Schalke 04 – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 16.
Schalke 04
Teljesítmény:
N V V V N
  • VELTINS-Arena
  • Október 18. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Union Berlin
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nehéz helyzetben a Bundesliga utolsó helyezettje. Ezzel el is árultam, miért van nehéz helyzetben a Schalke 04 csapata, amely végül megvált David Wagner vezetőedzőtől. Utódja, Manuel Baum bemutatkozása sem sikerült jól, még mélyebbre süllyedt a gelsenkircheni csapat. Három forduló elteltével 1 rúgott és 15 kapott góllal sereghajtók, egyelőre nagyon nagy a baj.

Az Union Berlin tavaly kellemes meglepetést okozott, egészen a koronavírus-szünetig, utána ők is csak szenvedtek, még a kiesésükre is volt esély. Most azonban három fordulót követően középen állnak, egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség.

Kíváncsi vagyok, sikerül-e felállni vagy folytatódik a hazaiak mélyrepülése?

A Schalke 04 – Union Berlin meccsről fogok tippelni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

RB Leipzig – Schalke 04

Timo Werner után is van élet, ezt bizonyítják be hétről hétre a Lipcse játékosai. Gulácsi Péter és Willi Orban csapata három fordulót követően az élen áll, ehhez persze kellett a Schalke elleni fölényes győzelem is.

Gulácsi természetesen kezdett, Willi Orban pedig hosszú idő után először léphetett kezdőként pályára Bundesliga meccsen. Rögtön góllal hálálta meg, de menjünk szépen sorban:

Fél óra tapogatózás után született meg az első gól: Emil Forsberg lépett ki a labdával, lövését menteni szerette volna becsúszva Bozdogan, de csak beljebb segítette.

Öt perccel később a Lipcse spanyolja, Angelino egy szép fejessel növelte meg a csapata előnyét, a védelem itt sem állt a helyzet magaslatán.

A félidő legvégén pedig jött a magyar védő nagy pillanata: Halstenberg adott be balról, Orban emelkedett magasra és gyönyörű mozdulattal a hálóba fejelt.

Már a félidőben elment a meccs, sok köze nem volt a Schalkénak a találkozóhoz.

A második félidőben nem volt akkor az iram, de egy gólra még így is futotta a hazaiaknak. A 79. percben Nastasic kézzel blokkolt egy hazai lövést, amit a játékvezető is látott, így a tizenegyespontra mutatott. Halstenberg állt a labda mögé és a jobb oldalt választotta.

Nagyon nagy problémák vannak a Schalke csapatánál, egyelőre a kiút sem látszik.

Előző meccs eredménye
2020.06.07.Bundesliga
union berlin
1:1
schalke 04
Bundesliga
2019.11.29.Bundesliga
schalke 04
2:1
union berlin
Bundesliga
2009.07.25.Barátságos Mérkőzés
union berlin
2:1
schalke 04
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin – Mainz

Szalai Ádám jelenlegi csapatával mérkőzött meg a fővárosi kiscsapat, ugyanolyan arányban sikerült megnyerni a találkozót, mint a Lipcsének. A gólok eloszlása itt fordított volt, egy gól esett az első és három a második félidőben.

A vezetést Max Kruse fejesgólja jelentette, a 13. percben gyönyörűen érkezett a jobbról beívelt labdára, majd a rövidbe fejelt.

Ez a meccs is elég egyértelmű volt, nem nagyon tudott érvényesülni a Mainz, akik ezúttal is Szalai Ádám nélkül vágtak neki a találkozónak.

A második félidőben aztán pláne semmi esélyük nem volt, az Union nagyon agilis volt a kapu előtt: Már a 49. percben dupláztak, ismét egy beadás után voltak eredményesek, de most lábbal talált be Ingvartsen.

A 63. percben jött a harmadik, Friedrich volt a gólszerző, majd Pohjanpalo állította be a végeredményt, aki tavaly még a Hamburgot erősítette.

Ez is kiütés, egyetlen komolyabb Mainz helyzetet nem tudtunk feljegyezni.

Összefoglalás

Hát, ez is elég egyértelműnek tűnik, nem? A Schalke sose nyitotta ennyire gyengén az idényt, egyelőre nem látom, hogy hogyan tudnának kikecmeregni ebből.

Ozan Kabak továbbra is eltiltott, Fahrmann és Serdar pedig sérülés miatt nem léphet pályára.

Bizonyára nagyon megfogta a nyitóforduló meccse a játékosokat, az új vezetőedző pedig egyelőre nem tudta visszapofozni az életet beléjük.

Az Union az első két fordulóban annyira nem győzött meg, de a Mainz elleni meccsük profi volt. Mind elől, mind hátul. Bár… Akkora veszélyt nem jelentettek Matetáék.

Örökmérleg… Nem lesz hosszú, összesen három meccsük volt. Egyet a Schalke nyert, egyet a Berlin, egy pedig döntetlennel végződött.

Megmondom, azt várom a találkozótól, hogy a Schalke egy kicsit magára talál, de az nem lesz elég a győzelemhez.

Leginkább gólokkal számolok, tekintve azt, mennyire gyenge a Schalke védelme. Ha viszont magukra találnak, akkor adott az Over 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső