Barcelona – Ferencváros: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 19.
Barcelona
Teljesítmény:
V D N N N
  • Camp Nou
  • Október 20. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Ferencváros
Teljesítmény:
N N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hát, ezt is megéltük! Holnap este a Ferencváros 25 év után újra BL-főtáblás meccset játszik, nem is kis hallal, a spanyol bajnokság tavalyi második helyezettjével, a Barcelonával. Titkon az ember minden évben reménykedett, idén is, de nem volt ez egy sétagalopp, mármint eljutni idáig. Innentől minden meccs ajándék, és szerencsére ezt a Fradinál is így fogják fel. Főleg, hogy a csoport sem a legkönnyebb. Kár, hogy a jelenlegi helyzetben jött ez össze, minden bizonnyal minden egyes hazai mérkőzésen teltház lenne, de még a Puskás Arénában is.

Vajon mire érdemes fogadni a Barcelona – Ferencváros meccsen?

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Barcelona

Nyáron nagy változások voltak a Barcánál, a rosszul sikerült szezont követően elküldték Quique Setien vezetőedzőt és a helyére Ronald Koeman ült le, aki játékosként nagy sikereket ért el a csapattal. Egyből nagy tisztogatásba kezdett, elküldte Leo Messi legjobb cimboráját, Luis Suárezt a csapattól, valamint távozott Ivan Rakitic is. Még Messi távozása is felmerült, a játékosnál egy hajszálon múlt, hogy nem lépett ő is a távozás útjára.

A bajnokságot ugyan jól kezdték, néha parádés focit mutattak be, de a hétvégén nem jött ki a lépés számukra – és a nagy rivális Real Madrid számára sem -, 1-0-s vereséget szenvedtek a Getafe csapatától.

És egy percig nem lehet azt mondani, hogy ne érdemelték volna meg a győzelmet a madridiak. Az első félidő gólt nem hozott, de annál nagyobb küzdelmet igen. Röpködtek a lapok, a kissé tartalékosnak mondható Barca nem nagyon tudta felvenni a ritmust, nem jöttek a passzok, habár a játék alapjáraton olyan volt, mint mindig, valami nem stimmelt.

Hosszú idő után újra kezdett Dembele, a kezdőben találta magát Pedri is, valamint persze ott volt Messi is a csapatban.

Aki viszont nagyon gyenge napot fogott ki, így sem ő, sem Griezmann, sem Dembele nem tudta bevenni a Getafe kapuját.

A második félidőben Frenkie De Jong lökte fel a tizenhatoson belül Djené Nakonamot, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. Jaime Mata pedig ezzel az egy góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Mert hiába küldött be minden bevethető támadó játékost a Barca, gólt nem sikerült szerezni.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ferencváros

Azt már többször taglaltuk, hogy is jutott a BL-ig a Ferencváros, nem könnyű meccseket játszott, de Szerhij Rebrov rettenetesen összerakta ezt a csapatot. Segített az is, hogy egy mérkőzésen dőlt el a továbbjutás, leszámítva a Molde elleni meccset.

Le a kalappal a Fradi előtt, mert ez tényleg nagy teljesítmény volt!

A hétvégén Kisvárdára utaztak és Rebrov nem nagyon pihentetett, talán Skvarka kezdőbe állítása volt abszolút meglepetés. De ott volt szinte mindenki, aki kezdőnek számít a Fradinál. Már a negyedik percben vezetést szerezhettek volna a vendégek, Boli fejesét a gólvonalról vágták ki.

A Kisvárdának is akadtak lehetőségei, Dibusznak kétszer is hárítania kellett. Az FTC leginkább a szélről veszélyeztetett, rendre meg tudtak lépni a bal és a jobb oldalról is, amiből aztán jöttek a veszélyes helyzetek.

Gól azonban az első játékrészben nem született. A másodikban igen, a 67. percben ismét a szélen indult az akció, Heister mesteri beadását a hosszún érkező Isael lőtte kapuba.

Egy perc sem kellett volna az egyenlítéshez, de Dibusz emberfelettit védett Sassa fejesénél.

A meccset egy eladott labda döntötte el, amiből a Fradi meg tudott gyorsan indulni, azonban nem zöld-fehér mezes játékos tessékelte kapuba a labdát, hanem Karasjuk, aki 8 perccel korábban állt be.

Jól játszott a Fradi, főleg elől voltak veszélyesek, de azért szembeötlő volt az, hogy a védelem mennyire lyukas volt.

Összefoglalás

Nem várok győzelmet a Fraditól. Ezzel gondolom nem árultam el nagy titkot. Óriási a különbség a két együttes között és ez nagyon jól látszik az oddsokon is. Mivel a meglepetést nem látom, ezért a meccs kimenetelével nem foglalkoznék.

Ami segítség lehet a magyar csapatnak, az a zárt kapu ténye. Nem lesz ott egyetlen Barca szurkoló sem a Camp Nou-ban, ez talán valamennyire az ő malmukra hajtja a vizet. Na meg az, hogy eljutottak idáig és tényleg felszabadultan játszhatnak.

De a játékerő nagyon nem az ő oldalukon áll. és ez valószínű, hogy ki is fog jönni.

Épp ezért, a legmegfelelőbb fogadás erre a meccsre, ha a gólokra tippelünk. Nem mondom, hogy nagyon el fogják verni a Fradit. Nagyon reménykedem, hogy nem így lesz. Kiindulva a Getafe elleni meccsből, meg bármi lehet.

A Fradinál ter Stegen, Jordi Alba és Samuel Umtiti továbbra sem bevethető, hála Istennek a Fradinál nincs fontos hiányzó.

És hogy mit gondolok, mire fogadok? Véleményem szerint a tartalékos védelem miatt egy gól jöhet a Fradinak is. Ez egy nem túl sztenderd fogadás, szóval óvatosan a téttel, de úgy érzem: Mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső