Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 03.
Los Angeles Galaxy
Teljesítmény:
D D D D V
  • Dignity Health Sports Park
  • Július 05. 04:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Los Angeles FC
Teljesítmény:
V V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még két mérkőzés következik, holnap pedig a skandinávokkal folytatjuk. Következő meccsünk főszereplői egy városból érkeznek, a helyszín Los Angeles. A Galaxynak voltak már szebb napjai, mióta megalapították a klubot, jelen pillanatban még az is erősen kétséges, hogy sikerül-e a rájátszásba bekerülni. Most azt mondom, hogy nem.

A Los Angeles City pedig hiába címvédő, itt, az MLS-ben nem igazán fordul elő, hogy valaki ezt a címet meg is tudja tartani. Jelen állás szerint a LAFC-nek van erre lehetősége, de… a klub szurkolóinak vannak kétségei az elmúlt hetek teljesítménye alapján.

A városi rangadó az online sportfogadás egyik híres szereplője, a Librabet szerint a vendégek javára fog eldőlni. A LAFC győzelme 2.10-en fut most, a Galaxyé 3.50-en, a döntetlen pedig 3.60.

Következzen a Los Angeles Galaxy – Los Angeles FC mérkőzés!

Los Angeles Galaxy

Elképesztően gyenge a Los Angeles Galaxy az idén. A csapat – minden sorozatot figyelembe véve – a legutóbbi tíz meccséből kettőt nyert meg, érdekesség, hogy az egyik ezek közül épp a mostani ellenfél ellen történt, a kupában győzték le a LAFC-t.

Utána még a Real Salt Lake-et elintézték, de azóta… Sorozatban négy döntetlennél járnak, legutóbba a San José Earthquakes ellen sikerült pontot szerezni. És ez egyébként nem egy rossz eredmény.

A meccsen volt bőven izgalom és fordulat, a vendégek pedig még a győzelemhez is közel álltak, a 81. percben kapott góllal alakult ki a 2-2-es eredmény. A Galaxy góljait Raheem Edwards és Preston Judd szerezték.

Ezek az egy pontok egyáltalán nem segítenek a csapaton, akik Nyugaton csak a Coloradot előzik meg. 19 mérkőzésen rúgtak 18 gólt és kaptak 31-et, ami a legmagasabb a konferenciában. Három győzelmük van, hét döntetlenük, kilenc vereségük.

Chicharito ezúttal sem bevethető, Martin Caceres és Memo Rodríguez szintén, Zavaleta és Neal pedig válogatott szereplés miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Bond – Lucas Calegari, Leerdam, Mavinga, Edwards – Delgado, Brugman, Puig – Costa, Judd, Joveljic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.24.
los angeles
0:2
la galaxy
2023.04.16.
la galaxy
2:3
los angeles
2022.10.21.
los angeles
3:2
la galaxy
2022.07.09.
los angeles
3:2
la galaxy
2022.05.26.
la galaxy
3:1
los angeles
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Los Angeles FC

Egyszerűen képtelen kikeveredni ebből a mély gödörből a Los Angeles FC, mégis esélyesek arra, hogy a végén megnyerjék saját csoportjuk. Most a második helyen állnak, mindezt úgy, hogy úton-útfélen vereséget szenvednek. A legutóbbi öt meccsük közül három is így ért véget, többek között a legutóbbi is. Az FC Dallas otthonában szinte végig ők támadtak, különösen Denis Bouanga volt aktív, de ahányszor helyzetbe tudott kerülni, annyit rontott.

A Dallasnak kevés valódi helyzete volt, de azokat mind gólra váltották. Ez volt a különbség a két együttes között.

Mint mondtam, a csapat továbbra is ott van a második helyen, kétmeccses lemaradásban a St. Louis mögött. Ha ezt a két meccset megnyernék, átvennék a vezetést. Csak a formájuk alapján ez egyáltalán nem annyira egyértelmű.

Idegenben 3-3-3-as mérlegük van, de egy városi rangadón az ilyesfajta statisztikák eltörpülnek.

Aaron Long a válogatottal, Sergi Palencia, Jesus Murillo és Maxime Crepeau sérültek.

A várható kezdőcsapat:

McCarthy – Hollingshead, Maldonado, Chiellini, Palacios – Bogusz, Sánchez, Crisostomo – Opoku, Vela, Bouanga

Tippelde

Jobb csapatnak tartom a Los Angeles FC-t, mint a Galaxyt, de ez a meccs mégsem lesz egyszerű. Még annak ellenére sem, hogy a tények alapján annak kellene lenni.

Mi azért megpróbáljuk a vendégek győzelmét, de teszünk egy tartaléktippet is, azt, hogy legalább két és fél gól születik a találkozón. Tipperősség: 3/5; 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.61 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.63 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső