Barcelona-Valencia – Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 szeptember 10.
Barcelona
Teljesítmény:
N V N D V
  • Camp Nou, Barcelona
  • április 26.
Nézd élőben itt:
Joker8
Valencia
Teljesítmény:
V D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha kizárólag a tabella alapján fogadnánk, akkor azt hihetnénk, hogy két középcsapat meccse lesz a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság szombati fordulójában a Barcelona és a Valencia meccse, pedig itt két, a szezont egyáltalán nem az elvárásoknak megfelelően kezdő alakulat meccséről van szó és pont ezért, a hétvégi spanyol felhozatal egyik legizgalmasabb találkozójáról van szó. Miután még csak három meccset láttunk a szezonból, idei statisztikák alapján nem igazán tudunk fogadni, úgyhogy a múltat kell megnéznünk, amelyből az látszik, hogy a két alakulat legutóbbi négy meccsén három döntetlen mellett egy Barca-siker született és általánosságban is elmondható, ha hosszabb távokat vizsgálunk, hogy a Valenciának nem nagyon termett győzelmi babér eddig a Camp Nouban.

És hogy mibe kapaszkodhatnak mégis a vendégek? Ezekből a döntetlenekből tudnak építkezni, hiszen legutóbb a Camp Nouban rendkívül jól alkalmazták a kontratámadásos rendszerüket és talán annak a szezonnak a legkeményebb meccsére késztették hazai pályán a Barcelonát és egy pontot el is raboltak a katalán katlanból – plusz sikerült is a nyáron erősíteniük a csapaton. Főleg a csapat hátsó részét erősítették, a három legdrágább igazolásuk egy kapus, egy hátvéd és egy középpályás voltak.

Ettől függetlenül a katalánok otthon mindig is brutálisan erősek voltak és látva, hogy Messi és Luis Suárez is vissza fog térni, a frissen igazolt Antoine Griezmann pedig egyre jobban alkalmazkodik az új csapathoz, a hazai győzelemre van leginkább esély. Viszont ami ezt árnyalhatja kicsit az egyrészt a Neymar-történet, hiszen napvilágot látott, hogy még augusztus végén a katalánok több játékost is felkínáltak pénz helyett a brazilért a Paris Saint-Germainnek, akiknek ez nem biztos, hogy jót tett motivációs szempontból, másrészt a tavalyi szezonban a Barca után a második legerősebb csapat idegenben a Valencia volt, 19 meccsükből 8-at meg tudtak nyerni házon kívül.

Viszont most ez valószínű, hogy számítani fog, mert a katalánok első három meccsén nem játszott sem Messi, sem Suárez, most viszont visszatérnek, Messi megy a jobb oldalra, az uruguayi középre, Griezmann pedig balra, ahogy az Atletico Madridnál megszokhatta és ez a hármas együtt pedig 940 LaLiga mérkőzésen 686 gólt termelt, amivel nagyon nehéz lesz bárkinek felvennie a ritmust.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.25.Copa del Rey
barcelona
1:2
valencia
Copa del Rey
2019.02.02.LaLiga
barcelona
2:2
valencia
LaLiga
2018.10.07.LaLiga
valencia
1:1
barcelona
LaLiga
2018.04.14.LaLiga
barcelona
2:1
valencia
LaLiga
2018.02.08.Copa del Rey
valencia
0:2
barcelona
Copa del Rey
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Gondoljunk bele, az első három fordulóban a Barcánál a 16 éves Ansu Fatitól vagy éppen a Celta Vigótól kölcsönbe érkező Rafinhától várták a szurkolók a megváltást – nos, ez most meg fog változni. Hiába erősítették meg az átigazolási időszakban a Valencia védelmét és hiába kaptak eddig kevesebb gólt a szezonban, mint a piros-kékek, Jaume Costa, José Gayá és Daniel Wass hármasa számára nagyon kemény feladat lesz a Messivel rohamozó Barca-csatársor.

Azzal biztosan számolhatunk, hogy sok gól lesz a meccsen, a Barca átlagos hazai gólszáma 2.5, míg a Valencia idegenben átlag 1 góllal operál, szóval egy „hazai győzelem + 1.5 gólnál több” fogadás tűnik most a legvalószínűbbnek – és ez most már vérre megy, ha a Barcelona megint nem tudná behúzni a három pontot, akkor biztosan meginogna Ernesto Valverde kispadja.

És ha még Valverde esetleg a frissen igazolt Frenkie de Jong jó pozícióját is megtalálná, akkor aztán tényleg nehéz lenne a Valencia pontszerzése mellett érveket felsorakoztatni – hiszen a holland az Osasuna ellen is a jobb oldali középpályán próbált építkezni, pedig a korábbi csapatánál és a holland válogatottban is inkább középen, irányító szerepben szeret játszani.

megosztás
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső