St. Etienne – Angers: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 09.
St. Etienne
Teljesítmény:
D D V V V
  • Stade Geoffroy Guichard
  • December 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Angers
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az euro-trip következő állomása Franciaország, a Ligue 1, azon belül is a St. Etienne – Angers meccs. A hazaiak egyelőre még nincsenek kint a vízből, de most már második meccse nem kaptak ki. Hét meccs telt el úgy, hogy a zöldek nulla ponttal hagyták el a pályát. Ezt követte egy baromi nagy meglepetés, a Lille-től raboltak pontot, majd a sereghajtó otthonában végeztek döntetlenre. Erős lenne kijelenteni, hogy jelentős formajavuláson estek át, nem? De azért mégiscsak összeszedtek két pontot.

Ellenfelükről senki nem gondolta, hogy ilyen magasságokba tudnak emelkedni, jelen pillanatban az Angers a 6. helyen van, nincsenek nagyon lemaradva az élbolytól, de ez annak is köszönhető, hogy a Ligue 1 idén megint hozza a formáját, össze-vissza ütik-verik egymást a csapatok, ehhez pedig most már a PSG is csatlakozott…

Vegyük górcső alá ezt a pénteki francia bajnokit!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Dijon – St. Etienne

Most is azzal kell kezdenem: Nehéz egy 0-0-s döntetlenről izgalommal, érdekesen írni, pedig most is ez a helyzet. A sereghajtóhoz látogatott a St. Etienne, a Lille elleni döntetlen alkalmával remekül játszottak, ez a két tényező pedig elegendő volt ahhoz, hogy újra három pontot gyűjtsenek be. Csakhogy ez nem jött össze, nem sikerült betalálni a nagyon gyengécske Dijonnak, de legalább ők sem kaptak gólt. Nem hiszem azonban, hogy ez az egy pont örömet okozott volna Hamoumáéknak.

De ha a meccset megnézzük, akkor valószínű, hogy mégiscsak öröm az a döntetlen, ugyanis nyoma sem volt a Lille elleni lelkesedésnek, az ott mutatott játéknak. Az egész meccsen jobban játszott a Dijon, többször alakítottak ki gólhelyzetet, de az utolsó pillanatban mindig megremegett a láb, vagy Moulin akadályozta meg a pirosmezesek vezetését.

A St. Etienne csak a meccs hajrájában tért magához, és az egész mérkőzésen tartó rossz teljesítményt el tudta volna feledtetni Bouanga, de három lépésről csak a kapufát találta el.

És úgy nagyjából ennyi. Nem ez volt a legjobb meccs, amit valaha láttam.

Előző 5 meccs eredménye
2020.08.15.Barátságos Mérkőzés
angers
1:0
st etienne
Barátságos Mérkőzés
2019.09.22.Ligue 1
angers
4:1
st etienne
Ligue 1
2019.05.24.Ligue 1
angers
1:1
st etienne
Ligue 1
2018.11.04.Ligue 1
st etienne
4:3
angers
Ligue 1
2018.02.17.Ligue 1
angers
0:1
st etienne
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Angers – Lorient

A vendégek rossz formában érkeztek a Raymond Kopa stadionba, zsinórban három vereséggel. Nem is csoda, hogy ugyanannyi ponttal szerénykednek az utolsó előtti helyen, mint a Dijon. Az Angers remekül keretbe foglalta a meccset, betaláltak a meccs elején, majd a legvégén. Közte meg tartották az előnyüket.

Az első Angers-lehetőségből gól született, Fulgini saját maga kaparta ki a gesztenyét, meg egy kis szerencse is kellett ahhoz, hogy cselét követően nála maradjon a labda. Utána már csak Nardit kellett megvernie… Megtette, szépen pöckölte el spiccel a labdát, 1-0.

Rögtön lehetett volna még egy gólöröm, de Bahoken nagy helyzetben csak az oldalhálót találta el.

A vendégek legnagyobb egyenlítési kísérlete Hamel nevéhez fűződik, egy eladott labdát tűzött egyből kapura, de Bernardoni a helyén volt és szögletre ütötte a lövést. Nagy helyzet volt és Hamelt is lehet dicsérni a helyzetfelismerés miatt.

Egyre jobban támadt ki a Lorient, egyre több védő ragadt fent, egyre többet kontrázhatott az Angers. Az első ilyen lehetőséget még megúszták, de aztán a hosszabbítás harmadik percében már nem tudtak menteni. Cabot került gólhelyzetbe, a védők és a kapus is őt támadták, így Cabot okosan inkább passzolt az üresen álló Capelle-hez, aki egy átvétel után a hálóba belsőzött.

A statisztikát nézve kiegyenlített meccs volt, de a lehetőségek alapján totálisan megérdemelten nyert az Angers.

Összefoglalás

Nem áll távol a csapatoktól, hogy jól megszórják egymást, a közelmúltban egy 4-1- meg egy 4-3-as meccsük is volt a Ligue 1-ben.

Alapból a St. Etienne-t a szezon előtt jobb csapatnak tartottam, nem gondoltam volna, hogy idén is a kiesés ellen kell majd küzdeniük, de Isten útjai kifürkészhetetlenek… Az Angerstől sem ezt vártam, de csak örülök, hiszen szimpatikus kiscsapatról van szó, még a másodosztályban figyeltem fel rájuk. Tudjátok, élek-halok a francia másodosztályért, a legnagyobb kombi győzelmeim onnan származnak, de kábé mára olyanná vált, mint a lottósorsolás…

Nem igazán bízom a St. Etienne pontszerzésében, hiszem, hogy teljes mértékben még nem kecmeregtek ki a maguk által ásott gödörből, az Angers pedig úgy érkezik erre a meccsre, hogy két hasonló képességű csapattal bántak el.

Idegenben egyébként is jól szerepelnek, két vereségük mellett négyszer győztesen utazhattak haza. Mondjuk, azon két vereség alkalmával összesen 10 gólt kaptak…

Az összefoglalás elején megemlítettem, hogy hajlamosak megszórni egymást a csapatok, az Angers meg folyamatosan 2,5 felett teljesít, ha el kell hagyni a hazai környezetet.

Ez most is benne van a pakliban, jobb csapatokat is megvertek már, de aztán itt a St. Etienne Lille elleni meccse, ami sikeresen el tud bizonytalanítani. Két tippem volna erre a meccsre: Az egyik az Angers győzelme, mert hiszek bennük. Másrészt elnézve a meccseiket, a gólokban szegény meccseket sem annyira szeretik, szóval a másik tipp az, hogy legalább 2,5 gól esik a találkozón. A kettő együtt meg… Hát az aztán az igazán jó kis odds…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső