Kalmar – Varnamo : Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 24.
Kalmar
Teljesítmény:
N D N V N
  • Guldfageln Arena
  • Június 27. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Varnamo
Teljesítmény:
N N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mostantól érkeznek a svéd meccsek is, elsőként a Kalmar – Varnamo találkozót vesszük górcső alá, majd következik a Malmö és a Helsingborg találkozója, végül pedig a Sirius – Göteborggal zárjuk a napot és egyben a hetet. Ezzel elmondhatjuk, hogy mindegyik svéd bajnoki meccsről írtunk, egyre otthonosabban érezzük magunkat az északi csapatok között, kicsit sajnálni fogom, amikor elkezdődik a Premier League meg a többi nagy bajnokság.

Papíron egy egyértelmű mérkőzésnek tűnik, a Kalmar ugyanis a középmezőny tetején található, a Varnamo pedig közelebb van a kiesőhelyekhez, mármint helyezés tekintetében, mert pontszámokat nézve azért viszonylag most biztonságban vannak. Még. Ha csak az egyik mögöttük levő csapat dobja a gyenge formát, akkor már gond lehet…

A Kalmar győzelmére adott szorzó viszont a tényekhez képest elég magas, így mindenképp szeretnénk annak utána járni, hogy mi lehet az oka ennek.

A Kalmar stabil otthon, a Varnamo gyenge idegenben, egyszerűen nem áll össze a kép. De azért vagyunk itt, hogy ezt is megtudjuk.

Ne is késlekedjünk, jöjjön a tipp!

Kalmar

Egyelőre még a bajnokság harmadánál járunk, szóval nagyon sokat a tabella nem árul el számunkra, valószínűleg lesznek még itt átrendeződések, gondoljunk csak arra, hogy a címvédő Malmö egyelőre csak az ötödik, a tavaly majdnem kieső Hacken meg vezeti a bajnokságot. És hatodik a Kalmar, ami nagyjából reális, az együttes a tavalyi esztendőben is itt végzett, mondhatni, bemelegítették maguknak ezt a pozit. Bár gondolom, vannak célok az ügyben, hogy feljebb kerüljenek, ez egy ilyen mezőnyben nem feltétlenül reális.

A válogatott szünet előtt a csapat a Mjallby otthonába látogatott, és ért el 1-1-es döntetlent, ami az első ikszük volt a szezonban, ezt megelőzően öt győzelmet és négy döntetlent értek el.

A találkozón idegenben léptek fel, góljuk pedig egy öngól után született, tehát a támadók nem erőltették meg magukat. Ez egyébként sem igazán mondható el, a tíz meccsen rúgott tizenhárom találat minden, csak nem sok. Viszont a védekezésük rendben van, konkrétan ők kapták a harmadik legkevesebb gólt a ligában.

Hazai mérlegük kissé hektikus, háromszor győztek és két vereséget szenvedtek, az egyiket a Malmö, a másikat a Norrköping ellen, míg a győzelmeket a Hammarby, a Djurgarden és a Degerfors ellen. Otthon hat gólt rúgtak, hármat kaptak.

Az együttesnek a hírek szerint nincsen sérültje, szép csendben készülnek a folytatásra. Ha már felkészülés! Egy héttel ezelőtt a Kalmar a Vorwarts Steyr ellen lépett pályára egy barátságos meccsen, és 3-0-ra nyertek, góljaikat Romário, Isa és Netabay szerezték.

A várható kezdőcsapat:

Ricardo – Saetra, Sjostedt, Bergqvist – Jansson, Romário, Gustafsson, Olafsson – Netabay, Berg, Shamoun

Egymás elleni meccsek:

A Kalmar és a Varnamo elég ritkán találkoznak egymással, ennek az is az oka, hogy azért a Varnamo elég sok időt töltött eddig a második vonalban. Az első osztályban még soha nem találkoztak, tétmeccsen kétszer, felkészülési meccseken meg háromszor futottak össze. Tehát ez ismét egy olyan páros, amelyiknél az egymás elleni találkozók eredménye nem feltétlenül jelent semmit. Kivéve talán az utolsó meccsüket, ami nemrég esett, márciusban, a bajnokság kezdete előtt.

Mondanom sem kell, a nagyobb múlttal rendelkező Kalmar az esetek többségében győzni tudott kisebb ellenfele ellen, öt találkozóból négyet nyertek meg, 2015-ben sikerült a Varnamonak győznie.

Háromszor játszott a Kalmar hazai pályán, az egyik kupameccsen 2016-ból, majd 2019-ben és 2022-ben barátságos meccsen. Mindhármat megnyerték, és akkor térjünk is rá erre az utolsó meccsre.

3-0 lett az eredmény, bővebb statisztikát nem találtam a meccsről, azonban ilyen eredménynél azért nagyjából lehet sejteni, hogy milyen volt a játék képe. Saetra rúgta az első gólt, majd a hajrában egy percen belül betalált Jensen és Berg is.

Előző meccs eredménye
2022.03.26.Barátságos Mérkőzés
kalmar
3:0
varnamo
Barátságos Mérkőzés
2016.02.20.Svéd Kupa
kalmar
2:1
varnamo
Svéd Kupa
2007.05.16.Svéd Kupa
varnamo
1:5
kalmar
Svéd Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Varnamo

Kevés szó esett idáig a Varnamo együtteséről, ha jól emlékszem még egyáltalán nem beszéltünk róluk. Ideje ezt most megváltoztatni, a kiscsapat jelen pillanatban a tabella 12. helyét foglalja el, megelőzve a Helsingborg, Degerfors, Sundsvall, Varbergs négyest, nagy biztonságban azonban nincsenek. Svédországban egy hatpontos hátrányt ledolgozni nem akkora kunszt, számtalan ilyet láttunk már, és ha ez bekövetkezne, a Varnamo kiesőhelyre kerülne…

Volt már ott idén, de az utóbbi hetekben nagyon jól kezdtek játszani, három mérkőzésen szerzett hét pontjuknak köszönhetően kerültek oda, ahol most állnak. Összesen három meccsüket nyerték, háromszor ikszeltek és négyszer kaptak ki.

Utolsó meccsüket a Hammarby ellen játszották májusban, a találkozót 1-0-ra nyerték meg teljes döbbenetre, a győztes gólt Marcus Antonsson lőtte. A statisztika kiegyenlített képet mutat, kivéve a labdabirtoklást, alig volt a labda a hazaiaknál, de ezt a játékot a svédek is gólra játsszák…

Idegenben többnyire veszítenek, egy győzelmet arattak idén, azt is a Helsingborg ellen. Amúgy van még egy döntetlenjük meg három vereségük. Hét gólt rúgtak – ami nem rossz – de tízet kaptak – az már nem annyira jó.

Itt sem tudunk egyetlen sérültről sem, nincs is más csapat az Allsvenskanban, ahol nincs sérült, csak a Varnamo és a Kalmar

A várható kezdőcsapat:

Vaitsiakhovich – Winsth, Tihi, Eriksson, De Vries – Larsson, Magashy, Kenndal – Johansson, Antonsson, Wenderson

Tippelde

Nem tartjuk rossz csapatnak a Varnamot, azonban idegenben eddig nem sokat mutattak. A Kalmar az élmezőnyre hajt, és ez papíron egy könnyű meccs is lehet. Szerintünk nem lesz feltétlenül könnyű, arra számítunk, hogy a hazaiak maximum egy góllal lesznek jobbak.

Így most három tippünk van: Kalmar-győzelem, két és fél gól alatti eredmény, valamint az, hogy csak a hazaiak találnak a hálóba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső