MTK – Ferencváros: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 12.
MTK
Teljesítmény:
V D N N V
  • Hidegkuti Nándor
  • Augusztus 14. 18:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Ferencváros
Teljesítmény:
N N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem is kellett olyan sokat várni az új NB1-es szezonra, nem igaz? Épphogy véget ért az előző, hazánk fiai már újra a gyepen bizonyíthatnak a 2020/2021-es idényben. A magyar másodosztály már elindult, sajnos a feszes európai menetrend miatt még nem sikerült tippet hoznom onnan nektek, de tervben van, hiszen rengeteg nagy múltú klub szerepel az NB2-ben is.

Az NB1 új szezonjának első meccsét azonban nem hagyhatom ki, ugyanis egy nagy-nagy csata újabb felvonása következik. Az MTK ugyanis nem először szerepel az élvonalban, bár aki kicsit is követi a magyar focit ezzel tisztában van. De még talán azok is, akik nem igazán.

Mégis, a 2018/2019-es szezonban szégyenszemre kihullottak az élvonalból a Haladással egyetemben. De míg a szombathelyiek a másodosztályban is épphogy megragadtak, addig az MTK a csonka szezont az élen zárta, így azonnal sikerült visszajutni.

Nem kisebb feladatot kaptak az első fordulóban, mint legyőzni a címvédő Ferencvárost…

Lássuk, mire számíthatunk az MTK – Fradi örökrangadón!

MTK

Michael Boris együttese magabiztosan húzta be a másodosztályt, minden bizonnyal akkor is ők végeztek volna az élen, ha a bajnokságot újraindítják. Ezt már sosem tudjuk meg, így ízlelgessük a tényt: Az MTK újra a legfelsőbb osztályban szerepel.

Mivel az NB2-ben nem igazán dívik légióst játszatni, így várható volt, hogy a budapesti csapat elsősorban külföldi játékosokkal próbál meg idén erősíteni. Ennek megfelelően érkezett is a csapathoz pár légiós, konkrétan 4 (pontosabban 5).

Tiago Ferreira keleti szomszédunktól érkezett, védőként bevethető, Sebastian Herrera északmacedón-kolumbiai kettős állampolgár és ugyancsak a védelmet erősítheti, valamint itt van még Bojan Miovszki és Milan Mijatovics. Előbbi csatár, utóbbi pedig az MTK kapuját őrzi majd.

Az ötödik légiós pedig egy régi ismerős: Patrick Ikenne-King a tavalyi szezont a Honvédnál töltötte, most viszont visszarendelték őt.

A légiósok mellett két magyar fiú is érkezett, Balázs Benjáminnak nem volt klubja (Az Újpestben futballozott legutóbb), Barna Szabolcs pedig az NB2-be kieső Debrecenből jött.

Távozók is vannak szép számmal, a tavalyi alapcsapatból viszont csak két játékos távozott: Bognár István Paksra, Vass Patrik Zalaegerszegre igazolt.

Kérdéses, hogy ez a keret mire lehet elég, sajnos nem vagyok akkora fanatikus, hogy ezeket a légiósokat egytől egyig, de Michael Borist ismerve helyük lesz a csapatban. Persze, láttunk már olyan légiósokat kishazánkban, akik egyáltalán nem ütötték meg a szintet, ami valljuk be, nincs is annyira magasan…

Előző 5 meccs eredménye
2019.03.09.OTP Bank Liga
mtk
1:3
ferencváros
OTP Bank Liga
2018.11.03.OTP Bank Liga
ferencváros
2:0
mtk
OTP Bank Liga
2018.07.29.OTP Bank Liga
mtk
1:4
ferencváros
OTP Bank Liga
2017.05.06.OTP Bank Liga
mtk
1:3
ferencváros
OTP Bank Liga
2016.12.10.OTP Bank Liga
ferencváros
1:1
mtk
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ferencváros

Természetesen a Fradi sem maradt adós igazolásokkal, hiszen ők a Bajnokok Ligája selejtezőre is készülnek a címvédés mellett. Tavaly az Európa Liga csoportköréig vitték, ott a harmadik helyen végeztek és nem sokon múlt, hogy továbbjussanak a csoportjukból, összességében nevezhetjük sikertörténetnek a Fradi menetelését. Orosz Pál és a szurkolók idén is valami hasonlót szeretnének, a több klub által is csábított ukrán vezetőedző, Szerhij Rebrov pedig szeretne ezeknek a kéréseknek, álmoknak megfelelni.

Éppen ezért több új arc is jelen van a Fradinál:

A legújabb érkező Roko Baturina, aki csatárként Franck Boli társa és vetélytársa lehet, Adnan Kovacevic védő, legutóbbi három idényében a Kielce meghatározó tagja volt, Myrto Uzuniért magyar szinten egy vagyont fizettek ki, ő a széleken érzi a legjobban magát, míg Aissa Laiduni védekező középpályás, ő Romániából csatlakozott a bajnokhoz. És persze ne feledjük, hazatér Bogdán Ádám is, akinek skót kalandja véget ért.

Olyan igazán nagy távozója nincs a csapatnak, Leandro elment levezetni a Fradi második csapatába, Otigba Kenneth pedig Rebrovnál nem számított alapembernek. Szánthó Regő pallérozódik a ZTE-ben, és nagyjából ennyi, akik az első csapat közelében voltak, mindenkit felsoroltam.

Nem kapott könnyű ellenfelet a Fradi a BL-selejtezőben egyébiránt, a svéd Djurgarden ellen kell megmérkőzniük, a második körben pedig érkezhet a Celtic. Fel kell kötni a gatyát, az biztos.

Összefoglalás

Jó kis felmérő lesz ez Rebrovnak, hol is tart jelenleg a csapata. Bár még valószínűleg lesznek érkezők (két játékost is kiszemelt a mester), a csapat magja már megvan. Zubkov is végleg a Fradié, ez is óriási fegyvertény, ha pedig a most vásárolt légiósok beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, akkor az idei NB1 is sima ügy lesz a Fradi számára. Nekik már inkább az európai porondon kell dobbantani, szívesen megnézném, hogy a BL csoportkörében szerepel egy magyar csapat, de legyünk reálisak, az Európa Liga sokkal reálisabb lehet egyelőre.

Korábbi meccseiken természetesen a Fradi dominál, ez most pénteken sem lesz másként érzésem szerint.

Ami nagyon fontos, hogy az MTK stadionjában is inkább a Ferencváros lesz hazai pályán, sokkal népesebb szurkolótábora van a zöld-fehéreknek, mint a kék-fehéreknek. Nagyon sokat sem kell utazniuk, a két stadion szinte egymás szomszédságában van.

Nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni, ahol ne a Fradi nyerne, így maradok is ennél az opciónál. Többgólos Ferencváros győzelemre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső