Sevilla – AS Roma: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.05.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 30.
Sevilla
Teljesítmény:
V D D N N
  • Puskás Aréna
  • Május 31. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
V D D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap pihentünk egy kicsit mi is, de ma már jönnek a meccsek. Többek között egy Európa-liga meccs, a Nagy Finálé, amelyet nem mellesleg Budapesten rendeznek meg. Van is nagy készültség, már a fél város közlekedését felborították, de hát kellenek az előkészületek…

A Puskás Arénában a Sevilla és az AS Roma fognak egymásnak feszülni, jó kis meccs várható, és két olyan csapat, amelytől előzetesen senki nem várt sokat. Valóban nem, hiszen a Románál azért voltak erősebb csapatok, a Sevilla pedig a szezon nagy részében csak küszködött.

Az online sportfogadás szakértői nagyon komoly meccsre számítanak, a bet365-nél 2.75 a spanyolok győzelme, 2.90 a döntetlen, 2.88 az olasz siker.

Kezdjük meg a napot a Sevilla – AS Roma találkozóval!

Sevilla

Nem semmi, ahogy a Sevilla eljutott idáig. A szezont még Julen Lopeteguivel kezdték meg, egy meggyengült védelemmel, láthatóan szenvedve, aztán a régi sikerkovács, Jorge Sampaoli sem tudott segíteni. Kétségek közepette fogadták José Luis Mendilibar érkezését, pedig nem kellett volna izgulniuk, az Eibar korábbi mestere rendet tett a Ramón Sánchez Pizjuánban. Olyannyira, hogy a kiesőhelyet hamar a középmezőny elejére, az élboly végére cserélték, miközben az Európa-ligában döntőbe jutottak.

Az elődöntőben, vagyis az előző körben a Juventus csapatát ejtették ki hosszabbítás után. Mindkét mérkőzés (tehát a torinói és a sevillai is) 1-1 lett, jöhetett a túlóra, ahol Erik Lamela döntött.

A Sevilla a hétvégén a bajnokságban játszott, számukra fontos meccs volt, de kétségtelen, nem annyira fontos, mint a szerdai.

A Real Madrid ellen nagyon hamar vezetést szereztek Rafa Mir góljával, de a végén mégsem ők örülhettek, a Real fordított, Marcos Acunát pedig még ki is állították.

A csapat mérlege mostanság nem az igazi, az utolsó három meccsüket nem tudták megnyerni, kétszer ikszeltek, egyszer kikaptak.

Ez a meccs azonban más lesz…

A csapat hiányzói: Marcao és Marcos Acuna sérültek, utóbbit a Juve ellen is kiállították, ezért amúgy sem játszhatna, Pape Gueye és Jesús Corona pedig nincsenek nevezve.

A várható kezdőcsapat:

Bono – J. Navas, Badé, Gudelj, Telles – Fernando, Rakitic – Ocampos, Torres, Gil – En-Nesyri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2021.07.31.Barátságos Mérkőzés
roma
0:0
sevilla
Barátságos Mérkőzés
2020.08.06.Európa-liga
sevilla
2:0
roma
Európa-liga
2017.08.10.Barátságos Mérkőzés
sevilla
2:1
roma
Barátságos Mérkőzés
2015.08.14.Barátságos Mérkőzés
roma
6:4
sevilla
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

Ha már szóba került a rossz forma, hát a Roma sem nagyon lehet büszke az utóbbi időben bemutatott játékára. Ez persze főként a bajnokságra igaz, hiszen az EL-ben csak ide jutottak…

De a Serie A-ban hetek, sőt hónapok óta nem nyertek mérkőzést. És ha holnap este nem tudnak nyerni, akár még a nemzetközi kupaszereplésről is lemaradhatnak.

Várható volt, hogy ők sem a legjobb csapatukkal fognak kiállni az aktuális bajnoki meccsre, vereségük valahol mégis meglepetés. A Fiorentina ellen 2-1-re kaptak ki úgy, hogy Stephan El Shaarawy góljával szinte az egész mérkőzésen vezettek.

De az utolsó öt percben kétszer kapituláltak… Szerencséjükre a Juventus is kikapott, így a Roma maradt a hatodik helyen.

José Mourinho gárdája az EL elődöntőjében a Bayer Leverkusent verte ki, odahaza 1-0-ra verték őket Edoardo Bove góljával, a visszavágón pedig gól nélküli döntetlen lett az eredmény.

A mester egész szezonban küzdött a sérülésekkel, volt, hogy a teljes kezdő védelme kiesett, így Cristanténak meg Maticnak is kellett védőt játszania, mostanra viszont – elvileg – csak ketten maradtak a maródiak listáján: Rick Karsdorp és Marash Kumbulla.

A violák ellen egyébként Rui Patricio, Paulo Dyabla, Lorenzo Pellegrini és Nemanja Matic sem játszott, még a kispadon sem ültek, de nem sérülés miatt, simán pihentek csak a szerdai találkozóra.

Még egy hír a Romával kapcsolatban: Dybala várhatóan csere lesz, és a második félidőben küldik csak pályára.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini, El Shaarawy – Abraham

Tippelde

José Mourinho eddig hat döntőben játszott, és egyiken sem kapott ki. A Sevilla hat EL-döntőt játszott, mindet megnyerte. Valaki elbukja a tökéletes mérlegét holnap este a Puskás Arénában.

A védelem mindkét helyen rendben – most már -, a tét nagyon nagy, szóval gólzáport nem várok a felektől.

Döntetlent és két és fél gól alatti eredményt viszont igen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.05 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.01 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső