Eintracht Frankfurt – Augsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 19.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V N N N D
  • Commerzbank-Arena
  • április 20. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Augsburg
Teljesítmény:
D V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvége egyik legnagyobb meglepetését az Eintracht Frankfurt meccse hozta. Nem az volt totálisan váratlan, hogy vereséget szenvedtek, hiszen a Borussia Mönchengladbach otthonába látogattak, akik pár gyengébbek, mint tavaly, de persze futballozni nem felejtettek el. Olyannyira nem – és ez volt inkább a meglepő -, hogy egy négyessel küldték haza Luka Jovicékat.

A csapat hatalmas lehetőséget szalasztott el, a Wolfsburg hazai pályán nem bírt a Bayern Münchennel, emiatt egy győzelemmel előzhettek volna, és felléphettek volna a harmadik helyre.

Így maradt minden változatlan, továbbra is kiélezett a verseny a harmadik pozícióért, sőt a Dortmund is zárkózni tudott egy kicsit, a helyzet továbbra is bizonytalan. Egy dolog nem tűnik annak: Az újabb Bayern München bajnoki cím. Mivel a Leipzig csak döntetlent játszott a Hoffenheimmel, a bajorok újfent növelni tudták az előnyüket.

De elkalandoztam, most nem róluk van szó.

Hanem az Augsburgról, akik a 11. pozícióban állnak, de teljesen nem dőlhetnek hátra, annyira közel vannak egymáshoz a csapatok, hogy még ez a maradék hét forduló is hozhat elképesztő fordulatokat.

Egy vereség például az Augsburg nyakára hozhatja a kiesőjelölteket. És akkor lesz igazán izgalmas a véghajrá.

Kezdjük az Eintracht Frankfurt – Augsburg meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt

A tippünk végül gyönyörűen jött, de azt ti is olvashattátok, hogy nem teljesen ilyen forgatókönyvre számítottunk. A lényegen nem változtat persze, nyertünk, és ez számít.

2,5 gól fölé tettük a találkozót, de a gólokat mindkét csapattól vártuk, főleg a Frankfurttól, akik idegenben is nagyszerűen teljesítettek. De a Gladbach a hétmeccses vereségi sorozat után olyannyira összekapta magát, hogy azóta képtelenek hibázni. Kivéve a Hertha elleni meccset, de ott jó 80 percet hátrányban kellett lejátszaniuk, mert Yann Sommert zuhanyozni küldték bő tíz perc után.

Nem volt benne egy ilyen méretű zakó a meccsben, a gólok nagy része a meccs hajrájában született.

Viszont az első már elég korán, a 10. percben: Matthias Ginter a tizenegyespontnál helyezkedett Jonas Hofmann szögletekor, majd észrevétlenül elsunnyogott a rövid oldal felé, és senki nem követte. Ez lett a frankfurtiak veszte, a labda tökéletesen érkezett a fejére, máris előnyben voltak a hazaiak.

Később a másik oldalon is akadt néznivaló: Filip Kostic beadását nem sokkal fejelte mellé Luka Jovic, majd Daichi Kamada szögletét a berobbanó Stefan Ilsanker bólintotta kapura, a Sommert helyettesítő Sippel viszont kapufára ütötte a labdát.

Egy óra telt el a meccsből, amikor újra hazai gólt láthattunk. Nem tudtak a vendégek felszabadítani egy szöglet után, a labda visszakerült Jonas Hofmann elé, akinek jobbról leadott lövését Kevin Trapp egyszerűen bevédte. Talán ez volt a meccs fordulópontja.

Hét perccel később újra beköszönt a Gladbach, és megint egy szöglet volt a Frankfurt végzete. Hofmann végezte el ezúttal is a sarokrúgást, Nico Elvedi fejese kijött a felsőlécről, az ismétlés Ramy Bensebaini részéről már a kapuban kötött ki, 3-0.

És végül a 95. percben bevitték az utolsó gyomrost is: Hannes Wolf kapott nagyszerű labdát Patrick Herrmanntól, 15 méterről leadott lövésénél esélye sem volt Trappnak.

Hát, ez az, amire senki nem számított…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.19.Bundesliga
augsburg
0:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.02.07.Bundesliga
eintracht frankfurt
5:0
augsburg
Bundesliga
2019.09.14.Bundesliga
augsburg
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.04.14.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:3
augsburg
Bundesliga
2018.11.24.Bundesliga
augsburg
1:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Augsburg – Arminia Bielefeld

Az imént már olvashattatok az Augsburg hétvégi meccséről, de ha esetleg azt kihagytátok, álljon itt még egyszer:

Szóval, az Augsburg a múltkor meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtva kikapott a Schalke 04 csapatától, egy olyan kapushiba miatt, amit majd év végén párszor még a tévék meg fognak mutatni. Mindezek ellenére újra Gikiewicz nevével kezdődött a csapat kezdője.

Az első félidőben csak két lehetőséget jegyezhettünk fel: Fabian Klos sarkazása után Andreas Voglsammer került helyzetbe, 15 méterre volt a kaputól, de csak Gikiewiczcel kellett farkasszemet néznie. A lövésbe a kapus nem tudott beleérni, de nem is volt szükség rá, mert a támadó fölé durrantotta a labdát.

A másik oldalon pedig Jeffrey Gouweleeuw fejese okozott némi riadalmat, de Stefan Ortega annál sokkal jobb kapus, minthogy ilyen fejesek átjussanak rajta.

A második félidőben viszont az Augsburg állt közelebb a gólhoz, Rubén Vargas lépett ki két védő között, és remek labdát kapott. Jól meg is nézte, hová kell lőnie, de Ortega lábában elakadt a játékszer, és szögletre pattant.

A meccs végén a Bielefeld nyerhette volna meg a találkozót: Voglsammer centerezéséről alig maradt le Sven Schipplock, majd maga Voglsammer lőhetett kapásból, de nagyon elszabta ezt a próbálkozást, és jócskán fölé lőtt.

Nem volt egy kifejezetten jó meccs, de azért unalmasnak sem mondhatjuk, a végeredmény reális képet mutat a pályán történtekről.

Összefoglalás

A Wolfsburg ezúttal idegenbe látogat, méghozzá a Stuttgart otthonába, amely tavasszal már sokkal jobban játszik hazai környezetben is, így a Frankfurt előtt megint felcsillanhat a remény az előzésre. De ahhoz nyerni kell az Augsburg ellen.

Véleményem szerint ez sikerülni is fog nekik, Adi Hutter minden valószínűség szerint nem értékelt nyugodtan a Mönchengladbach elleni mérkőzést követően, alapos fejmosást kaphattak a srácok.

Sokkal jobban oda kell figyelni a pontrúgásokra, nem csak a Gladbach tudta ezt kihasználni.

Sérültek terén nincs változás a hazaiaknál, ugyanazok a játékosok nem bevethetők, mint a múltkor.

Tehát Irorere, Ache, Hinteregger, Makanda és Touré.

A másik oldalon már vannak problémák, a két sérült (Jensen és Civeja) mellett két eltiltottja lesz a csapatnak, méghozzá fontos játékosok: Daniel Caligiuri és Rani Khedira.

A legutóbbi frankfurti bajnoki kiütéses hazai sikert hozott (5-0), az őszi meccsükön is simán nyertek André Silváék (0-2).

Most sem várok mást. Az odds még pont az a határ, amit érdemes fogadni, akár gólokra is tehetünk, akár kombinálhatjuk a kettőt. A lényeg, hogy magabiztos Eintracht Frankfurt sikert várunk a találkozótól.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső