Manchester United – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 20.
Manchester United
Teljesítmény:
V V D V D
  • Old Trafford
  • Augusztus 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
D D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És a legnagyobb rangadó a végére maradt. Két nyeretlen együttes fog megmérkőzni egymással hétfőn este, a hazaiak tökutolsók, míg a vendégek is csak a 12. helyen állnak. Ennyiből kitalálnátok, hogy a Manchester United – Liverpool mérkőzésről van szó?

Anno nagy volt az ígérgetés, Erik ten Hag érkezett az Old Traffordra, és mindenki nagyon bízott az Ajaxszal sikert sikerre halmozó németalföldiben. Csakhogy a helyzet az, hogy a MU két mérkőzés alatt két csúnya vereségbe futott bele, a szurkolók lázadnak, ten Hag viszont még mindig magabiztos. Még az első vereség után is azt mondta, ő lehet az, aki helyre tudja állítani a megtépázott hírnevét a klubnak. Néhány nappal később négyet kaptak a Brentfordtól.

A Liverpoolnál is akadnak gondok, bár első ránézésre ezek nem olyan volumenű problémák. Kétszer ikszeltek az elején, na bumm, előfordult ez már sokszor másokkal is. Egy ilyen rangadó lehet az, ami Hendersonékat vissza tudja hozni a helyes útra, emlékszem, tavaly ezen a meccsen, ezen a pályán a vörösök szabályosan megsemmisítették a hazaiakat.

Elég egyértelmű az oddsok alapján, hogy a fogadóirodák mit várnak: Vendéggyőzelmet. 1.60 körül van a Liverpool győzelme, a MU-é 5-szörös pénzt jelentene, a döntetlen pedig kevéssel több mint 4-szeres pénzt ér.

Jöjjön a hét utolsó tippje, a Manchester United – Liverpool mérkőzésé.

Manchester United

A héten nagyon sokszor volt szó a Manchester United együtteséről. Sok mémoldal főszereplőivé váltak az elmúlt időszakban, és a csapatnál is tudják nagyon jól, hogy rossz irányba haladnak. Már nem is emlékszem, hol olvastam, hogy ilyen helyzetben a vezetőség két dolgot tehet, vagy igazolnak még, vagy kirúgják az edzőt. Glazerék úgy döntöttek, hogy vesznek a középpályára valakit, aki segíteni tud a védekezésben, mert – és ezen most senki ne sértődjön meg – Fred és McTominay azért messze áll a világklasszis jelzőtől.

Casemirora esett a választás, a harminc esztendős brazil középpályás monstrum pedig élt a lehetőséggel. BL-győztes helyett a PL sereghajtója, BL helyett EL, Real Madrid helyett Manchester. Valahol érteni lehet, hogy új kihívásokra vágyik, hogy megunta a játékot, de azért még mindig érdekes lesz látni őt a MU-ban.

Az biztos, hogy a játékos a Liverpool ellen még nem lesz pályán, ugyanis 22-én sajtótájékoztatót tartanak Madridban, ahol elköszönnek tőle. Azután utazik majd Angliába.

Szóval a mostani kerettel kell megoldani a Pool elleni győzelmet. Nehezíti a melót, hogy a szurkolók most már egyre jobban távolodnak, egy kezdeményezés is volt, miszerint senki ne menjen ki a hétfő esti meccsre, így akarnak a Glazerék ellen tiltakozni.

Ami a csapatot illeti: Ten Hag belátta, hogy Harry Maguire nem az a szint, akire szükség van, Lisandro Martinez kevés oda, így Raphael Varane kezdhet majd. Mellette Malacia is esély kaphat, támadásban ismét Rashfordra, Ronaldora és Sanchora számít az edző majd.

Sérült Victor Lindelöf, Facundo Pellistri és Anthony Martial, míg Brandon Williams azért maradhat ki a keretből, mert nemsokára csapatot vált.

Válthat Ronaldo is, állítólag a Borussia Dortmund lehet a célállomás, ügynöke hiába ajánlotta be rengeteg csapathoz, nem kell sehova. Minden bizonnyal az egója és a magas fizetési igénye tántorítja el a csapatokat…

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Dalot, Varane, Martinez, Malacia – B. Fernándes, Fred, Eriksen – Sancho, C. Ronaldo, Rashford

Egymás elleni meccsek:

Az elmúlt évek a Liverpool fölényét hozták, tavaly mindkét alkalommal nagyon megverték a Manchestert. Mint mondtam, ősszel a Pool az Álmok Színházából csinált Rémálmok Színházát, miután egy félidő alatt kiütötték az akkor még Ole Gunnar Solskjaer által irányított hazai csapatot. A végeredmény 5-0 lett. A tavaszi meccsükön sem fogták magukat vissza, az Anfield Roadon 4-0-ra nyertek.

Ha a tétmeccseket nézzük, akkor az utolsó öt mérkőzésből hármat a Pool nyert, egyet a Manchester , egyen megosztoztak a pontokon.

A nyáron Thaiföldön egy felkészülési meccs keretein belül futott össze a két együttes, és akkor sikerült örömöt szerezni ten Hagéknak, a MU ugyanis 4-0-ra győzött. Más kérdés, hogy a találkozót sehol sem jegyzik, és hamarosan senki nem fog rá emlékezni…

Bajnoki meccset a MU 2018-ban nyert a Liverpool ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.07.12.Barátságos Mérkőzés
man united
4:0
liverpool
Barátságos Mérkőzés
2022.04.19.Premier League
liverpool
4:0
man united
Premier League
2021.10.24.Premier League
man united
0:5
liverpool
Premier League
2021.05.13.Premier League
man united
2:4
liverpool
Premier League
2021.01.24.FA Kupa
man united
3:2
liverpool
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Nem kezdett jól a Liverpool, a tavalyi bajnokság ezüstérmese, a Fulham, valamint a Crystal Palace ellen is csak egy pontot szereztek.

Pedig ez a csapat nem sokban különbözik a tavalyitól, lényegében egy változás történt, távozott Sadio Mané, jött helyette Darwin Nunez.

Aki első meccsén gólt szerzett és gólpasszt adott, a másodikon meg kiállították fejelésért. Teszem hozzá, sima kakaskodás volt, amit meg lehetett volna oldani egy sárga lappal, a Crystal Palace védője enyhén szólva rájátszott a szitura. Luis Suárez még üzent is honfitársának, felhívta a figyelmét, hogy nagyon utazni fognak rá a védők, provokálni fogják, és muszáj higgadtnak maradnia.

Az eltiltás miatt Nunez nem is játszhat az Old Traffordon, pedig izgalmas lett volna, tekintve, hogy a Pool az utolsó pillanatban vásárolta meg őt a Manchester orra elől.

Nem az uruguayi az egyetlen, aki hiányozni fog. Van rengeteg sérültje Jürgen Kloppnak. Például az első-, és második számú védője, Joel Matip, valamint Ibrahima Konaté, így Joe Gomez lesz majd Virgil van Dijk párja. Nem lesz még Diogo Jota, Thiago Alcantara, Curtis Jones, Calvin Ramsay és Alex Oxlade Chamberlain sem, kétséges a játéka Caoimhin Kellehernek és Naby Keitának.

Roberto Firmino is kérdőjeles, és akkor lesz igazán gondban a német mester, ha ő nem tudja vállalni a játékot. Ebben az esetben a fiatal Fabio Carvalho léphet a kezdőbe.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson – Elliott, Henderson, Fabinho – Szalah, Firmino, Diaz

Tippelde

A rengeteg sérült ellenére is komplettebb, jobb csapat a Liverpool, és még így, ennyire tartalékosan is bombaerős a csapatuk. A Manchestert az ág is húzza, addig nem lesz stabil az együttes, ameddig nem jön meg Casemiro, és ameddig nem ül el a Ronaldo-féle botrány. Lehet itt ten Hag az edző, lehet akárki, van, amit egy edző sem tud kezelni. A szurkolók vs vezetőség vitát is zárni kellene valahogy, de annak sem látni a megoldását egyelőre.

Ha nem is gólzáporos sikert várunk a tavalyi másodiktól, de mindenképp győzelmet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.63 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső