Sevilla – Rennes: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 27.
Sevilla
Teljesítmény:
V D V D N
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Október 28. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Rennes
Teljesítmény:
V D D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két rosszul rajtoló együttes néz farkasszemet a Bajnokok Ligája csoportkörében. A Sevilla döntetlennel indított (bár, azért nem rossz az egy pont a Stamford Bridge-en), a hétvégén viszont kikapott meglepetésre az Eibar együttesétől hazai pályán.

A Rennes pedig eljátszotta ugyanezt. Döntetlen a BL nyitófordulójában, majd meglepetés-vereség az Angerstől. Mindezt hazai pályán.

Lehet, hogy a Sevilla Európa Liga specialista, de a BL-ben még van hová javulni. Remek lehetőség a szerdai mérkőzés, de vajon tényleg ennyire egyértelmű ez? Nézzünk a Sevilla – Rennes meccs mögé!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Chelsea – Sevilla

Sokszor nem könnyű úgy írni egy meccsről, hogy az 0-0-ra végződik. Főleg, ha nem túl eseménydús. Lehet egy 0-0 is izgalmas, jó, gólra törő, de ez azért messze elmaradt ettől. Az első nagyobb lehetőség a 27. percben adódott, Nemanja Gudelj – aki újra pályára léphetett – fejelt, de a szintén sérülésből visszatérő Edouard Mendy egy szép mozdulattal hárítani tudott.

A vendégek főleg a széleken próbáltak támadásokat építeni, de a beadások jó része Mendy kezében kötött ki, vagy valamelyik védő tisztázott, Gudelj fejesén kívül nem akadt helyzet, ami ilyen akcióból született volna.

A 31. perc hozta meg az első Chelsea helyzetet: Timo Werner kapott labdát a tizenhatoson belül, a rövid felsőbe tartó lövését azonban könnyedén hárította Bono. A sok kis apró mezőnyfault meghozta a „várt hatást”, igazi játék nem tudott kialakulni, így a találkozó kezdett egyre érdektelenebb lenni.

A félidő legvégén volt még egy-egy apróbb helyzet, de Ocampos lövését hárította Mendy, Werner pedig borzasztóan találta el a labdát ziccerben, így a lehetőség odalett.

A második félidő még az elsőbbnél is gyengébbre sikerült, már ami a támadásokat illeti, mezőnyben továbbra is gyűrték egymást a csapatok. Egyetlen valamirevaló lövést sikerült összehozni, a csereként beállt Joan Jordan egészséges löketet küldött Mendy felé, de picit elszámította magát, így a lövés fölé szállt.

Nem lehet elégedetlen az egy ponttal a Sevilla, még akkor is, ha Frank Lampard együttese elég kétarcú mostanság.

A mutatott játékkal azonban egyikük sem lehet elégedett, ez egy kifejezetten rossz meccs volt.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rennes – Krasznodar

No, ez már egy sokkal jobban sikerült döntetlen lett! Itt esett két gól, valamint számtalan helyzetet sikerült a csapatoknak kialakítani. Elég megnézni a statisztikát, már abból látszik, hogy micsoda parázs kis meccs volt ez. Összesen harminc kapura tartó lövésük volt, ebből pedig tíz el is találta a kaput.

Ezek között voltak kisebb és voltak nagyobb helyzetek, Eduardo Camavinga lövése például a jobbak közé tartozott, ujjheggyel ütötte fölé a labdát a Krasznodar kapusa, Szafonov.

A másik oldalon pedig Berg veszélyeztetett, egy jobbról érkező lapos passzt tűzött estében a kapura, de az utolsó pillanatban egy francia láb menteni tudott. Bár ott volt a kapus is, nem bízták a véletlenre.

Jött Camavinga második távoli próbálkozása, de ezt is sikerült Szafonovnak oldalra ütnie, az eredmény továbbra is 0-0 volt, de lüktetett a mérkőzés.

A játék képe a második félidőre sem változott, mindkét csapat beleadott mindent, helyzetek is jöttek-mentek, de a gól egyszerűen egyiküknek sem sikerült.

Egészen az 56. percig, amikor Terrier-t buktatták a tizenhatoson belül, egyértelmű volt a tizenegyes. Guarassy végezte el a tizenegyest és a bal alsó sarokba lőtte a labdát. Nem sokon múlt, hogy Szafonov ezt is kiszedje.

A gól meghozta a kedvet a túloldalon is egy gólhoz. Három perccel a tizenegyest követően Cristian Ramirez ragasztott irgalmatlan nagy gólt a Rennes kapujába.

Nem álltak le a felek, lőhetett volna a hazai illetve a vendég gárda is gólt, de a kapusok remekül védtek, így maradt az 1-1-es döntetlen.

Összefoglalás

A Sevillának nagy szüksége lenne a győzelemre. Bár lehet, ők a harmadik helyre hajtanak, hogy mehessenek a már jól ismert közegükbe. Vicceltem.

Természetesen, ők is szeretnének továbbjutni és bár a Chelsea ellen nem ment a játék, sőt, aztán az Eibar ellen is elveszítették mindhárom pontot, Julen Lopetegui-nek fel van adva a lecke.

Kukkantsunk rá, hogy mit játszottak a hétvégén:

Ahogy írtam, a Sevilla váratlan vereséget szenvedett a Ramón Sánchez Pizjuán stadionban, az eredmény 1-0 lett az Eibar javára.

A Rennes pedig hiába szerezte meg a vezetést az Angers ellen, hiába játszottak fölényben, a vége 2-1 lett. Ez is nyugodtan mondhatjuk, hogy váratlan eredmény.

Én magam részéről bízom a Sevillában, főleg annak támadóiban. Valamikor el kell indulni újra a helyes úton. Ehhez tökéletes alkalom lenne egy győzelem a franciák ellen, akik viszont biztosan nem fogják könnyen adni a bőrüket.

A franciák formája sem túl jó, ebből ki is indulhatunk. Benne van egy döntetlen is a pakliban, de ezúttal azt érzem, Lopetegui fel tudja készíteni megfelelően a csapatát.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső