Sheffield United – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 03.
Sheffield United
Teljesítmény:
D N N N N
  • Bramall Lane
  • Október 04. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
QPR
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Továbbra is nagy lendülettel halad a bajnoki cím felé a Sheffield United együttese, de messze még a vége. Tavaly a Fulham és a Bournemouth uralták a másodosztályt, szinte végig lehetett tudni, hogy ez a két csapat fel fog jutni, és ez így is történt. Izgalom nélkül akkor sem maradtunk, mert a harmadik PL-be jutó csapat kiléte végig bizonytalan volt, és hetente változtattuk meg az erről alkotott véleményünket.

Idén még ennél is nehezebb dolgunk lesz, mert sokkal kiegyenlítettebb a mezőny. A Premier League-ből kiesős csapatok közül ott vannak mindhárman a tűz közelében, a Reading a semmiből vált feljutásra esélyessé, és jól teljesít a Sheffield United és a QPR is. Sőt, a Blades-nél egyelőre senki nem gyűjtött több pontot.

Rangadó lesz ez, mivel a QPR is ott van az ötödik helyen, bár ők tavaly is ősszel teljesítettek jól, aztán az idény második felére teljesen visszaestek…

Nem lehet nagyon hibázni, a mezőny eleje is nagyon egyben van, amennyiben kikapna Paul Heckingbottom együttese, úgy biztosan elveszítenék a vezető pozijukat.

A bukmékerek szerint maradnak az élen, 1.70-et adnak az ő sikerükre, a Rangersére majdnem 5-szörös a szorzó, míg a döntetlen 3.60-ért fut mostanság…

Következzen a Sheffield United – QPR mérkőzés!

Sheffield United

Hoppá, hoppá! Kicsit megakadt a Sheffield United a hétvégén, és meg is kapták a sarkukba a Norwichot. Paul Heckingbottomék a hétvégén a Birminghamet fogadták hazai pályán, és sorozatban négy győzelmet követően csak döntetlenre voltak képesek elérni ellenük. A meccs 1-1-es döntetlennel zárult, a csapat gólját Ollie McBurnie lőtte. Egyébként határozottan jobbak voltak, azonban Ruddy jó napot fogott ki a vendégeknél.

Aggodalomra azért nincs ok, továbbra is vezetik a tabellát, méghozzá magabiztos mérleggel: Eddigi 11 meccsükből 7-et megnyertek, 3-szor ikszeltek, és mindössze egyszer, az első fordulóban szenvedtek vereséget.

Jól látszik, hogy meg kellett adni Heckingbottomnak az esélyt, vele még anno Chris Wilder menesztése után is erőre kaptak, igaz, annyira nem, hogy bent maradjanak az élvonalban. De tavaly is akkor szedték magukat össze, amikor menesztették Jokanovicot.

Nincs sok hazai pályán veretlen csapat a Championshipben, mindössze kettő: A Norwich és a Sheffield. Ndiaye-ék mérlege itt is nagyon meggyőző, mivel négy meccsüket megnyerték, egyszer ikszeltek. Tizenkét gólt rúgtak és csak kettőt kaptak, ami egyedülállóan jó statisztika.

Heckingbottom meg van áldva a sérültekkel, a legutóbb is nagyon sokan nem tudtak részt venni a Birmingham elleni mérkőzésen, a helyzet pedig azóta sem sokat változott.

Igazából csak több lett a hiányzó, ugyanis most Billy Sharp dőlt ki, aki a hétvégén csereként lépett pályára. De amúgy is nagyon sokan nem szerepelhetnek, és vannak köztük alapemberek is, mint például Anel Ahmedhodzic. De sérült még Max Lowe, Ben Osborn, John Fleck, Ciaran Clark, Enda Stevens, Jack O’Connell és Jack Robinson is.

Így már nem annyira könnyű összerakni a kezdőcsapatot, de Heckingbottomot a szezon eleje óta gyötri ez a komolyabb sérülésáradat, most is meg fog birkózni vele.

A várható kezdőcsapat:

Foderingham – Basham, Egan, Norrington-Davies – Baldock, Berge, Norwood, Doyle, Khadra – Ndiaye, McBurnie

Egymás elleni meccsek:

Lehet, hogy a tabellán nincs akkora különbség a két csapat között, sem most, sem az elmúlt években, de az egymás elleni mérkőzéseken óriási a difi. Ugyanis a Sheffield mostanában rendre legyőzi a Rangerst, az elmúlt öt mérkőzés mindegyikén ők voltak a jobbak, legyen szó hazai vagy idegenbeli találkozóról.

Tavaly a Sheffield otthon csak egy góllal volt jobb, viszont idegenben már magabiztosabban nyertek 3-1-re. Egyébként a halasztások miatt a szezonbeli két meccsüket három hét különbséggel, áprilisban játszották le.

Mint mondtam, mostanában csak a Sheffield United győzedelmeskedett, a QPR utolsó sikerét 2017-ben könyvelhette el hazai pályán.

A Bramall Lane-en is uralkodik a Blades, hiszen zsinórban háromszor nyertek hazai szurkolók előtt. A QPR itt 2010-ben diadalmaskodott.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.29.Championship
qpr
1:3
sheffield united
Championship
2022.04.05.Championship
sheffield united
1:0
qpr
Championship
2019.01.12.Championship
sheffield united
1:0
qpr
Championship
2018.08.11.Championship
qpr
1:2
sheffield united
Championship
2018.02.20.Championship
sheffield united
2:1
qpr
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

QPR

Kicsit csapkodóbb a Queens Park Rangers teljesítménye, de azért ők sem panaszkodhatnak, ott vannak a bajnokság negyedénél az 5. helyen. Azt hiszem, ennél többről most nem álmodhatnak a szurkolók, a másodosztály játékerejét elnézve az is nagy szó lesz, ha ezt meg tudják tartani.

Az elmúlt öt meccsükből hármat megnyert a QPR, erre lehet alapozni, ráadásul voltak nehéz ellenfelek is mostanában, akiktől nem kaptak ki. Mókás – a játékosoknak tuti nem az -, hogy pont egy nyerhető meccset buktak el a Swansea ellen…

A hétvégén pedig a Bristol City otthonában léptek fel, és nehezen ugyan, de nyertek 2-1-re. Az első félidő elején, a 19., valamint a 22. percben bevették a City kapuját, Johansen mellett Roberts volt eredményes, és innentől kezdve azt gondolhatták, hogy sima ügy lesz a győzelem megszerzése. Aztán egy óra játékot követően a Bristol szépített, és kezdett forrósodni a helyzet. De a QPR kihúzta, és több találat már nem esett a mérkőzésen.

Így a gárda most ott van az élbolyban, öt győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel. Ők inkább idegenben játszottak eddig jobban, 10 pontot gyűjtöttek be, míg otthon 8-at.

A legutóbb négyen hiányoztak az együttesből, Robert Dickie és Taylor Richards ezúttal sem állhat rendelkezésre, az viszont még nagy kérdés, hogy Nicholas Hamalainen és George Thomas bekerül a keretbe vagy sem.

Érdekes, de a válogatottban gólokat szerző Lyndon Dykes csak a kispadon kapott helyet, és csatárként Ilias Chair játszott, aki inkább az ékek mögött tud jó teljesítményt nyújtani. Luke Amos szintén csak csere volt, szerintünk Jimmy Dunne játékára is megvan minden esély, az ír védő általában a kezdőcsapat tagja, legutóbb viszont ő is a padon ücsörgött.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Laird, Balogun, Dunne, Paal – Iroegbunam, Field, Johansen – Chair – Roberts, Dykes

Tippelde

Nem olyan egyértelmű a meccs, mint ahogy elsőre tűnik, de úgy hiszem, a Sheffield meg fogja oldani. A hiányzók ellenére erős a csapatuk, talán erősebb, mint a QPR, az pedig nem kérdés, hogy jobb formában vannak. A legutóbbi, Birmingham elleni meccs után nagyon idegesek voltak a hazaiak, azt hiszem, most próbálják meg kijavítani a múltkori bakit.

A QPR egy gólra jó lehet, de összességében úgy gondolom, hogy üres kézzel fognak hazamenni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.72 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső