Blackburn Rovers – Blackpool: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 20.
Blackburn
Teljesítmény:
N D D D N
  • Ewood Park
  • Február 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Blackpool
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy a leginkább várt mérkőzésekkel megvagyunk, jöhet valami egészen más. Magam részéről még mindig odáig vagyok az angol másodosztályért, ezért, amikor van rá mód, csipegetek a meccsek között. Most igazából a szükség is úgy hozta, hogy öt másodosztályú meccset hozzak nektek, hiszen a hét elején a kínálat elég szűkös, és hát két darab mérkőzéssel nem elégedünk meg.

A mai nap hátralévő részében már csak és kizárólag innen érkeznek a találkozók, öt meccs is lesz a Championshipben, és mi egyiket sem akartuk kihagyni. Emlékezhettek, hogy a múlt héten azt mondtam, tartunk egy kis szünetet. Azért volt arra szükség, mert egyrészt másik pontvadászatokban is voltak érdekes meccsek, másrészt azért, mert tudtam, hogy a jövő héten (vagyis ezen) ismét lesznek Championship-találkozók, és nem akartam, hogy megunjátok a csapatokat.

A Blackburn Rovers – Blackpool mérkőzéssel kezdünk, egy simának tűnő találkozóval. Egyre jobban élesedik mind a feljutásért, mind a kiesés ellen vívott küzdelem, a hazai csapat az előbbiért, a vendég az utóbbiért megy előre.

Nagyon úgy tűnik, hogy még lesznek itt bőven meglepetések, pár hete még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy a Sheffield United például lecsúszhat a második helyről. És most már csak négy pont az előnyük… Na mindegy, most nem róluk lesz szó.

Kicsit kozmetikázzák a bajnokságot, a múltkor ezeket a meccseket az FA Kupa miatt nem lehetett megrendezni, szóval most a 29. forduló eseményeit fogjuk felölelni.

Az online sportfogadás kedvelői azért vakarhatják a fejüket, mert bár a Blackburn jobb csapatnak tűnik, a Blackpool nagyon kapaszkodik, és ezért nagyon veszélyesek is lehetnek.

Az Ivibetnél 1.90-et fizetnek a Rovers sikerére, 3.50-et a döntetlenre és 4.00-t a vendégekre.

Blackburn Rovers

Jon Dahl Tomasson együttese az egész idényben úgy félt a döntetlenektől, mint anno én gyerekkoromban a Mikulástól. Még el is sírtam magam egyszer, amikor az oviban kihívtak hozzá…

Erre a szezon második felében egymást érték a döntetlenek, konkrétan (bajnokságot és FA Kupát is ide számítva) egymás után hatszor ikszeltek…

Ennek szakadt most vége, a hétvégi fordulóban a Blackburn nem könnyen, de meg tudta verni a Swansea csapatát. Az eredmény 1-0 lett, a győztes gólt Daniel Ayala szerezte. Ezzel a sikerrel a Blackburn végre visszatért a feljutásra esélyes csapatok közé. Nemrégiben még a harmadik helyen álltak, és biztosra vehettük, hogy a rájátszásban ott lesznek. Most viszont még azért is küzdeniük kell.

Jelen pillanatban a hetedik helyen állnak, 49 ponttal, ugyanannyival, mint amennyi az előttük levő Millwall – Sunderland duónak van. Azért vannak lemaradva, mert míg az említett csapatok gólkülönbsége pozitív, az övék nem.

Mérlegük 15-4-13, hazai pályán pedig 10-1-4. Volt egy megingásuk nemrég, de úgy néz ki, rendezni tudták a sorokat.

Hatalmas probléma Tomasson számára, hogy öt kulcsjátékosa is sérült. Ben Brereton Díaz mellett Bradley Dack, Joe Rankin-Costello, Scott Wharton és Thomas Kaminski is kidőlt, nem beszélve arról, hogy mellettük Sam Barnes, Adam Wharton és Clinton Mola is sérültek.

Emiatt jócskán át kell alakítani a kezdőcsapatot, és hiszitek vagy sem, ennyi játékos hiánya komoly befolyással lehet nem csak a Blackpool elleni mérkőzésre, de a teljes szezonra is.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Thomas, Carter, Ayala, Hyam, Pickering – Dolan, Travis, Buckey, Hedges – Gallagher

Egymás elleni meccsek:

Mindkét csapat megjárta a közelmúltban a harmadosztályt, utoljára ott 2018-ban találkoztak. Azzal a meccsel nem foglalkozunk, minket sokkal jobban érdekel, hogy mi történt már a másodosztályban. 2021/2022-ben a Blackburn képtelen volt megverni az akkor még sokkal jobb Blackpoolt, hazai pályán ikszeltek, idegenben kikaptak tőlük.

Azonban erre a szezonra a Blackpool jelentősen visszaesett, és így már el tudta őket kapni a Brereton Díaz-fémjelezte Rovers. Augusztusban találkoztak, a Blackpool otthonából vitték el a pontokat, egyetlen gól döntött, amelyet épp az említett Ben Brereton Díaz rúgott.

A Blackpool a Blackburn otthonában még sosem tudott nyerni, hét meccsből hármat a hazaiak nyertek meg, négy döntetlen lett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.31.Championship
blackpool
0:1
blackburn rovers
Championship
2022.04.09.Championship
blackburn rovers
1:1
blackpool
Championship
2021.10.02.Championship
blackpool
2:1
blackburn rovers
Championship
2020.08.25.Barátságos Mérkőzés
blackpool
1:3
blackburn rovers
Barátságos Mérkőzés
2019.07.27.Barátságos Mérkőzés
blackpool
0:2
blackburn rovers
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Blackpool

Hosszú idő után tudott újra bajnoki meccset nyerni a Blackpool együttese, ám ez a helyzetükön vajmi keveset segített, ugyanis a két riválisuk, a Wigan és a Huddersfield is pontot, illetve pontokat szerzett. Na jó, a bennmaradást érő 21. helyen levő Rotherham viszont kikapott, szóval azért nem volt haszontalan a Stoke elleni siker.

Az egykoron a Leedsben játszó (és most is csak kölcsönben a Blackpoolban szereplő) Ian Poveda szerezte a találkozó egyetlen gólját.

Ezzel a Blackpool egy nagyon hosszú nyeretlen időszaknak vetett véget, október 29-én nyertek utoljára a Coventry ellen, azóta tizennégy meccsen nyolcszor kikaptak és hatszor ikszeltek.

Mick McCarthyn látszik, hogy rutinos edző, de ez az egy győzelem még nem jelenti, hogy sikerül a bennmaradás.

Idegenben a csapat 3-5-8-as mérleggel áll, ami a negyedik leggyengébb. Hetek, sőt hónapok óta nem tudtak mérkőzést nyerni az otthonuktól távol.

Ők is tele vannak hiányzókkal, Tom Trybull, Charlie Good, Marvin Ekpiteta, Liam Bridcutt, Kevin Stewart és Keshi Anderson sérültek, Gary Madine pedig eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Maxwell – Gabriel, Connolly, Nelson, Husband – Dougall, Fiorini, Poveda, Carey, Rogers – Yates

Tippelde

Mindkét csapatnak sokat jelentett mentálisan a hétvégi siker, de győzni csak egy fog tudni holnap este. Már, ha lesz nyertes. Mert ebben sem vagyok biztos. És mivel nem vagyok az, nem is fogok tippelni rá.

Egy nagyon durva, kevés helyzetet teremtő mérkőzésre számítok, ahol maximum egy gól dönthet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.76 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.72 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső