Arsenal – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 08.
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N V
  • Emirates Stadium
  • Október 09. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak egy nagy rangadóról akartam beszélni, van még itt egy másik is. Ez a Premier League-ből érkezik, a tavalyi ezüstérmes látogat a mostani listavezetőhöz, vagyis jöhet az Arsenal – Liverpool mérkőzés.

A Liverpoolnál kezdenek visszatérni a helyes útra, de akkora előnyt adtak a Citynek, és mostani ellenfelüknek is, amelyet nagyon nehéz lesz behozni. Lehet, hogy az Arsenal majd kipukkad, lehet, hogy komolyabb gödörbe kerülnek, de a Cityről ezt most nem tudjuk elképzelni. Ebben az esetben Jürgen Kloppéknak megint nem jön össze a bajnoki cím. De a Bajnokok Ligájában lehet javítani. Úgy tűnik, hogy a Napolit nem lehet megfogni a csoportjukban, de a második hely is ugyanúgy továbbjutást ér, elsősorban most ezt kell megcéloznia a vörösöknek.

És azért a bajnokságról se kéne lemondani, csak mert van egy kis hátrányuk. Ha most nem küzdenek teljes erőbedobással, akkor már hónapokkal a vége előtt kiszállnak a bajnoki címért folyó küzdelemből. És Kloppékat nem úgy ismerjük, mint akik feladnák.

Nem lesz egyszerű dolguk Londonban. Az Arsenalt hazai pályán idén még senki nem tudta megfogni, még csak pontot sem szereztek ellenük. Egyedül a Manchester United csapatától kaptak ki, pedig már voltak idén komolyabb meccseik.

Nem egyértelmű, ki nyeri a meccset, és nem nekünk nem az, hanem még a fogadóirodáknak sem. 2.50-et fizetnek a hazaiak győzelmére, 2.60-at a vendégekére. Ebből is látszik, hogy nagyon szoros csatában bíznak a tippmesterek. A döntetlennel vagyok adós még nektek, azért most 3.70 környékén fizet átlagban egy iroda.

Következzen az Arsenal – Liverpool mérkőzés!

Arsenal

Megállíthatatlanul halad előre az Arsenal, és nagyon bánhatják, hogy anno egy egyébként verhető Manchester Unitedtól így kikaptak. Az az egyetlen vereségük, előtte és utána is hibátlanok a bajnokságban. Nem csak ott, hanem az Európa-ligában is.

A hétvégén a Tottenham ellen vívtak rangadót, ami nem csak nevében volt az, nem csak azért, mert mindkét csapat Észak-Londonból való, hanem azért is, mert az első helyen levő Gabriel Jesusék fogadták a harmadik helyen található Kane-éket.

A meccs aztán hazai győzelmet hozott, 3-1-re nyertek az ágyúsok, Thomas Partey, Gabriel Jesus és Granit Xhaka góljaival.

Hét győzelem, egy vereség a mérleg, otthon négyszer tudtak nyerni, 11 gólt rúgtak és 5-öt kaptak.

A hétközi kupameccsen a Bodö/Glimt ellen játszottak, és a norvég bajnok sem tudta megállítani az együttest. A több tartalékját is bevető Arteta-csapat 3-0-ra nyert Eddie Nketiah, Rob Holding és Fabio Vieira találataival.

Csütörtökhöz képest új sérült nincs, továbbra is csak Mohamed Elnenyt és Emile Smith Rowe-t kell nélkülöznie a menedzserüknek.

Jelentős változások lesznek a kezdőcsapatban a csütörtöki meccshez képest, hiszen Ramsdale mellett Zinchenko, Saliba, White, Ödegaard, Saka és Gabriel Jesus is visszakerül majd.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Xhaka, Partey – Saka, Ödegaard, Martinelli – Gabriel Jesus

Egymás elleni meccsek:

Hosszú ideje nem volt akkora esély a Mikel Arteta vezette Arsenalnak a győzelemre, mint most. Korábban ugyanis folyamatosan a Liverpool nyerte a mérkőzéseket, mindig jobb formában várták a találkozót Szalahék. 2020-ban találhattunk Arsenal-győzelmet, azóta lejátszottak nyolc meccset, melyből ötöt a Pool nyert meg, három pedig döntetlennel végződött. Itt tenném hozzá, hogy a három döntetlenből három különböző kupákban volt, találkoztak a Community Shieldben, valamint a Ligakupában, és a rendes játékidőt követően a londoniak felül tudtak kerekedni a Poolon. Szóval mégsem volt annyira sikertelen az elmúlt időszak. Viszont bajnoki meccsen már régen nem tudtak jó eredményt elérni Klopp együttese ellen.

Tavaly négyszer is találkoztak, és a négyből három meccset a Liverpool nyert meg, a hazaiak egyedül a Ligakupában késztették megállásra ellenfelüket, de a megismételt találkozót – hazai környezetben – elbukták.

Azóta sokat fejlődött az Arsenal, jelenleg a tabellát is vezetik, mikor, ha nem most?

Egyébként otthoni mérlegük nem túl jó, az utolsó három mérkőzésen még csak gólt sem tudtak szerezni a címre törő ellenfelükkel szemben.

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.16.Premier League
arsenal
0:2
liverpool
Premier League
2022.01.20.Angol Ligakupa
arsenal
0:2
liverpool
Angol Ligakupa
2022.01.13.Angol Ligakupa
liverpool
0:0
arsenal
Angol Ligakupa
2021.11.20.Premier League
liverpool
4:0
arsenal
Premier League
2021.04.03.Premier League
arsenal
0:3
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Az angol csapatoknak az elmúlt hónap nagyon furán alakult, szeptemberben a Liverpool több Bajnokok Ligája-meccset játszott, mint bajnokit. Ebben több, Angliát érintő esemény játszott szerepet, a Nemzetek Ligája-találkozók, valamint a királynő halála.

A Poolnál vannak problémák, ez nem is vitás. Egyelőre nem akar összeállni a csapat, sokat hibáznak, és mindennek tetejébe még sérülések is nehezítik Jürgen Klopp dolgát.

A Premier League-ben jelentős a lemaradásuk az élen állókhoz képest, az Arsenal tizenegy ponttal gyűjtött többet, mint a Pool.

Hét mérkőzést játszottak le, melyek közül csak kettőt tudtak megnyerni. Emellett van egy vereségük, és már négy döntetlenjük.

A hétvégén sem tudtak nyerni, a Brighton elleni hazai összecsapáson képtelenek voltak Leandro Trossardot tartani, aki mesterhármasig jutott. Hazai oldalon Bobby Firmino talált be kétszer, illetve volt egy öngól, így lett 3-3 a találkozó.

Idegenben konkrétan nyeretlen a csapat, két döntetlen mellett egy alkalommal ki is kaptak. Ez egészen döbbenetes, a Pool a korábbi idényekben nagyon jól szerepelt vendégségben is.

Csatárkérdésben van igazán gond. Diaz és Szalah helye megkérdőjelezhetetlen, középen viszont Diogo Jota, Darwin Núnez és Bobby Firmino csatázik, és egyelőre a brazil áll a legfényesebben. Azt hiszem kimondhatjuk, az uruguayi támadó megszerzése egyelőre kapufának tűnik, nem tudja érvényesíteni a tudását Núnez, aki legtöbbször csak csereként lép pályára.

Igaz, most, a Rangers ellen kezdett, gólt azonban nem tudott szerezni. A Liverpoolnak nagyon kellett egy győzelem, és a gyenge skótok ellen ezt meg is szerezték, Trent Alexander-Arnold, valamint Mohamed Szalah góljaival tudtak nyerni.

A csapat sérültjei lassan gyógyulnak, hamarosan már Andy Robertson is bevetésre kész, ám egyelőre maximum a padra ülhet le.

Továbbra sem bevethető Naby Keita, Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain és a most, nemrégiben megszerzett Arthur Melo sem.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas – Henderson, Thiago – Szalah, Diaz – Firmino, Núnez

Tippelde

Ez az a meccs, ami bőven okozhat meglepetéseket, így egy kicsit mi is gondban vagyunk. Nyíltsisakos meccsre van kilátás, a Pool úgy lép pályára, hogy csak a győzelem elfogadható. Az Arsenalnak pedig attól kell tartania, hogy pontvesztés esetén a City előz.

Tehát ők sem elégedhetnek meg egy ponttal. Nincs is rá okuk, hogy védekezésre fordítsák minden energiájukat. Mindkét csapatból kinézem a gólt, így mindössze egyetlen tipp lesz erre a meccsre.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.51 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső