Reading – Norwich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 03.
Reading
Teljesítmény:
N N V N V
  • Madejski Stadium
  • Október 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Norwich
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A negyedik angol másodosztályú mérkőzést követően jön a Bajnokok Ligája, szóval akit ez nem érdekel, nyugi, már csak egy kicsit kell kibírni. De nem hagyhatjuk ki a forduló abszolút rangadóját, ahol a második helyezett a harmadikhoz utazik. Akik régebb óta olvasnak minket tudják, hogy a Reading az én kryptonitom, egyszerűen ez a csapat az őrületbe kerget. De muszáj leszek ezen túllépni, és legyőzni őket.

Tavaly az együttes borzalmasan játszott, és nem sokon múlt a kiesés, az utolsó öt fordulóban tudták bebiztosítani a másodosztályú tagságukat. Pedig a csapat múltja alapján kicsit elvárható lenne több is. Na mindegy…

Erre idén mi történik? A csapat a gyenge kezdés után megtáltosodik, és most a feljutásért harcolnak. Nem tudni még, hogy ez csak ideiglenes állapot, vagy tényleg kitart a szezon végéig, ez a mostani, Norwich elleni mérkőzés erre is választ adhat. Vagy legalább közelebb vihet minket a válaszhoz.

A kanárik sokkal jobb erőben vannak, több pénz állt a rendelkezésükre, hogy igazoljanak, és már eleve erősebb volt a keretük. De tudjuk, hogy a Championshipben a csapatok között nincs akkora különbség, mondhat bármit a Transfermarkt…

Kemény meccs várható, de nem a bukik szerint. Ők úgy hiszik, a Norwichnak sokkal nagyobb esélye van a győzelem kiharcolására. Kétszeres odds van a vendégsikerre, és négyszeres a hazaira, miközben a döntetlen három és félszeres szorzóval érhető el.

Jöjjön a Reading – Norwich találkozó!

Reading

Hello, darkness, my old friend! A Reading tényleg az a csapat, akiknél sokszor kerültem gondba fogadás terén. Egyszerűen minden embernél vannak olyan együttesek, akikkel nem ápol jó barátságot, nekem ők azok. Félre ne értsetek, amúgy semmi problémánk nincs egymással, nem neheztelek rájuk, vagy ilyesmi… Egy ideig hanyagoltam őket, de most újból próbát teszek, és bebizonyítom, hogy meg tudom szakítani ezt a rossz sorozatot.

Ha a Readingnek magának sikerült, akkor nekem is fog. Ugyanis senki nem gondolt arra, hogy az együttes ilyen jól fog szerepelni. A tavalyi szereplésüket, valamint az első pár fordulót látva. Emlékszem, még írtam is, hogy megint a kiesés elleni harcról fog szólni a csapat szezonja…

Erre meg tessék, ott vannak a harmadik helyen, és akár az élre is ugorhatnak, ha úgy alakul a dolog…

A Reading az előző szezon végén edzőt váltott, Paul Ince érkezett, aki gatyába tudta rázni az együttest. Most hét győzelemnél járnak, valamint van még négy vereségük. Amikor kikapnak, akkor nagyon kikapnak, a Sheffield négyet, a Sunderland hármat rúgott nekik, az első fordulókban meg a Rotherhamtől kaptak négyet…

De azért a sikereket se hallgassuk el, a hét győzelem magáért beszél. A hétvégén a Huddersfieldet verték 3-1-re, bár abban nincs semmi meglepő, ellenfelüket most talán még egy másodosztályú magyar csapat is elverné… Egyébként góljaikat Thomas McIntyre, valamint Yakou Meite szerezték, illetve volt egy öngól.

Hazai mérlegüknek köszönhető előkelő helyezésük, ötször nyertek, egyszer – a fekete macskák ellen – kaptak csak ki. Tizenegy gólt rúgtak, 6-ot kaptak. Otthon tehát a támadásokkal és a védekezéssel sincs gond, szemben az idegenbeli meccseikkel, ahol kettőt rúgtak és kilencet kaptak… Ince számára jó hír, hogy visszatért Andy Carroll, akinek az elmúlt két éve elég érdekesen alakult mind a pályán, mind a magánéletében, és erről az angol sajtó nem volt rest írni… Akit érdekel egy kis bulvár, keressen rá a srácra…

A mester öt játékosára biztosan nem számíthat a találkozón: Scott Dann, Liam Moore, Naby Sarr, Femi Azeez és Shane Long sem bevethető. Illetve van még egy kérdés, a csapatkapitány, Andy Yiadom hagyta el a pályát sérülten legutóbb, és nincs egyértelmű hír azzal kapcsolatban, hogy tudja-e vállalni a játékot, vagy sem.

A várható kezdőcsapat:

Lumley – Yiadom, Holmes, McIntyre – Hoilett, Hutchinson, Ince, Hendrick, Guiness-Walker – Carroll, Joao

Egymás elleni meccsek:

A múltban játszott meccsek alapján számíthatubnk egy jó kis gólgazdag csatára, a Reading és a Norwich általában nem aprózza el a meccseket, és minden alkalommal kielégítik a közönség vágyait gólok tekintetében. Az elmúlt 10 mérkőzésük mindegyikén elérték a legalább két és fél gólt, és tízből tíz annak aránya is, hogy mindketten betalálnak a kapuba.

Tavaly a Norwich az élvonalban volt, így a 2020/2021-es szezonban találkoztak utoljára. Akkor sem ment a Readingnek nagyon, a Norwich viszont bajnok lett, nem leglepő, hogy a kanárik a hazai és a vendég meccsüket is megnyerték.

Nem igazán megy a Readingnek a Norwich ellen, hiszen utoljára 2016-ban nyertek ellenük, azóta lejátszottak hét mérkőzést, abból hatot a sárga-zöldek nyertek meg, egy döntetlennel végződött.

A Reading pályáján három győzelmet láthatunk – zsinórban – a vendégektől, előtte a hazaiak kétszer tudtak egymás után nyerni.

Előző 5 meccs eredménye
2021.05.01.Championship
norwich city
4:1
reading
Championship
2020.12.16.Championship
reading
1:2
norwich city
Championship
2019.04.10.Championship
norwich city
2:2
reading
Championship
2018.09.19.Championship
reading
1:2
norwich city
Championship
2018.03.17.Championship
norwich city
3:2
reading
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Norwich

Gyengén kezdett Dean Smith együttese a Championshipben, voltak ők három forduló után az utolsó helyen is, innen kezdtek felfelé kapaszkodni, és most már ott vannak a második helyen. Kétségtelen, hogy a Norwich rendelkezik a legerősebb kerettel, de egyelőre többen is felnőnek a feladathoz, így nem tudtak előnyre szert tenni, mint tavaly ilyenkor a Fulham.

A kanárik eddig hétszer győztek, kétszer ikszeltek és kétszer kaptak ki. Viszont a harmadik forduló óta veretlenek, ami azért sokat elárul a fejlődésükről. Miután ikszeltek a válogatott szünet előtt a West Brommal, a Sheffield kissé elhúzott. De javítani tudtak, mert míg a Blades csak döntetlent ért el a Birminghammel szemben, addig Sargenték 1-0-ra legyőzték a Blackpoolt idegenben. Az egyetlen gólt Teemu Pukki, a csapat finn gólfelelőse szerezte.

Az idegenbeli meccset egy újabb követi, és messze a Carrow Roadtól azért akadtak korábban gondjai a gárdának. Az első két meccsüket elveszítették, igaz, aztán jött három győzelem, és most a negyedikre fognak hajtani.

Sok gólt nem szereznek, öt meccsen öt rúgott, négy kapott találat, ez a gyengébbek közül való.

Kicsit javult a helyzet a sérülések terén, de még mindig vannak problémák: Dimitris Giannoulis, Isaac Hayden, Jakob Sörensen, Sam McCallum és Jon Rowe sem játszhat.

A kezdőt illetően nem várok sok változtatást. Ami kicsit bosszanthatja a szurkolókat, az Gabriel Sara, akit rekordösszegért vettek meg, de nem tudja magát beverekedni a kezdőcsapatba…

A várható kezdőcsapat:

Krul – Aarons, Omobamidele, Hanley, Byram – Nunez, McLean – Sargent, Ramsey, Hernández – Pukki

Tippelde

Yiadommal több esélye van a jó eredmény elérésére a Readingnek, noha azt szokták mondani, hogy egy fecske nem csinál nyarat. A Norwich rendületlenül halad a feljutás felé, de lesznek nehezebb meccseik. Mint ez a mostani. Idegenben akadtak már gondok, és a Reading otthon jól játszik.

A hazaiaktól, és a vendégektől is várunk gólt, és úgy gondoljuk, nincs kizárva, hogy végül megosztoznak, és döntetlent érnek el. Valamint a korábbi meccseik miatt a két és fél gól feletti eredményt sem tartjuk kizártnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső