ardian Ismajli

Középpályások: Ermir Lenjani, Klaus Gjasula, Nedim Bajrami, Kristjan Asllani, Ylber Ramadani, Odise Roshi, Taulant Seferi, Amir Abrashi

Támadók: Endri Cekici, Armando Broja, Myrto Uzuni, Giacomo Vrioni, Sokol Cikalleshi, Bekim Balaj

A várható kezdőcsapat:

Strakosha – Balliu, Ismajli, Ajeti, Hysaj – Gjasula, Abrashi, Asllani, Laci – Uzuni, Broja

Egymás elleni meccsek:

Azért látszik, hogy az izlandi válogatottnak volt egy nagyon jó, felívelő időszaka, az utolsó őt meccsből ugyanis hármat nyertek, 2012-ben, 2013-ban és 2019-ben is le tudták győzni az albánokat. Azóta viszont nem, pedig kétszer is összefutottak. Egyszer Albánia 4-2-re nyert, majd most, júniusban Reykjavíkban 1-1-et értek el egymás ellen.

Nem ismeretlen eredmény ez Izland számára, akik még egyik meccsüket sem tudták megnyerni a Nemzetek Ligájában, mindháromszor ikszre hozták a mérkőzéseiket.

Az Albánia elleni júniusi találkozón a vezetést a vendégek szerezték meg az első félidőben, Taulant Seferi találatával, amit aztán a második félidő elején egyenlített ki Jon Dagur Thorsteinsson.

Ezt követően nem bírtak egymással, nem esett több gól.

Izland számára nagyon jól jönne már egy győzelem, függetlenül attól, hogy nem juthatnak már fel, most már majdnem egy éve nem tudtak tétmérkőzésen győzni…

Előző 5 meccs eredménye
2022.06.06.Nemzetek Ligája
izland
1:1
albánia
Nemzetek Ligája
2019.09.10.Európa-bajnokság 2020
albánia
4:2
izland
Európa-bajnokság 2020
2019.06.08.Európa-bajnokság 2020
izland
1:0
albánia
Európa-bajnokság 2020
2013.09.10.VB-selejtező 2014
izland
2:1
albánia
VB-selejtező 2014
2012.10.12.VB-selejtező 2014
albánia
1:2
izland
VB-selejtező 2014
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Izland

Izlanddal most nem tudtunk foglalkozni, most először, és idén utoljára lépnek pályára a Nemzetek Ligájában. Ők az oroszokkal játszottak volna a hétvégén, de az a meccs nem jöhetett létre. Helyette fogtak egy dél-amerikai csapatot, és játszottak velük egy felkészülési meccset.

Venezuela együttese azért még Dél-Amerikán belül is a leggyengébbek közé tartozik, nem meglepő, hogy az északi válogatottnak sikerült nyernie. Nem mondom, hogy könnyen, mert a győztes gólt a 87. percben tizenegyesből szerezték, Ísak Bergmann Jóhannesson talált be.

A mérkőzés amúgy kevés helyzetet hozott, összesen négy kaput eltaláló lövést. De hát lehetett rá számítani, hogy nem fogják az utolsó NL-meccsük előtt széthajtani magukat a hazaiak.

Egyébként a kezdő nagyjából a legerősebb volt, én hiányoltam Alfred Sampstedet a kezdőcsapatból, illetve egyik Gudjohnsen sem kezdett, csak csereként léptek pályára, lehet, hogy Albánia ellen valamelyikük ott lesz a kezdőcsapatban.

Tegyük hozzá, hogy Izlandnak két nappal hosszabb volt a pihenője, ami most sokat számíthat, és Vidarsson megteheti, hogy egy az egyben ugyanazt a csapatot küldi ki.

A csapatkapitánynak, Aron Gunnarssonnak ez lesz majd a 99. válogatott mérkőzése – amennyiben pályára lép -, a következő év márciusában meg lehet a centenárium.

A teljes keret:

Kapusok: Patrik Sigurdur Gunnarsson, Rúnar Alex Rúnarsson, Elías Rafn Ólafsson

Védők: Daníel Leó Grétarsson, Hjörtur Hermannsson, Hördur Björgvin Magnússon, Davíd Kristján Ólafsson, Gudlaugur Victor Pálsson, Alfons Sampsted

Középpályások: Aron Einar Gunnarsson, Hákon Arnar Haraldsson, Ísak Bergmann Jóhannesson, Thórir Jóhann Helgason, Stefán Teitur Thórdarson, Birkir Bjarnason, Aron Elís Thrándarson, Mikael Neville Anderson

Támadók: Jón Dagur Thorsteinsson, Mikael Egill Ellertsson, Arnór Sigurdsson, Sveinn Aron Gudjohnsen, Alfred Finnbogason, Andri Lucas Gudjohnsen

A várható kezdőcsapat:

Runarsson – Sampsted, Bjarnason, Magnusson, Olafsson – Sigurdsson, Thorsteinsson, Haraldsson – Gunnarsson, A. L. Gudjohnsen, Finnbogason

Tippelde

Tétje a mérkőzésnek már nincs, mindketten valahol felszabadultan léphetnek pályára. Egyikük sem akar utolsó lenni, maximum ez fűtheti majd a meccset.

A játékerő tekintetében én nem látok nagy különbséget, de igaz, ami igaz, erősebbnek ítélem meg a hazaiakat. Inkább hajlok az ő győzelmük felé, de a döntetlen sincs kizárva. És az sem, hogy mindkét fél majd a hálóba talál…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.38 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.33 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.33 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső