Sevilla – Inter: Fogadási Tippek és Európa Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 18.
Sevilla
Teljesítmény:
N N N N D
  • RheinEnergieSTADION
  • Augusztus 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Emlékeztek, mit mondtam anno, mikor kialakult a legjobb négy mezőnye? Azt, hogy bármelyik csapat megnyerheti a tornát, én már elégedett leszek, mind a négy csapat tett azért eleget, hogy megérdemeltnek mondhassa a győzelmet. Már csak ketten maradtak, meglepetésre (bár, én megmondtam, hogy a Sevilla kerül a döntőbe) a Manchester United nem tudott élni a lehetőséggel és előnyből kapott ki a spanyolok ellen, míg az Inter nem bízta a véletlenre, és az eddig rendkívül stabilan játszó Sahtart egy ötössel küldték haza.

Pénteken este kiderül, hogy a Sevilla – Inter meccsen melyik csapat emelheti a magasba a trófeát, amelyért extra hosszú időn át küzdöttek.

Sevilla

A Manchester ellen sokan azt mondták, hogy a Vörös Ördögök esélyeshez méltóan simán verik a Sevillát. Ez nagyon nem jött össze, de én sejtettem, hiszen ennek a mérkőzésnek a beharangozójában a spanyolok győzelmét vártam. Nem számítottam sima meccsre, valami ilyesmire, amit végül láttam. A rutin döntő faktor volt, ebben pedig edzőként Lopetegui-nek több van, illetve a csapat egy részének nem ez volt az első ilyen kaliberű meccse.

Ellentétben az angolokkal, akik telis tele vannak fiatalokkal vagy európai szinten tapasztalatlan játékosokkal (Rashford, Greenwood). Hiába remek futballistákból áll a keret, a meccsrutin sokat számít.

Pedig Bruno Fernándes tizenegyesével még ők szerezték meg a vezetést, amit hamar, 20 percen belül egalizált Suso. Hiába támadtak sokkal többet az angolok, Bono is fantasztikusan védett, illetve ha nem ő védett, akkor a kaput nem sikerült eltalálni. Egy szóval: Nem tudták újra magukhoz venni a vezetést.

A második félidőben beálló Luuk de Jong pedig közeli találatával már a piros-fehéreket juttatta előnyhöz, ők pedig nem engedték azt ki a kezük közül.

Így történt meg, hogy elmarad az „álomdöntő” amelyben rengeteg szakértő biztos volt.

Egymás elleni meccseik

Hát, alább láthatjátok a két gárda egyetlen közös találkozóját, amelyet egy 2008-as barátságos tornán játszottak egymással. Ennyi, és nem több. A meccs maga is 12 éve zajlott, a teljes keret változott, az edzők természetesen változtak, szóval ez az a helyzet, amikor a múlttal egyáltalán nem fontos törődnünk.

Előző meccs eredménye
2008.08.08.Amsterdam Torna
inter
0:0
sevilla
Amsterdam Torna
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

Antonio Conte nem szereti a második helyeket. Amikor a Serie A-ban megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy a Juventus mögött övék lehet az ezüstérem, rezignáltan csak annyit felelt, az ezüstérem a legjobb veszteseké.

Most ugyanígy járhat a mester, hiszen csapata döntőbe került, biztos vagyok abban, hogy ezúttal sem sikerként könyvelné el, ha vereséget szenvednének és így „csak” második helyen fejeznék be az Európa Ligát.

Jó főpróbát tartottak, a Sahtar brazil szambája ezúttal nem úgy működött, mint a Wolfsburg vagy épp a Basel ellen. A végeredményt látva egy nagyon sima mérkőzés volt, de nézzük csak a statisztikát: Az első félidő kifejezetten kiegyenlített játékot hozott, az ukránok 61 százalékban birtokolták a labdát, és az eredmény sem volt vészes. Lautaro 19. percben szerzett fejesével az olaszoknak állt a zászló, de egyáltalán nem volt veszve semmi.

A második félidőre aztán jött egy erőteljes mélyrepülés, a vége pedig így kiütés lett. Az összezuhanást D’Ambrosio fejese hozta, az ő gólja után teljesen kezdett szétesni a Doneck. Lautaro még egyszer beköszönt, majd Lukaku is duplázott.

Ez a Sahtar ugyan nem érdemelte meg a döntőbe jutást a meccs alapján, de az öt kapott gólt sem.

Összefoglalás

A Sevilla ennek a sorozatnak az igazi szakértője, mostani döntőbe jutása sem nevezhető meglepetésnek. Az Inter pedig már a Serie A-ban bizonyította, hogy remek gárda, azok a játékosok viszik előre, akik máshol nem váltak be. Lautaro Martinez is kezdi a szezon legvégére összekapni magát, ami csak jó a kék-feketék szurkolóinak.

Hátul rendkívül stabilak, talán az EL legjobb védelme az övék: De Vrij és Godin remekül megértik egymást, jól passzol hozzájuk Bastoni, Young és D’Ambrosio pedig remekül zárnak vissza és segítenek, ha kell.

A túloldalon sem lehet azt mondani, hogy gyenge védelem van, Koundé és Diego Carlos is nagyszerű párost alkot, bár ők a Manchester ellen sokszor voltak bajban és Bononak rengeteg védeni valója akadt.

Most sem számíthatnak könnyebb menetre, mert Lukaku és a többiek legalább olyan minőséget képviselnek, mint a Manchester támadói.

Lucas Ocampos volt az, aki az elődöntőt megelőző két mérkőzésen is nagyszerűen játszott, nálam mindkétszer megnyerte az MVP díjat, az elődöntőben viszont nagyon nem ment neki, lecserélésekor mégsem értett egyet Julen Lopetegui döntésével és ami a lába közelébe került, azt szétrúgta az argentin. Pedig rá nagy szükség lenne…

Nehéz megtippelni, mi is várható, de véleményem szerint nem egy sokgólos meccs lesz, így az Under 2,5 volt az első gondolatom. Aztán megnéztem az Inter tegnapi játékát és elkezdtem gondolkozni, hogy ez így a Sevilla ellen is elég lehet.

Kitartok emellett, bár a Sevillát is jó csapatnak tartom és simán benne van a pakliban, hogy egy egygólos meccsen az olaszok fölé kerekednek, a csapatok erejét, valamint játékát elnézve az Inter győzelme mellett teszem le a voksom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső