Manchester City-Leicester City – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 december 20.
Man City
Teljesítmény:
N V N D N
  • Etihad, Manchester
  • December 21. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Leicester City
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most szombaton őrületes mérkőzésre van kilátás az angol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, amikor a tabellán harmadik helyen álló Manchester City fogadja hazai pályán a bődületes formában focizó és most már második helyen álló Leicester Cityt. A vendégek jó formája ellenére a fogadóirodák egyértelműen a hazai csapat mellett teszik le a voksukat, a szorzók egyértelműen erre utalnak, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy a bajnokság eddigi legtöbb gólját szerző csapat hazai pályán 8 meccséből ötöt meg tudott nyerni és átlagosan majdnem három gólt tudott rúgni, sőt a legutóbbi hat hónapban játszott 17 meccsből 11-egyet megnyert a City.

Pep Guardiola csapatának mérkőzései általában komoly gólszámot hoznak, 3.75 gól születik meccseiken hazai szurkolóik előtt és a leggyakoribb eredmény a stadionjukban a 3:0 és a 2:1. A vendég Leicester idegenben az egyik legerősebb csapatnak számít a ligában, nyolc meccsből ötöt meg tudtak nyerni és ők is közel hármas gólátlagot produkáltak ezeken az idegenbeli meccseken.

Amiért létfontosságú ez a mérkőzés mindkét csapat számára az a tabella, hiszen az élen a 17 meccsből 16-ot nyerő Liverpool áll (amely viszont most a Ligakupában egy B-csapattal nagyon nagy verésbe szaladtak bele az Aston Villától, 5-0 lett a vége) és ha a Leicester csökkenteni, de legalább megőrizni akarja a két gárda közötti 10 pontos különbséget, akkor egy ilyen sorsdöntő meccset nyerni kell. A Manchester Citynek ugyanilyen szempontok okán kell nyernie, tudjuk, hogy Kékek képesek komoly hajrára a bajnokságban, de ehhez előbb-utóbb most már el kell kezdeniük felzárkózni.

Ha afelől kétségeink vannak, hogy biztosan meg tudja-e nyerni a City ezt a meccset, akkor első körben forduljunk a gólszámos fogadások felé, hiszen az biztos, hogy a Polgárok (a City másik beceneve) teljes erővel fognak rohamozni és Kun Aguero hiányában minden szem Kevin de Bruynere szegeződik majd, tőle várják a gólokat a hazai drukkerek.

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.06.Premier League
man city
1:0
leicester
Premier League
2018.12.26.Premier League
leicester
2:1
man city
Premier League
2018.12.18.EFL
leicester
1:3
man city
EFL
2018.02.10.Premier League
man city
5:1
leicester
Premier League
2017.12.19.EFL
leicester
3:4
man city
EFL
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

De hogy lesz-e gól a másik oldalon is, arra a 17 meccsen 16 gólt szerző Jamie Vardy a garancia, aki brutálisan jó szezont fut idén is, Vardy legutóbb is gólt tudott rúgni a Norwich City ellen és biztos, hogy sokszor megnehezíti majd a City védőinek életét a hétvégén is. Összességében tehát biztosan rárepülhetünk egy 2.5 gólszámnál több gólos fogadásra. De ha mégis megpróbálnánk eltalálni a végső kimenetelt, akkor igazából két tényező segít ebben: egyrészt a két csapat egymás elleni teljesítménye, másrészt a City hazai pályán nyújtott teljesítménye.

A múltban 1994 óta a két gárda 23 alkalommal találkozott egymással, amely meccsekből 13-at a City nyert meg és a legutóbbi hat meccsükből öt a Kékeké lett (sőt, ha hazai pályán játszanak, a City nem veszített a Leicester ellen a legutóbbi három alkalommal).

A hazai pálya szintén eléggé a City felé billen, ahogy azt fentebb taglaltuk, és érdemes azt is megemlíteni, hogy a vendégeknek idegenben nehezebben megy a tabella első hat helyén álló csapatok ellen, kikaptak például a másik manchesteri csapattól, de a Chelsea ellen is csak döntetlenre futotta tőlük, tehát ha tényleg komolyan gondolják, hogy a legjobbak közé tartoznak, akkor most már muszáj egy nagyot villanniuk egy élcsapat ellen.

Ettől függetlenül a fogadóirodák, a múlt és a forma alapján is a legvalószínűbb a City sikere és a 2.5 gólszámnál több gól.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső