MOL Fehérvár FC – Bohemians: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 25.
MOL Fehérvár FC
Teljesítmény:
D D D N V
  • MOL Aréna Sóstó
  • Augusztus 27. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bohemians
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Essünk neki az utolsó magyar Európa Liga találkozónak is! Talán Márton Gábor csapatának van a legkönnyebb dolga ebből a szempontból, hiszen Székesfehérváron fogadhatják az ír Bohemians együttesét, másrészt az ír Bohemians együttese nem túl erős csapat. Aztán persze majd kiderül, hány kellemetlen, kínos, ciki – és még sorolhatnám a jelzőket, szinonimákat – kupaszereplést láttunk már, ahol a sokkal esélyesebbnek hitt magyar csapat végül túlságosan elszórakozta a meccset és megégett? Én személy szerint túl sokat, és nem szeretném, ha egy újabbal bővülne a Kínos Meccsek Tárháza.

Hogy ez ne így legyen, azért tenni kell, a MOL Fehérvár FC – Bohemians meccs pedig jó alkalom lehet a hazaiaknak arra, hogy végre úgy kezdjenek futballozni, ahogy a szurkolók szeretnék.

MOL Fehérvár FC

Kisebb átalakuláson esett át a MOL Fehérvár FC a bajnokság végeztével. Távozott Joan Carrillo, akinek második edzői szerepvállalása sem hozta el a kánaánt, a helyére pedig a Zetével jó eredményt elérő Márton Gábort ültették.

Olyan játékosok is távoztak, akik sokat tettek a klubért és vagy lejárt az idejük a csapatnál, vagy visszavonultak a profi futballtól. Vinicius már Uruguayban rúgja a bőrt, míg Juhász Roland és Huszti Szabolcs befejezték aktív pályafutásuk. Mellettük még távozott Milanov és Tamás Krisztián.

Októberig tart az átigazolási időszak, tehát még nem lehet azt mondani, hogy a Vidi készen van, de eddigi igazolásaik közül talán csak Evandro bizonyította, hogy jó vétel volt. Jött egy kapus, Emil Rockov, de Kovácsik mögött még nem védett tétmeccsen, valamint a Bragától Alef, ő sem lépett még pályára, illetve itt van a Mezőkövesdről távozó grúz, Budu Zivzivadze. Két mérkőzésen játszott, mindkét alkalommal csereként, gólt nem szerzett.

Az eredményeken is látszik, hogy idő kell még ennek a csapatnak, de ebben az idényben pont az nevezhető hiánycikknek…

Két meccs, két döntetlen, verhető ellenfelek ellen. A zalaegerszegi 3-3-ra még azt mondja az ember, hogy oké, benne van a pakliban, de a Paks ellen, hazai környezetben csak ikszelni, az már cikibb.

Pedig a helyzetek kidolgozásával nincs probléma, csak az a francos befejezés, az nem megy egyelőre. Még 10 méterről, üres kapura sem.

Meg kell próbálni átlépni saját árnyékát a Vidinek, különben csúfos bukás érheti őket az Európa Ligában.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bohemians

Nem tartozik az ír bajnokság Magyarországon a legnépszerűbbek közé, de azért egy-két csapattal itthon is tisztában vagyunk. Közéjük tartozik az egyik legpatinásabb klub, a Bohemians is, akik épp nagy formában vannak, már ami a hazai bajnokságot illeti. Kilenc forduló elteltével a második helyen állnak, utolsó öt mérkőzésüket egyaránt megnyerték. Lemaradásuk két pont a Shamrock Rovers mögött.

A tavalyi szezonban a Premier Division harmadik helyén végeztek (60 ponttal), jelentős lemaradással a Shamrock Rovers (75) és a Dundalk (86) mögött. A Dundalk most szenved, 9 meccsükből csak 4-et tudtak győzelemmel befejezni…

Utoljára 2012-ben értek el olyan helyezést, ami EL-t jelentett a számukra, rögtön az első körben kiestek izlandi ellenfelükkel szemben, 5-1-es összesítéssel hullottak ki.

Javarészt írek alkotják a Gypsies keretét, két kivétellel: Andre Wright angol, Kristopher Twardek pedig kanadai, de mindketten az angol ligából érkeztek. Wrightra amúgy is figyelni kell, jelenleg ő vezeti a csapat házi góllövőlistáját, holtversenyben Daniel Mandroiu-val, mindketten három gólt szereztek. Mandroiu tavaly is nagyot ment, 11 góljával ő volt a legeredményesebb Bohemians játékos.

Összefoglalás

Láttátok, milyen oddsot ad a Vidi győzelmére egy-egy fogadóiroda? Hát, nevetségesen alacsonyt. Ezt nem is éri meg megjátszani, menjünk inkább a gólok felé. Véleményem szerint ez lehet az a mérkőzés, ahol összeérnek a szálak fehérvári oldalról, ahol végre kijöhet a lépés és akár meg is szórhatják ellenfelüket.

Nem szabad azonban lebecsülni a Bohemianst, bármennyire is egyértelműnek tűnik ez a találkozó. Nincs nagy nemzetközi rutinjuk, ez tény. A formájuk viszont nagyon jó, szóval már ez okot ad arra, hogy Márton fegyelmezett, koncentrált csapatot küldjön a pályára, akik nem nézik le a szerényebb csapatot.

Ha így lesz, ha egyenrangú partnerként tekintenek a Bohemiansre és odateszik magukat az elejétől kezdve, akkor akár 2-3 gólos különbség is lehet a vége. Bár ugyanezt mondtam a Paks elleni meccs összegzőjében.

Szóval, a lehető legjobb döntés, ha hagyjuk a meccs végkimenetelét és arra tippelünk, hogy legalább 2,5 gólnál több esik a találkozón. Véleményem szerint ezzel nem tévedhetünk olyan nagyot. Ha mégis, akkor a MOL Fehérvár FC nagy bajban van…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső