Juventus – Spezia: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 01.
Juventus
Teljesítmény:
D N V V D
  • Allianz Stadium
  • Március 02. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Spezia
Teljesítmény:
D V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Botlott a Juventus, távolodnak a tizedik bajnoki címtől. Méghozzá nagyon. Az Inter egyre jobban elhúz, most már hét pont a hátrány, a BL-ben kikaptak a Portotól, Maurizio Sarrit kevesebbért is elküldték… Oké, a Juve még megfordíthatja a párharcot a hazai találkozón, de a bajnokság… Tényleg kezd elmenni…

A Verona elleni mérkőzést mi is megtippeltük és milyen jól döntöttünk, amikor arra fogadtunk, hogy a foghíjas védelem miatt legalább egy gólt kapnak a zebrák. A végeredmény 1-1 lett.

A Spezia idén már elkapott egy-két nagycsapatot, de a Juvét nem sikerült, ősszel 4-1-re simán nyertek Cristiano Ronaldoék. A hétvégén a Parma ellen léptek pályára, és az ellenfél már 2-0-ra is vezetett, de sikerült felállni, végül 2-2-es döntetlennel zártak.

Lehet, hogy egyértelmű a Juventus – Spezia kimenetele? Lehet… De egyáltalán nem biztos.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Juventus

Egy remek Aaron Ramsey lövés az első, amit ki kell emelnünk, a walesi középpályás előtt Ronaldo engedte el a labdát, Ramsey belépett a tizenhatoson belülre, majd lőtt. Nem volt szükség Silvestri közbelépésére, a lövés elhalt az oldalhálóban.

A másik oldalon Szczesnynek már volt dolga, egy nagyszerű fejesbe tette bele a kezét, és még a szerencse is vele volt, mert onnan a kapufára pattant a játékszer.

Összességében többet zajlott a játék a hazaiak térfelén, de a Verona játéka magában hordozta a veszélyt.

Még egy jelenetet említenék meg, Federico Chiesa lapos lövését, amelyet Silvestri ütött ki.

A második félidőben szinte azonnal, négy perc elteltével szereztek vezetést a vendégek. Ramsey ugratta ki Chiesát, aki lövés helyett a jobbján érkező Cristiano Ronaldo elé tálalt, ő pedig – bár Silvestri beleért – a hálóba lőtt.

Az egyenlítés a hajrában érkezett, Lazovic beadása után Antonin Barak ugrotta túl Alex Sandrot, Szczesny mozdulni sem tudott a pontos fejesre.

És még a győzelem is meg lehetett volna – az lett volna az igazi meglepetés -, de Darko Lazovic pipába tartó bombáját a lengyel portás fölé ütötte.

Ahogy az várható volt, megszenvedett Veronában a Juventus, és ismét csak egy pontra voltak képesek. Nem a levegőbe beszéltem, amikor azt mondtam, távolodik a bajnoki cím.

Előző meccs eredménye
2020.11.01.Serie A
spezia
1:4
juventus
Serie A
2007.06.10.Serie B
juventus
2:3
spezia
Serie B
2007.01.27.Serie B
spezia
1:1
juventus
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Spezia – Parma

Roberto D’Aversa visszatérésétől szinte csodát vártak a pármaiak, de eddig ez nem egy sikertörténet, a csapat, amelyik tavaly nagyon szép futballal rukkolt elő sokszor, most csak szenved, döcög és egyre gyorsabban zuhan a mélybe. Nagy szavak, de nincs benne semmiféle túlzás. Nem először fordul elő, hogy egy nyert meccset nem tudnak kibekkelni, és a vége csak egy döntetlen… Így jártak a Sassuolo ellen, az Udinese ellen is, és most is. Pedig ez plusz hat pontot jelentene, ami azt jelentené, hogy annyi egység állna a nevük mellett, mint a Torinonak, akik már bennmaradást érő helyen vannak.

Gyönyörű góllal nyitott a vendég Parma, a 17. percben Yann Karamoh cselezgetett a tizenhatoson belül, visszahúzta bal lábára a labdát, majd hatalmas gólt ragasztott a jobb felsőbe. És amilyen jól kezdtek, olyan jól folytatták a vendégek, Hernani közeli találatával már 2-0-ra vezettek.

Roberto D’Aversa arcán azonban továbbra is aggodalom látszott, mintha tudott volna valamit… Egyébként csak szerintem hasonlít egy az egyben D’Aversa Jimmy Kimmelre? Na, mindegy…

Még az első félidőben sikerült szépítenie Maggiorénak, de a játékvezető aztán visszavonta a gólt, Maggiore fejesét megelőzően a társ lesen kapott labdát, maradt a 0-2.

Azonban – mivel már elspoilereztem – a Spezia nem adta fel a meccset és Emmanuel Gyasi hős lett. A Spezia 27 esztendős csatára eddig nem igazán villogott, ez volt a 24. meccse, de csak 2 gólt szerzett. Most viszont egy meccsen annyit, mint az egész szezonban.

Az 52. percben szépített – Maggiore adta a gólpasszt -, majd a 72.-ben egyenlített, itt meg Verde érdeme az assziszt.

A legvégén Juraj Kucka szabadrúgása még majdnem beakadt, de Ivan Provedel szögletre ütötte a labdát.

Továbbra is várat magára az első győzelem a kispadon D’Aversának, és a helyzet egyre rosszabb és rosszabb…

Összefoglalás

Idén az újoncok közül a Spezia és a Benevento is sikeresen vette fel a Serie A ritmusát, ugyanez nem mondható el a Crotonéról, akik biztosan ki fognak esni az első osztályból.

Nagy skalpokat gyűjtöttek be Maggioréék, többek között elverték a Napolit, az AC Milant, a kupában a Romát… Nem rossz ez…

Idegenben kifejezetten meggyőző játékot produkálnak, négyszer nyertek, háromszor döntetlennel zárult a meccsük, és ötször kaptak ki.

Nem lenne különleges, ha meg tudnák lepni a Juventust, akiknek fél szemmel már a jövő heti BL meccsre is koncentrálniuk kell, a hétvégén pedig a Lazioval játszanak, szóval…

Sérülések is hátráltatják Andrea Pirlo együttesét, aki a védőhiány miatt (Bonucci, Chiellini és ide vehetjük Cuadradot is) háromvédős rendszerre állt át a Verona ellen, az eredményt tudjuk.

Talán veszélyes lesz, amit most mondok, de meg vagyok győződve arról, hogy nem esik sok gól a meccsen. A Juve nincs csúcsformában, a Spezia lepett már meg másokat, közeledik a hajrá, és egyre jobban fárad mindenki. Pirlo még több fronton áll, muszáj lesz kissé rotálnia, ami az eredmények rovására mehet. Én azt mondom, 2,5-nél kevesebb gól lesz ezen a kedd esti meccsen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső