Cadiz – Espanyol: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 17.
Cadiz
Teljesítmény:
N V N V D
  • Nuevo Estadio Ramón Carranza
  • Január 18. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Espanyol
Teljesítmény:
V V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Idén eddig nagyon keveset foglalkoztunk a Cadiz együttesével, ezen most változtatunk. Kedden, a 21. fordulóban az Espanyolt látják vendégül, és a fogadóirodák szerint nem túl jók az esélyeik. Ez valahol érthető is, az újonc barcelonaiak a 11. helyen tanyáznak, míg Álvaro Negredoék az utolsó előttiek. Nincs minden veszve, négy pontra a bent maradást érő 17. hely, és hátra van még az egész tavasz. Nem mondom, hogy könnyű lesz, de meg lehet oldani, ki lehet harcolni a jövő évi La Liga tagságot.

Ami az Espanyolnak tuti, hogy meglesz, hazai pályán szédületesen játszanak, ha vendégségben egy picit magasabb fokozatra tudnának kapcsolni, akkor nem lenne semmi probléma. De hát idegenben az ötödik legrosszabb teljesítmény az övék.

Ebben bízhatnak a hazaiak. Jöjjön a Cadiz – Espanyol meccs!

Cadiz

Tavaly nagyon kellemes meglepetést okozott az akkor még Álvaro Cervera által irányított Cadiz. A másodosztályból kerültek fel, de többször is meglepetést okozva, a kicsiket rendre kiütve végül a 12. helyen végeztek, amit bármely újonc csapat megirigyelhetett. Idén azonban már más a helyzet, az együttes féltávnál csak 14 pontot gyűjtött, hét mérkőzés óta nem tudtak nyerni. Mármint a bajnokságban, a kupában szépen menetelnek előre.

Két nappal ezelőtt a másodosztályú Sporting Gijón ellen ugyan megszenvedtek, de ez nem újdonság, a gijóniak rendre megfordulnak az első osztályban, és az előző körben verték a Villarrealt. A 0-0-t hozó találkozón végül tizenegyesekkel bizonyultak jobbnak Haroyanék.

Nem túl biztató, hogy ők az egyetlen csapat, amelyik még nem nyert otthon bajnoki meccset, öt döntetlenjük és öt vereségük van, gólarányuk pedig még inkább okot ad az aggodalomra: Hat gólt szereztek, szemben kaptak tizenötöt.

Piszok nehéz tavasz elé néznek, de ahogy a bevezetőben említettem, nincs veszve semmi, láttunk már a világ minden tájáról nagy hajrákat, nagy tavaszi hadjáratokat. De el kell kezdeni otthon is nyerni egy-két meccset, különben az egészet megette a fene…

José Mari és Jon Ander Garrido biztosan kimaradnak, Marcos Mauro és Anthony Lozano szereplése kétséges. Így a kupameccsen kezdőként pályára lépő Ruben Sobrino ugorhat be ismét, előfordulhat, hogy Álvaro Negredo megint csak a padon kezd.

A várható kezdőcsapat:

Ledesma – Iza, Fali, Cala, Espino – Fernández, Jönsson, Alarcón – Sánchez, Sobrino, Arzamendía

Egymás elleni meccsek:

Összesen 9 mérkőzés, és döntetlen még nem született. Minimális előnyben az Espanyol, akik 5-ször tudtak nyerni, szemben a Cadiz 4 diadalával. Ősszel, Barcelonában a két együttes megmérkőzött, akkor vette át a vezetést az örökmérlegen az Espanyol, ugyanis 2-0-ra nyertek.

Rég volt már, hogy a Nuevo Ramón Carranzában a Cadiz győzni tudott: 2018-ban egy kupameccsen, előtte viszont 2006-ig kell visszautaznunk.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.18.La Liga
espanyol
2:0
cadiz
La Liga
2021.07.30.Barátságos Mérkőzés
cadiz
0:2
espanyol
Barátságos Mérkőzés
2020.08.30.Barátságos Mérkőzés
cadiz
1:0
espanyol
Barátságos Mérkőzés
2018.12.04.Spanyol Kupa
espanyol
1:0
cadiz
Spanyol Kupa
2018.11.01.Spanyol Kupa
cadiz
2:1
espanyol
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Espanyol

Megtört a jég, Raúl de Tomásék végre, valahára elhozták idegenből is a három pontot. A hazai pályán brillíroztak, viszont idegenben nagyon nem ment nekik a szekér, hiszen kilenc meccsből egyet sem tudtak megnyerni, 3 döntetlen mellett 6-szor kaptak ki. A Valencia ellen aztán sikerült nyerni, az év utolsó napján RDT és Javi Puado kései góljainak köszönhetően megfordították a meccs állását.

Azóta viszont sok víz lefolyt az El Llobregaton, a 2022-es év eddig nem úgy alakul, ahogy azt a klubnál eltervezték. Kínkeserves továbbjutás a másodosztályú Ponferradina ellen a kupában, majd vereség az Elche ellen hazai pályán, azt meg egy kupakiesés követte, a Mallorca búcsúztatta őket.

Szóval, mintha egy kicsit gödörbe került volna az együttes, a Cadiz ellen lehetne kimászni belőle. Végül is, az ellenfél otthon még nem győzött, ez adhat némi okot a bizakodásra.

A mérlegükről már esett szó, a gólarányról még nem: Nyolc gólt szereztek, tizenötöt kaptak, kicsit hasonlít ez a Cadiz hazai mérlegére…

David López sérült, Keidi Bare és Adriá Pedrosa eltiltottak, Yangel Herrera kétséges.

A várható kezdőcsapat:

D. Lopez – Vidal, Gómez, Cabrera, Vilá – Embarba, Darder, Morlanes, Puado – Morón, RDT

Tippelde

A szurkolók kedvence, Álvaro Cervera az Osasuna elleni vereség után távozott a kispadról, utódjának ez lesz az első bajnokija hazai környezetben. A hírek szerint nem örvend túl nagy népszerűségnek, de egy-két győzelem ezen bőven segíthet.

Véleményünk szerint erre van is esély, de túlontúl rizikósnak találjuk ezt a meccset ebből a szempontból. Viszont a gólok tekintetében látható egyfajta minta, amire építhetünk. Így megkockáztatjuk a két és fél gól alatti eredményt.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.53 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.53 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső