Lecce – Brescia: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 21.
Lecce
Teljesítmény:
V V D N V
  • Ettore Giardiniero
  • Július 22. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Brescia
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igazi rangadót veszített a hétvégén a Lecce, az előttük álló Genoához látogattak és elképesztően fontos lett volna a győzelem, a három pont megszerzésével megelőzhették volna őket és nem állnának kiesőhelyen. Kikaptak azonban, így hátrányuk már 4 pontos, gyakorlatilag a Spal és a Brescia mellett ők is kiestek. A Bresciának még van matematikai esélye, de az bizony elég karcsú.

A Lecce viszont… Kicsit bonyolultabb a történet, mert majdnem biztos vagyok a kiesésükben, egy dolgot meg kell jegyezni. Amennyiben ezen a meccsen otthon tartják a három pontot és a Genoa hibázik (jó esély van erre, hiszen a remek formában focizó Sampdoriával játszanak), akkor visszaáll az egypontos különbség. És akkor a maradék három forduló újra nyílt és izgalmas lesz.

Szóval kijelenthetjük, hogy a Lecce – Brescia sok mindent meghatározhat. Lássuk, hogyan járhatunk mi a legjobban!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – Lecce

Ahogy írtam, az újonc egyik – ha nem a – legfontosabb meccse volt a Genoa elleni, ahol egy győzelemmel előzhettek volna. A fogadóirodák 1.8-as oddsal adták a hazaiak győzelmét, tehát ők is arra számítottak, hogy nem lesz előzés.

Ennek megfelelően a hazaiak szerezték meg a vezetést. Pandev kavargatott a tizenhatos vonalánál, majd az érkező Sanabriához passzolt, akinek lövése utat talált a hálóba.

Mindent egy lapra feltéve rohamozott innentől a Lecce. Számukra ez az eredmény nem jó (igen, a vereség általában nem jó a vesztes csapatnak…), és a döntetlennel sem jutnak sokra.

Lapadula majdnem egyenlített, de a kapus felett átlöbbölt labdáját fejjel hárította egy védő. Csakhogy a játékvezető a lövés utáni esetnél arra is koncentrált, hogy Lapadulát elsodorta a kifutó Perin, ezért tizenegyest ítélt. Mancosu állt a labda mögé és a Holdra lőtte a labdát. Valahova Sergio Ramos labdája mellé, amelyet a spanyol még a Bayern ellen lőtt fel.

Mancosu aztán tudott javítani, bár ehhez az egyenlítő találathoz nem kis szerencse kellett. A 60. percben a középpályás a tizenhatos bal sarkáról be akarta adni a labdát, azonban az mindenki előtt elszállt. A veszélyesen érkező labdára már Perin sem tudott időben reagálni, így a beadásból végül gól született.

Ment tovább a Lecce, de a vezetést ismét a hazaiak szerezték meg. Ha az előbb szerencsés gólról írtam, akkor ezt most is meg kell tennem. Jagiello 18 méteres lövése kifelé pattant a kapufáról, azonban a labda megpattant az elvetődő Gabrielen, onnan pedig a kapuba szédült.

Ezzel a góllal nyert a Genoa, előnyük pedig már négy pont. Nincs veszve minden a Leccének, de ez a vereség nagyon megnehezíti a dolgukat.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.14.Serie A
brescia
3:0
lecce
Serie A
2019.04.28.Serie B
lecce
1:0
brescia
Serie B
2018.12.16.Serie B
brescia
2:1
lecce
Serie B
2011.02.27.Serie A
brescia
2:2
lecce
Serie A
2010.10.24.Serie A
lecce
2:1
brescia
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brescia – Spal

Az utolsó és az utolsó előtti csapat feszült egymásnak az olasz első osztályú bajnokságban. Meccs előtti tippemben a hazaiak győzelmét pendítettem meg. Végül bejött a tipp, egész jó kis összeget nyerhettünk vele, a meccs azonban nem volt olyan sima, az utolsó percig izgulni kellett.

És hogy miért kellett izgulni? Mert az első játékrészben a Spal egyértelműen a Brescia fölé nőtt. Ha a félidőben két vagy három góllal vezettek volna a vendégek, nem szólhattak volna semmit a hazaiak.

De nem volt sem kettő, sem három gól, be kellett érniük egy találattal. Szép kényszerítő után Dabo szerezte meg a vezetést a 42. percben.

A második félidőben éledezett a Brescia, de nagy lehetőségek akadtak a túloldalon is. Gól nem született ezekből a próbálkozásokból, majd jött Zmhral, aki a 69. percben megszerezte az egyenlítő gólt, majd a 93. percben újra lecsapott.

A teljes meccs képe alapján nem érdemelt vereséget a Spal, de ennyi helyzetet nem lehet elszórakozni.

Összefoglalás

Picit már fejtegettem, hogy a Lecce győzelmével újra felzárkózhat a Genoára. Egyáltalán nem ördögtől való elképzelés ez, a Claudio Ranieri által irányított Samp minden bizonnyal megveri majd a Lecce legfőbb riválisát.

Ezen fordulón kívül még három meccset játszanak majd, a menetrend a következőképp alakul:

A Genoa még az Interrel, a Sassuoloval és a Veronával játszik. Simán benne van a pakliban, hogy több pontot már nem szereznek…

A Lecce pedig a Bologna – Udinese – Parma hármassal játszik még. Simán meglehet az a bennmaradás.

Ősszel mondjuk a Brescia nagyon simán nyert, 3-0 lett a végeredmény.

Hazai pályán okoztak kellemetlen perceket a nagyoknak, ikszeltek a Juve és az Inter ellen is, verték a Laziot… De beleszaladtak egy hetesbe is az Atalanta ellen.

Ha valamit akar az újonc, akkor ezt a meccset egyszerűen muszáj hoznia. Mindent meg fognak tenni, és egyúttal pontot tehetnek a Brescia idényére is. Hazai győzelemre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső