Celta Vigo – Huesca: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 29.
Celta Vigo
Teljesítmény:
D N N N N
  • Abanca Balaídos
  • December 30. 19:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Huesca
Teljesítmény:
D V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tavalyi szezonban, illetve idén, mikor elkezdődött az új kiírás folyton arra panaszkodtam, hogy a Celta Vigo hiába rendelkezik fantasztikus labdarúgókkal, az eredmények sosem jönnek, és most már évek óta az egyetlen céljuk a bennmaradás. Na, végre valahára rám cáfoltak Iago Aspasék, mert igencsak belelendültek, de ennek én örülök a legjobban, mert számomra nagyon szimpatikus csapat a Celta Vigo.

Most az egyik újonc, az Huesca ellen kellene nyerni hazai pályán, amit nem gondolok megoldhatatlan feladatnak, főleg, ha Nolitoék elmúlt meccseit veszem alapul. A csapat ugyanis a gyenge szezonkezdet óta megtáltosodott, és bár legutóbbi meccsükön csak egy döntetlenre futotta a Getafe ellen, kijelenthetjük, hogy öt bajnoki óta nem találtak legyőzőre.

Az Huesca helyzete viszont nem irigylésre méltó, most épp az utolsó előtti helyen vannak, és a Villarreal mellett őket lehet a döntetlenkirály névvel felaggatni, kilencszer végeztek ikszre.

Körvonalazódik, hogy mire számítsunk a Celta Vigo – Huesca meccsen, vágjunk is bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Getafe – Celta Vigo

Nagyon érdekes összecsapásnak lehettünk szemtanúi, a végeredmény már az első húsz percben kialakult, onnantól kezdve viszont a mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a Celta pedig arra törekedett leginkább, hogy ezt a döntetlent meg tudja őrizni.

No, nem őrületes Getafe rohamokra kell számítani, mert gyakorlatilag öt mondatban össze lehetne foglalni az egész meccset, a második félidőről például semmit nem fogok tudni írni.

Az első viszont érdekesebb volt, főleg a hetedik perc eseménye, amikor Damian Suárez megszerezte a vezetést. Minden bizonnyal a forduló gólját lőtte a bekk, aki előbb kiosztott egy kötényt ellenfelének, majd a tizenhatos sarkáról kilőtte a jobb felső sarkot. Hatalmas gól volt, valószínű, hogy Damian Suárez élete találatát szerezte.

Tíz perccel később a Celta Vigo tizenegyesből egyenlített, miután a gólszerző akasztotta saját tizenhatosánál Cucut. A csapatkapitány, Iago Aspas a bal sarkot választotta és bár Yanez beleért a lövésbe, hárítani már nem tudott.

Innentől kezdve pedig csak nagyon kevés és nagyon kicsi helyzetek jellemezték a mérkőzést, végeredményét tekintve egy igazságos eredmény született.

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.03.La Liga
huesca
3:3
celta vigo
La Liga
2018.12.01.La Liga
celta vigo
2:0
huesca
La Liga
2012.03.24.La Liga 2
huesca
1:1
celta vigo
La Liga 2
2011.10.22.La Liga 2
celta vigo
4:0
huesca
La Liga 2
2011.03.03.La Liga 2
celta vigo
1:2
huesca
La Liga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Huesca – Levante

Ugyanilyen eredménnyel végződött ez a találkozó is, a forgatókönyv is hasonló volt, a hazaiak szereztek vezetést, a vendégek pedig egyenlítettek.

Az Huesca csapatában mostanában egész jó formát mutat Javi Ontiveros, mondhatni, hogy a hátán cipeli a csapatot, akik immáron (ezzel együtt) kilenc döntetlent játszottak a La Ligában, helyzetük pedig elég rossz, mivel egyszer tudtak három pontot szerezni.

A vezetés tizenegyesből született, Javi Ontiveros a 31. percben ollózva próbált gólt szerezni, amibe belerepült Vezo, és kézzel ért labdába. A VAR segítségével a játékvezető megállapította a szabálytalanságot, a büntetőt kiharcoló Javi Ontiveros meg szép lövéssel vezetést szerzett. Ő a jobb sarkot választotta, míg Aitor Fernandez Abarisketa a másik irányba mozdult el.

Az egyenlítő találatot egy ex-Huesca játékos, Gonzalo Melero szerezte egy szöglet utáni kavarodás után, de nagyon sportszerűen és korrekten nem ünnepelte meg saját gólját, hiszen előtte ő három éven át volt az Huesca labdarúgója.

Melero gólját követően még egy-egy távoli lövést láthattunk, de mind Javi Ontiveros, mind Ruben Rochina lövése elkerülte a kaput, így maradt a döntetlen, amiből már jó sok van az újoncnak…

Összefoglalás

Habár úgy tűnik, hogy az egykori Valencia játékos, Santi Mina sérülése helyrejött, amíg formába nem lendül, addig Iago Aspas párja az a Brais Mendez lesz elől, aki az Alaves ellen duplázni tudott. A meccsen egyébként a régi sérültekre nem számíthat Edouardo Coudet, azaz Juncára, Vázquezre és Sergio Alvarezre.

Az Huesca csapatánál sérüléssel bajlódik Pablo Maffeo és Sandro Ramirez, Insua pedig eltiltását tölti, visszatérhet viszont Jorge Pulido.

A Celta legutóbbi három hazai meccsét egyaránt megnyerte, a már említett Alaves (2-0), Cadiz (4-0), Granada (3-1) hármas volt kénytelen fejet hajtani Aspasék előtt. A rúgott gólokból is látszik, hogy a Celta hazai pályán egész veszélyes csapattá vált a kezdeti nehézségek után.

Az Huesca rendelkezik a legrosszabb idegenbeli mutatóval, ők az egyetlen csapat, akiknek még egyszer sem sikerült idegenben nyerni, ötször ikszeltek és háromszor kikaptak.

Utolsó meccsüket 2018-ban játszották, akkor a Celta magabiztosan nyert 2-0-ra, a következő meccsükig viszont 2011-ig kell visszamenni. Vagyis csak kéne, mert az azért már nekünk nem igazán oszt vagy szoroz.

Amennyiben nagyon biztonsági játékot akarunk játszani, akkor az over 1,5 jó megoldás lehet, de ennek az oddsa elég gyenge, mindössze 1.3 körül mozog.

Ha jobban bízunk a csapatokban, akkor az over 2,5 is működőképes lehet, elég megnézni, hogy az új edző keze alatt milyen eredmények születtek odahaza, a Balaidosban.

Én azt is nagyon magabiztosan állítom, hogy a hazai győzelmi sorozat ezúttal sem fog megszakadni, és ez az odds nagyon is korrekt, szóval arra bátorítalak titeket is, hogy bízzatok a Celta Vigoban, mert szerintem otthon fogják tartani a három pontot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső