Colorado Rapids – Portland Timbers: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 03.
Colorado Rapids
Teljesítmény:
V D V D V
  • TQL Stadium
  • Július 05. 02:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Portland Timbers
Teljesítmény:
V D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mondanám, hogy kiesési rangadóval folytatjuk, de ez nem igaz, hiszen ebben a ligában nincs kiesés. Így hiába baromi gyenge a Portland, hiába tökutolsó a Colorado, a következő szezonban is találkozni fogunk velük.

Az viszont már eldőlni látszik, hogy az alapszakasz után ők pihenőre mennek, számukra az idei idény véget fog érni.

A Colorado – mint mondtam – utolsó, nem is nagyon van lehetőségük onnan elmozdulni, nem sokkal előttük helyezkedik el a Timbers.

Hiába nem tud már hetek óta nyerni a Rapids, az online sportfogadás szakértői az ő sikerüket várják:

Az Olympusbetnél 2.20 a hazai siker, 3.50 a döntetlen, 3.40 a Portland győzelme.

Jöjjön a Colorado Rapids – Portland Timbers mérkőzés!

Colorado Rapids

Szerintem már egyértelmű, hogy a Colorado Rapids együttese idén sem kerül be a rájátszásba. Nagyon össze kellene szedniük magukat, de ennek semmi nyoma a pályán és az eredményekben.

És a legtöbbször nem arról van szó, hogy pechesek, egy góllal kikapnak. Verték már meg őket nagyon is ebben az idényben, nem is egyszer.

Legutóbbi bajnoki meccsüket szintén elbukták, 11 perc alatt rúgott nekik kettőt a St. Louis City, és ez simán elég volt a sikerhez, a Colorado nem tudott betalálni. Nem hinném, hogy az éllovastól kikapni szégyen lenne, de azért valahol mégis kellemetlen, hiszen a St. Louisnak ez az első idénye a bajnokságban.

Többen megint mélyen tudásuk alatt teljesítettek, Ronan és Cabral nyújtott elfogadhatót, illetve a kapus, Yarbrough Story.

Nincs úgy igazán nagy név ebben a csapatban, Robin Frasernek egy kifejezetten gyenge keret áll a rendelkezésére. Úgy pedig nehéz kiemelkedni.

A csapat mindeddig 20 meccsen 14 pontot gyűjtött, ez 2 győzelmet és 8 döntetlent jelent.

Otthon 0-5-4-es mérlegük van, 5 rúgott és 9 kapott góllal.

Talán jobban menne a játék, ha itt lenne Bryan Acosta és Moise Bombito, de mindketten a válogatottjuknál vannak. Közben Diego Rubio, Jonathan Lewis és Ralph Priso nemsokára pályára léphetnek, Jack Price, Alex Gersbach több ideig marad harcképtelen, Max pedig nem gondolnám, hogy a botránya után még pályára lép a csapatban.

A várható kezdőcsapat:

Yarbrough Story – Rosenberry, Maxso, Wilson, Beitashour – Priso-Mbongue, Ronan – Nicholson, Bassett, Harris – Cabral

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.06.26.
portland timbers
3:0
colorado
2022.05.01.
colorado
2:0
portland timbers
2021.11.25.
colorado
0:1
portland timbers
2021.10.24.
colorado
2:0
portland timbers
2021.09.16.
portland timbers
2:2
colorado
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Portland Timbers

Nagyon nem megy a játék Boliéknak sem mostanában. Ez az idény nem úgy marad meg a drukkereik fejében, hogy bármi pozitívat onnan el tudnának raktározni. Várhatóan lemaradnak a rájátszásról, kilenc meccsük van ezen változtatni. Igazából nem nagy a hátrányuk, a helyezésük így csalóka az emberi szemnek. Hiába a 12. pozícióban vannak, mindössze három pontra a Vancouver.

Ha akarnak valamit, most még lehet egy nagyot menetelni előre. Viszont a pontszerzéssel, a győzelmekkel kissé gondban vannak. A legutóbbi négy fordulóban egyszer sem sikerült nyerni, kétszer ikszeltek, kétszer kikaptak. Vasárnap hajnalban a Minnesota intézte el csúnyán őket, 4-1 lett a hazaiaknak. A Timbers egyetlen gólját a volt ferencvárosi, Franck Boli szerezte.

Idegenben eddig egyszer nyertek, négyszer ikszeltek és hatszor kikaptak. Ezen kéne most változtatni, és az otthon még nyeretlen Colorado ellen erre van is esély.

Sérültek: Eryk Williamson, David Ayala, Yimmi Chara, Dairon Asprilla, Sebastian Blanco, Hunter Sulte, Zac McGraw. Visszatérhet viszont Evander, akit azért tiltottak el egy mérkőzésre, megt a New York City elleni találkozón egyszerűen felpofozta ellenfelét. A büntetés mellé pénzbírságot is kapott a brazil.

A várható kezdőcsapat:

Ivacic – Miller, Mabiala, Zuparic, Bravo – Moreno, Caliskan, D. Chara, Loria – Evander, Boli

Tippelde

Evander visszatérése sokat segíthet. Egy olyan csapatot kéne legyőzniük, amelyik otthon még nem tudott nyerni. Hiába gyengék idegenben, ezt most meg kéne lépni.

Teljesen biztosra az X2-vel lehet menni. Tipperősség: 2/5; 5/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.20 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.10 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.11 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső