Wolves – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 27.
Wolves
Teljesítmény:
D N N V V
  • Molineux Stadium
  • Október 30. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Crystal Palace
Teljesítmény:
N D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétközi BL-kitérő után fókuszáljunk újra a top bajnokságokra, pénteken is megannyi jó meccs várható. Elsőként a Wolves – Crystal Palace meccset néztem ki, ebben látok ugyanis rengeteg fantáziát.

A Farkasok hétfőn játszottak utoljára a bajnokságban, hazai pályán nem bírtak a Newcastle csapatával, természetesen írok egy rövidebb összefoglalót a meccsről, de az már látszik, hogy ebben a szezonban nem lesz olyan ütős a Nuno Espirito Santo csapata, mint a múlt évben.

A Crystal Palace is hol nyer-hol veszít, legutóbb az újonc Fulham otthonából hozták el a három pontot egy hárommeccses nyeretlenségi sorozatot követően.

Érdekes meccsnek tűnik, vágjunk is bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – Newcastle

Valami megváltozott a Wolves játékában. Nem túl magabiztos győzelemmel indították a bajnokságot, ezt követte két vereség, majd újabb két győzelem, így várták a Newcastle elleni mérkőzést a Premier League hatodik fordulójában.

Amíg tavaly sokszor szemet gyönyörködtető focit játszották, ez most eltűnt. Nem tudni, mi változott, tény és való, hogy Jota és Doherty távozása sokat nyomhatott a latba, de ettől függetlenül a többiek is kissé haloványabb teljesítményt nyújtanak.

A Szarkák ellen is elég halovány teljesítményt nyújtottak az első félidőben, négy kapura tartó lövésükből csak egy ért célt, de Podence 18 méteres próbálkozását kiütötte Darlow. A másik oldalon is akadt egy helyzet, de a Newcastle sem vitte túlzásba a támadásokat, Saint-Maximine is távolról tüzelt, ezt meg Rui Patricio védte.

A második félidőre aztán felpörögtek az események, a hajrában pedig két gólt is láthattunk. Itt már tényleg sokkal jobban játszottak a hazaiak, de a kaput szinte alig találták el. Pedig például Pedro Neto helyzete óriási volt, a tizenhatoson belül kapott labdát Podence-től, nem tudta eltalálni a kaput.

A jég a 80. percben tört meg, ekkor a mexikói Raúl Jimenez találta el fantasztikusan a labdát, aminek következménye egy vezető gól lett, Darlow persze még ebbe is belekapott. Mindegy, segíteni nem tudott, vezetett a Wolves.

Na, de nem örülhettek a három pontnak, erről pedig a Newcastle jobbhátvédje, Murphy gondoskodott: A 89. percben jó helyről jutott szabadrúgáshoz a vendégcsapat, Murphy pedig nagyon okosan tekerte el a sorfal mellett a labdát. Sokszor néztem meg a gólt, és tartom, hogy Rui Patricio azért egy kicsit benne volt. Vagy nem? Hát, komolyan, nem tudom eldönteni.

Mindenesetre így a találkozó 1-1-es döntetlennel végződött, ez volt az idei első Wolves-iksz a szezonban.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.20.Premier League
wolverhampton
2:0
crystal palace
Premier League
2019.09.22.Premier League
crystal palace
1:1
wolverhampton
Premier League
2019.01.02.Premier League
wolverhampton
0:2
crystal palace
Premier League
2018.10.06.Premier League
crystal palace
0:1
wolverhampton
Premier League
2013.01.01.Championship
crystal palace
3:1
wolverhampton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fulham – Crystal Palace

Azt nem lehet elmondani Jairo Riedewaldról, hogy ontaná a gólokat. Tegyük hozzá, nem is ez a fő feladata, mégis furcsa, hogy felnőtt karrierje során eddig mindössze három gólt szerzett, mindhármat még az Ajax első, illetve második csapatában. Ez változott meg a hétvégén, ugyanis Jairo Riedewald meglőtte első Premier League gólját a Crystal Palace színeiben.

A védő Wilfried Zaha szenzációs kiugratása után talált a kapuba. És ez még bőven a meccs elején történt, a nyolcadik percben.

Nem sokkal később jöhetett volna az egyenlítés, de Lookman a kapufát találta el, Mitrovics pedig fölé lőtte a kipattanót, pedig óriási helyzet volt.

A második gólra a 62. percig kellett várnia a Crystal Palace drukkereinek: Batsuayi lapos passzát Zaha becsúszva értékesítette. A támadó azonban olyan szerencsétlenül csúszott tovább, hogy sípcsonttal telibe kapta a kapufát. Szerencsére tudta folytatni a játékot.

Sokáig aztán semmi, legalábbis helyzet nem, a 88. perc pedig egy Fulham piros lapot hozott. Egy teljesen ártalmatlan szituációban, a középpályán Kamara taposott rá ellenfele sarkára, amiért a játékvezető azonnal kiállította.

Az emberhátrány ellenére sikerült az újoncnak faragni a gólhátrányán, a 95. percben egy távoli bombával szépített Cairney.

Több idő viszont már nem volt zárkózni, maradt az 1-2.

Összefoglalás

A Wolves és a Palace is felemás teljesítményt nyújt, hol remekül, hol pocsékul játszanak. A Wolves-nál elől vannak problémák, pedig a játékosaik képességei abszolút jók, gondoljunk csak Jimenezre (mondjuk ő pont tudja hozni az elvárt szintet), Podence-re, Netora…

Egyelőre csak hat gólt rúgtak, mellette viszont kaptak nyolcat, tehát a védelem sem az igazi. Említhetjük Doherty távozását, de azért egy fecske csak nem csinál nyarat.

A Palace most jó kis támadókat hozott össze, Batsuayi és Zaha láthatóan nagyon jól megértik egymást. Idén talán nem lesznek a Palace-nak kiesési problémái, bár még nagyon az elején járunk, erről még korai lenne beszélgetni.

Nézzük az egymás elleni meccseiket!

Ez is teljesen változó, legalábbis ami az elmúlt időszakot illeti. Simán előfordult, hogy a Palace esélytelenként elhozta a három pontot a Molineux-ből, aztán meg az, hogy a Wolves simán nyert, de akadt itt döntetlen is.

A mostani szezonban ritkán fordul elő, hogy a Palace meccsei gól szűkében lennének, de ez nem feltétlenül bók, sok gólt is kapnak. Viszont rúgnak is, ahogy a Wolves is képes erre, bár volt, hogy bennük maradt pár találat.

Most arra tippelek, hogy mindkét fél szerez gólt. Megfelelő kvalitásúak a csatárok, Jimenezben mindig lehet bízni, a Crystal Palace duóját pedig már dicsértem korábban.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső