Monaco – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 21.
Monaco
Teljesítmény:
N N N N N
  • Stade Louis II
  • Február 24. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múltkori meccs után a hercegség szurkolói valamelyest meg is nyugodhatnak. Vagy még nem? A Monaco idegenben győzte le három-kettőre a Bayer Leverkusen csapatát, és hazai pályán nem más az elvárás, mint a továbbjutás kivívása. De pont a Monaco az, amely az utóbbi időben, ha kupameccsről volt szó, bármekkora előnnyel is rendelkezett, megnehezítette a saját dolgát. Elég csak két BL-évre gondolni, elég arra, hogyan estek ki tavaly a Braga ellen…

Szóval ez a találkozó még nincs lefutva. Aztán lehet, hogy mégis. Ez a szép, ezért is szeretjük annyira az online sportfogadást, egy kicsit képes megmozgatni az elménket, és minden egyes forgatókönyvet végigvenni. És ezért nem szeretik sokan. Mert nincs olyan, hogy egyértelmű. Tudjátok, a meccs 90 percig tart, bla bla bla…

Azért valóban jobb esélyekkel vág neki a meccsnek a Monaco, amely csúcsformában van, a Bayer Leverkusen pedig továbbra is azt a kétarcú játékot hozza, amit lényegében már a szezon kezdete óta. A hétvégén megint egy vereséggel bővültek, Xabi Alonso lába alól mintha kezdene kicsúszni a talaj. De azért ezzel várni kell még…

A 22betnél a Monaco a mérkőzés egyértelmű esélyese. Egyértelmű? Nos, ez sem biztos… Maradjunk annyiban, hogy ők a favoritok. A hazaikra 2.20-at kínálnak, a vendégekre 3.20-at, az iksz pedig 3.60 most épp.

Jöjjön a Monaco – Bayer Leverkusen találkozó!

Monaco

A Monaco mindig ezt csinálja. Folyamatosan. Legyen bárki is az edző, a bajnokság elejét elszúrják, előnyt adnak a többieknek, és csak körülbelül az idény felénél szedik össze magukat.

Most is ez a helyzet, a hercegségbeliek beragadtak, emiatt bukták a Bajnokok Ligáját és csak az EL maradt nekik. Ott is voltak szenvedősebb meccsek, mint például a Trabzonspor elleni 0-4 vagy a Fradi elleni 0-1.

De eljött a félidő, és Philippe Clement csapata ismét csúcsformába került. A Monaco az utolsó nyolc meccsén maradt veretlen, de ha kevésbé vagyunk szigorúak, akkor a Rodez elleni meccset sem vereségként könyveljük el, ugyanis 90 perc után döntetlen volt az állás.

Amire büszkék lehetnek a játékosok, az az elmúlt öt meccs, amit egyaránt megnyertek. Voltak ezek között könnyebb mérkőzések, mint mondjuk az Auxerre elleni, de akadtak igazi kemény falatok, mint a PSG elleni bajnoki, vagy épp a Leverkusen elleni első meccs, melyről részletesebben lentebb olvashattok. Most maradjunk csak az eredménynél, 3-2-re győzött a Monaco idegenben, és jó esélyei vannak a visszavágó előtt. A saját pályájukon ugyanis igazán remekül játszanak mostanában.

A hétvégén idegenben sikerült győzniük, a Brestet győzték le 2-1-re Aleksandr Golovin és Myron Boadu góljaival. Nem tágítanak tehát az élen állóktól, két pont a hátrányuk a Marseille-jel szemben, hét a PSG-vel.

A keretet illetően sok gondja nincs Clementnek, csak egy. Gyakorlatilag nincs jobbhátvédje. Vanderson kiesett sérülés miatt, és hétvégén Rubén Aguilar sem léphetett pályára. Így Chrislain Matsima, egy húszéves, saját nevelésű védő juthat szóhoz, esetleg Ismail Jakobs, aki meg inkább a baloldalon vethető be.

Más sérültje egyébként nincs az edzőnek.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Matsima, Disasi, Maripán, Caio Henrique – Diatta, Fofana, Camara, Golovin – Ben Yedder, Embolo

Egymás elleni meccsek:

Nem szeretnék bővebben kitérni Monaco és a Bayer Leverkusen korábbi meccseire, megtettem azt már korábban. Pontosan egy héttel ezelőtt. Eddig csak a Bajnokok Ligájában játszottak, többségében a Monaco nyerte a meccseket, de volt sikere a Bayer Leverkusennek is.

A friss meccsükön viszont megint a franciák örülhettek, a németek kevésbé. Izgalmas meccs volt, a góloknak sem voltunk híján, szóval a semleges szurkolók is élvezhették a meccset.

Lukas Hradecky egy ritkán látható öngóllal a vendégeket juttatta előnyhöz, ám a Leverkusen fordítani tudott, előbb Moussa Diaby, majd Florian Wirtz talált be. Ám a vendégek sem végeztek, és Krepin Diatta hajrában lőtt gólja után Axel Disasi a hosszabbításban megszerezte a győzelmet a Monaconak.

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
bayer leverkusen
2:3
monaco
Európa-liga
2016.12.07.Bajnokok Ligája
bayer leverkusen
3:0
monaco
Bajnokok Ligája
2016.09.27.Bajnokok Ligája
monaco
1:1
bayer leverkusen
Bajnokok Ligája
2014.11.26.Bajnokok Ligája
bayer leverkusen
0:1
monaco
Bajnokok Ligája
2014.09.16.Bajnokok Ligája
monaco
1:0
bayer leverkusen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayer Leverkusen

Megint kezd szétesni a Bayer Leverkusen, az eredmények egyre inkább hasonlítanak arra, mikor még Gerardo Seoane volt az edző. A különbség annyi, hogy Xabi Alonsonak még van ideje összeszedni magát és a csapatát.

Miután a Monacotól 3-2-es vereséget szenvedtek, a hétvégén ismételten egy ötgólos meccset buktak el. Szintén 3-2-re kaptak ki, de ezúttal a bajnokságban, és ezúttal a Mainz volt az ellenfél. És ismét hazai pályán szenvedtek vereséget.

Edmond Tapsoba azóta is bánhatja, hogy még 0-0-nál tizenegyest hibázott, talán teljesen máshogy alakult volna a meccs. Így azonban végig ők futottak az eredmény után, kétszer is egyenlítettek, előbb Nadiem Amiri, majd Patrick Schick találatával, de a legvégén a Mainz meglőtte a harmadik gólját is. Az utolsó tíz percben a csapat már emberhátrányban van Amine Adli kiállítása miatt.

Öt meccsből négyet bukott el a Leverkusen az utóbbi időben, idegenben pedig az egész idényben érdekes eredményeket hoznak. Hol nyernek egy rangadót, hol kikapnak egy kiesőjelölt ellen…

Hatalmas probléma, hogy a csapat talán legjobb támadója, Moussa Diaby nem lehet ott sérülés miatt a pályán, mellette Charles Aranguiz és Andrey Lunev sérült még.

Schick elvesztette érinthetetlenségét a sérülése óta, most is azt várják, hogy Adam Hlozek legyen a kezdő csatár, míg mögötte Wirtz, Amiri és Adli támadjon.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Frimpong, Tapsoba, Tah, Hincapié – Palacios, Andrich – Amiri, Wirtz, Adli – Hlozek

Tippelde

Ettől a meccstől gólokat várunk, és egyértelműen azt, hogy a hazaiak jussanak tovább. A Monaco jobb csapat, mint most a Leverkusen, ez már az odavágón is látszott. Habár a védelem nem az igazi, számítok a vendégektől is gólra.

De összességében leginkább az tűnik valószínűnek, hogy a Monaco megnyeri a második meccset is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.32 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.25 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.25 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső