Paks – Puskás Akadémia: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 05.
Paks
Teljesítmény:
N N D N N
  • Fehérvári úti Stadion
  • November 07. 14:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megszakadt a Puskás Akadémia rossz sorozata a Budapest Honvéd ellen, a tegnapi napon ugyanis lejátszották ezt az elmaradt találkozót. Hosszú idő telt el két Puskás-győzelem között, legutoljára szeptemberben voltak képesek három pontot szerezni.

A Paks viszont meg van táltosodva, úgy tűnik Bognár György újfajta szemlélete, átalakításai aranyat érnek, immáron öt bajnoki óta veretlenek, utoljára a Fradi elleni balhés meccs alkalmával szenvedtek vereséget.

Na, a Paks – Puskás Akadémia szép kis meccsnek ígérkezik, nézzük meg, milyen tippel mennénk a legtöbbre!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Budafok – Paks

Böde Dániel ismét a védelem közepén kapott helyet, de még ő is kevés volt ahhoz, hogy megakadályozza a Budafok első gólját, ami a hetedik percben esett. Ihrig-Farkas lépett ki egy labdával, gyengécske lövést eresztett el, azonban Hegedűs kapus nem tudott hárítani, kezéről a kapufa segítségével becsorgott a labda a hálóba. Őrületes potya volt.

A hazaiak vezetése viszont nem tartott sokáig, a 15. percben Sajbán Máté érkezett remekül Balogh beadására és fejesével kezdődhetett minden elölről.

Balogh a gólpassz után maga is majdnem gólt szerzett, távoli bombája nem sokkal kerülte el a kaput. Aztán a 27. percben büntetőhöz jutott a hazai csapat, Böde Dániel vitte földre Kovács Dávidot, a sértett pedig újra a hazaiaknak szerzett vezetést.

Potyogtak a gólok, két perccel később ismét egyenlítettek a vendégek, Hahn János egy kapu előtti kavarodást használt ki, közelről lőtt a budafoki kapuba.

Sokan már a lefújást várták, de nem Bognár István, a vendégek vezetőedzőjének fia: A 42. percben 18 méterről lőtte ki a hosszú sarkot, a kapufa is jóbarátja volt, mert annak segítségével jutott hálóba a labda.

Kellemes kis félidőt láthattak a kilátogató nézők, és várták, hogy a másodikban majd kedvenceik fordítani tudnak. De nem tudtak, egyetlen gól sem esett a második játékrészben.

A lehetőségek pedig megvoltak mindkét oldalon, Hegedűs két nagy védést is bemutatott, így próbálva javítani saját hibáján, a túloldalon pedig Pósernek háromszor kellett menteni, egyszer pedig a kapufa segítette ki a Budafok kapusát.

Nagyon közönségszórakoztató meccset játszottak a csapatok, végig nyílt sisakkal, egymást nem kímélve vetették magukat a találkozóba, az igazat megvallva megérdemelt paksi siker született.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.20.OTP Bank Liga
puskás akadémia
3:1
paksi fc
OTP Bank Liga
2020.02.08.OTP Bank Liga
paksi fc
0:2
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.10.19.OTP Bank Liga
puskás akadémia
4:2
paksi fc
OTP Bank Liga
2019.04.13.OTP Bank Liga
paksi fc
0:0
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.02.26.Magyar Kupa
paksi fc
1:3
puskás akadémia
Magyar Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Puskás Akadémia – Budapest Honvéd

Kevésbé volt jó iramú, kevésbé volt gólgazdag a bepótolt mérkőzés, amit tegnap kora délután játszottak a felek. A bajnokság elején a Puskásnak két meccsét is halasztani kellett a koronavírus miatt, most ezt pótolták be.

Abban szinte biztos voltam, hogy a Budapest Honvéd gólt szerez majd, és ha neccesen is de belebíztam abba, hogy a Puskásnak is sikerül ez. Na, hát amiben nem voltam biztos az bejött, amiben biztos voltam, az nem.

De az az egy gól is nagyon sokára, a rendes játékidő után született meg, addig csak birkóztak egymással a felek. Sok volt a hiányzó mindkét oldalon, a Honvédnál Bódog Tamás tesztje ismét pozitív lett, így most sem ülhetett le a kispadra, nem volt ott Balogh Norbert sem, a másik oldalon pedig Szolnoki Roland és Komáromi György kiválása okozott problémákat.

Nagyon pontatlanul játszottak a csapatok, alig akadt említésre méltó lehetőség az első félidőben. Kocsis Dominiknak volt egy helyzete a 33. percben, de nem találta el jól a labdát.

A fordulást követően maradt minden ugyanaz, csak egy picikét több helyzettel. Mance hiába szerzett gólt, előtte lesen állt, maradt a 0-0.

A végén már gyakorlatilag mindkét fél elkönyvelte az egy pontot, de jött Thomas Meissner és lövésével megszerezte a vezetést és a győzelmet a Puskás Akadémia számára.

Nem volt jó meccs, nagyon nem, de valószínűleg ezt a felcsútiak másként gondolják.

Összefoglalás

Bomba formában a Paks, hihetetlen, mennyire megváltozott a játékuk Bognár György érkeztével. És hiába sújtja őket a koronavírus, hiába vannak sérültjeik, a tapasztalt mester mindig tud húzni egy váratlant. Az, hogy Bödét hátrébb vitte két sorral például zseniális húzás volt.

Elől Hahn Jánost lehet kiemelni, a középpályán pedig Bognár Istvánt. Mindig szerettem azokat a csapatok, ahol csak magyar játékosok szerepelnek, így a Paks egy picit mindig a szívem csücske volt ebben a tekintetben.

Hornyák Zsolt a Honvéd elleni meccs után az elszántságot emelte ki, ezt hiányolta meccsek óta. Kérdés, hogy a Paks ellen ez mennyire marad meg. Mert az látszott, hogy a játékosok teljesen elveszítették az önbizalmukat, mintha mindig a másik vállára akarták volna tenni a súlyt.

A bukik szerint ez egy kiegyenlített meccs, szerintem is az lesz. Ezt mutatjk az oddsok, majdnem ugyanannyi pénzt fizet a hazai, mint a vendégek győzelme.

A szezon elején azt mondtam, idén biztosan nem lesznek kiesési gondjai a Paksnak, egyelőre úgy tűnik, ez a jóslatom beválni látszik.

Most is úgy gondolom, hogy ők az esélyesek, dacára annak, hogy mennyire kiegyenlítettnek látják a fogadóirodák az esélyeket. És hogy miért? Mert egyben vannak, míg a Puskás most nagyon nem. Ezt maga a vezetőedző mondta el. Játékerőben nem látok nagy különbséget, így a tippem ezúttal a hazai csapatra megy.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső