Degerfors – AIK Stockholm: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 21.
Degerfors
Teljesítmény:
V V N N V
  • Stora Valla
  • Június 26. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AIK Stockholm
Teljesítmény:
V N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jó nagyot pihentek a svédek, szinte már elfelejtettük azt is, hogy mi szoktunk róluk írni. Az túlzás, hogy szoktunk, talán három meccsüket tudtuk közelebbről megnézni, mivel jött a válogatott szünet, majd ők még – ellentétben a norvégokkal – egy hetet ráhúztak a szabira. Vasárnap folytatódik az Allsvenskan, vagyis a svéd első osztály, és egy érdekesnek tűnő mérkőzést választottunk, ez pedig a Degerfors – AIK Stockholm.

A vendégek továbbra is azon vannak, hogy az élre törjenek, amitől nem is állnak távol, a második helyről várják a folytatást, ám a Hacken, akik előttük vannak – egy mérkőzéssel kevesebbet játszott le, tehát annak is drukkolni kell, hogy ők bukjanak. Mivel a harmadik helyen álló Hammarby ellen lépnek pályára, ezért a forduló nagy nyertese az AIK lehet.

A Degerforsnak szerényebb tervei vannak a bajnokság teljes egészét nézve. Nem akarnak kiesni. Márpedig, ha nem akarnak, akkor össze kéne szedniük magukat, mert tíz forduló alatt már nyolc alkalommal vereséget szenvedtek, ami annak az ellentéte, hogy valaki bent maradjon…

Nagy mennyiségű gólt kaptak ez idő alatt, ez minket arra ösztökél, hogy a vendégeket még inkább esélyesként lássuk. Azonban pusztán a statisztika nem elég, mélyebbre kell ásni.

Degerfors

Nehéz úgy beszélni a Degerfors csapatáról, hogy a jó dolgokra koncentrálunk, ugyanis abból nem sok van. Mindössze két győzelmet arattak tíz találkozón, a másik nyolcat elveszítették, ezzel pedig csak a tabella utolsó előtti helyét foglalják el.

Az első hat mérkőzésükön nem tudtak pontot szerezni, majd következett két meglepetés-siker a, a Sundsvallt idegenben, a Helsingborgot otthon tudták megverni. Aki azonban azt hitte, hogy innentől megindulnak felfelé, az tévedett, a csapat azóta két mérkőzést játszott és mindkétszer kikapott.

Az utolsó mérkőzésük miatt annyira nem lehet őket hibáztatni, hiszen a Malmöt kellett volna megverniük, akik gyenge formájuk ellenére sokkal erősebb csapat. Nem is jött össze a bravúr, 2-0-ra kikaptak. És egyébként ezt tippeltük mi is.

A gárda eddig csak egyetlen győzelmet aratott hazai környezetben, mint említettem, a sereghajtó Helsingborgot verték, és ezzel az övék a legrosszabb mérleg hazai pályán. Egy győzelem, négy vereség, három rúgott és tizenkét kapott találat.

A hosszúra nyúlt szünet alatt a Degerfors sok svéddel szemben nem játszott felkészülési meccset, vagy ha igen, akkor azt mondjuk házon belül, az utánpótlással megoldották, míg egyesek – mondjuk a mostani ellenfelük – a Skandináv-félszigetről választott ellenfelet magának.

A Degerforsnak nincs sérültje és eltiltottja.

A várható kezdőcsapat:

Whiteman – Granath, Ohlsson, Orqvist – Lindell, Salmon, Gravius, Kralj – Rajamohan, Saidi, Campos

Egymás elleni meccsek:

Nem csak most, szinte mindig az AIK Stockholm az esélyese az egymás elleni meccseknek, de a Degerfors nemrég tudott meglepetést okozni. A tavalyi bajnokságban, szeptemberben találkoztak másodszor – az odavágót otthon az AIK nyerte -, és 2-1-re tudtak győzni. Akkor a bukik erre majdnem négyszeres pénzt fizettek.

Mivel a Degerfors csak nemrég került fel az élvonalba, így kevés az itteni meccseik száma. 2005-ben még a másodosztályban szerepelt mindkét csapat, azokon az AIK tudott nyerni, de őszintén szólva, ezzel a ténnyel nem megyünk sokra.

Fontosabb, hogy a szezon kezdete előtt megmérkőztek egy barátságos meccsen is, a Stockholm csak nehezebben győzött, 3-2 lett az eredmény. Stefanelli, Bahoui és Ring az egyik oldalon, Campos és Djurdjic a másik oldalon talált be.

Nézzünk még rá a Degerfors otthonában lejátszott meccsekre: Ahogy említettem, tavaly itt nyerni tudott a hazai együttes, előtte pedig csak a másodosztályban találkoztak, és ott sem sokszor. Összesen három meccset játszottak le a Stora Vallában, kétszer az AIK Stockholm győzött, egyszer a Degerfors.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.05.Barátságos Mérkőzés
aik
3:2
degerfors
Barátságos Mérkőzés
2021.09.27.Allsvenskan
degerfors
2:1
aik
Allsvenskan
2021.04.12.Allsvenskan
aik
2:0
degerfors
Allsvenskan
2005.07.21.Superettan
degerfors
0:1
aik
Superettan
2005.04.17.Superettan
aik
1:0
degerfors
Superettan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AIK Stockholm

Na, az AIK nem tétlenkedett a szünetben, ők két felkészülési mérkőzést is lenyomtak, felemás eredménnyel. A Molde otthonában 2-1-re kikaptak (Strannegard szerezte a gólt), míg az Örebrot 3-2-re megverték (itt Stefanelli, Ring és Mendes találtak be).

Fentebb említettem, hogy a bajnokságban a második helyet foglalják el, a Hacken áll csak előttük, azonban ez a jobb gólkülönbség miatt van így. Annyira nem nyugodhatnak meg, hiszen a Hacken egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, és amúgy a Hammarby is ott a sarkukban.

Utolsó bajnokijukat megnyerték május végén, a Helsingborg otthonában győztek 2-1-re, mi is a vendégek sikerére tippeltünk, de azért azt nem gondoltuk, hogy a gyenge Helsingborg ilyen kemény feladat elé állítja majd a csapatot. Úgy kellett megfordítani a mérkőzést, ugyanis a Helsingborg szerzett vezetést, és aztán a második félidőben Sebastian Larsson és Jordan Larsson találatai kellettek, mint egy falat kenyér.

Nyolc mérkőzés óta veretlenek, utoljára áprilisban kaptak ki a Malmö ellen.

Idegenben azért akadnak gondjaik, negatív a gólarányuk, közben ötből csak két meccsüket nyerték meg, viszont látható itt is a fejlődés, ugyanis az utolsó három meccsükön hét pontot szedtek össze.

Három kulcsjátékosuk nélkül kell pályára lépniük, Sebastian Larsson és Erick Otieno eltiltott, míg Nabil Bahoui sérült.

A várható kezdőcsapat:

Nordfeldt – Lustig, Milosevic, Papagiannopoulos, Björnström – Mendes, Ayari, Hussein, Stefanelli – Mbumba Kimpioka, J. Larsson

Tippelde

Egyáltalán nem túlzás mondani, hogy kötelező a győzelem az AIK Stockholm számára. Jobb csapat, jobb formában, mentálisan rendben vannak, és a motivációjuk is tiszta.

A Degerfors minden bizonnyal a kiesés ellen fog küzdeni ezúttal, és bár megvan az esélyük a céljaik elérésére, azt nem itt és nem most fogják elérni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.56 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.58 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.58 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső