Southampton – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.05.28.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 26.
Southampton
Teljesítmény:
V V V V V
  • St. Mary Stadium
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ez az a mérkőzés, amelyre semmi szükség nincs. De úgy tényleg. Hiszen már minden eldőlt, mégis le kell játszani. Nem fűlik hozzá a foga a hazaiaknak, sem a vendégeknek, de a szabály az szabály. Jön a Southampton – Liverpool meccs, ami semmit nem fog befolyásolni, a hazaiak kiestek, a vendégek már biztosan ötödik helyen végeznek.

Ha valamit várunk, akkor az egy szórakoztató összecsapás lesz, a sportfogadás kedvelői talán jól fogják érezni magukat, és láthatunk gólokat is.

Ami biztos, hogy mindenki vendéggyőzelmet vár, a Betinián 1.40 a Pool győzelme, 7.00 a Southamptoné és 5.30 a döntetlen.

Southampton

Három edző próbálta bent tartani a Sotont a Premier League-ben, de mindhárman kudarcot vallottak. Valójában a szentek az egész idényt kiesőhelyen töltötték, onnan elmozdulni nem tudtak.

Ralph Hasenhüttl után egyből jött Nathan Jones, de hamar ment is, végül Rubén Sellesszel fejezik be az idényt, aki beugróként nem vallott szégyent, de a célt sem tudták vele elérni.

Pedig ebben a keretben talán több volt. Én még mindig azt mondom, volt a Sotonnál – csak a kereteket nézve – gyengébb csapat Angliában, mégis tökutolsóként fognak kiesni.

A Fulham elleni vereség alkalmával derült ki, hogy már nincs esélyük, azóta egy találkozót játszottak le, a Brightontól kaptak ki 3-1-re. 2-0-nál Mohamed Elyounoussi szépített, öt perccel később Theo Walcott egyenlített, ám ez a gól lesről született, így nem adták meg.

Sorozatban öt vereségnél jár az együttes, de az utolsó tíz meccs statisztikája sem szebb: Nyolc vereség, két döntetlen. Látszik, hogy ideje korán feladták Adamsék.

Ők szerezték meg a legkevesebb pontot hazai pályán, 18 meccsen 10-et. Ezt két győzelemből és négy döntetlenből hozták össze.

Az utolsó meccsükön Armel Bella-Kotchap, Romain Perraud, Mohammed Salisu és Juan Larios nem fognak játszani, illetve még ott van a skót válogatott Che Adams, aki kisebb sérüléssel bajlódik, de van esély arra, hogy a keretben legyen.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Livramento, Bednarek, Lyanco, Walker-Peters – Ward-Prowse, Lavia – Walcott, Alcaraz, Elyounoussi – Onuachu

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.12.Premier League
liverpool
3:1
southampton
Premier League
2022.05.17.Premier League
southampton
1:2
liverpool
Premier League
2021.11.27.Premier League
liverpool
4:0
southampton
Premier League
2021.05.08.Premier League
liverpool
2:0
southampton
Premier League
2021.01.04.Premier League
southampton
1:0
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Amennyiben a Manchester United kikapott volna, az utolsó fordulóra maradt még volna némi izgalom a BL-helyek miatt. De nem így történt, Martialék legyőzték a Chelsea-t, ezzel pedig kialakult a Liverpool befutója, mindenképp ötödik lesz a csapat. Hosszú évek után először nem találkozhatunk majd velük a Bajnokok Ligájában. De szerintem így is nagy szó, hogy odaértek az Európa-ligába. Hiszen nem is annyira régen még a 10. hely környékén voltak, sokakban felmerült, hogy Jürgen Kloppnak lefőtt a kávé.

A Pool aztán húzott egy váratlant, és sorra nyerte meg a meccseit. Kivéve az utolsót, az Aston Villa ellenit.

Az Anfielden lejátszott mérkőzésen csak 1-1-et értek el, hosszú ideig vezettek a vendégek, és hiába egyenlített a Pool Cody Gakpo góljával, nem adták meg a találatot.

Végül aztán a távozó Roberto Firminonak sikerült szabályos gólt szereznie.

Az utolsó mérkőzésen mindazok pályára léphetnek, akik a nyáron távoznak. Már, ha egészségesek. Mert Naby Keita nem az. Mellette Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Calvin Ramsay és Darwin Núnez nem lehet ott.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Gomez, Matip, van Dijk, Tsimikas – Jones, Oxlade-Chamberlain, Milner – Szalah, Firmino, Diaz

Tippelde

Lehet, nagyon mellélövök azzal, hogy ennyire tartalékos kezdőt vetítek elő, de egyrészt az utolsó helyezett az ellenfél, másrészt a vendégeknek nem kell a pont, és szeretnének tisztességesen elköszönni a távozó játékosaiktól. Mindannyian sokat tettek a csapatért, ennyit megérdemelnek.

És egyébként, még ilyen tartalékos kezdővel is kötelező lenne a győzelem…

Mi a vendégek sikere mellett arra tippelünk, hogy legalább két és fél gól születik majd a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.40 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső