St. Pauli – Nürnberg: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 14.
St. Pauli
Teljesítmény:
D N N D V
  • Millerntor Stadion
  • Május 17. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Nürnberg
Teljesítmény:
V N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vasárnap folytatódik a német másodosztályú bajnokság, a Bundesliga 2. Ezúttal két szebb napokat megélt csapat meccsét vesszük górcső alá. Mind a St. Pauli, mind a Nürnberg korábban a Bundesliga tagjai voltak, de azóta igazán rájuk jár a rúd. Jelen pillanatban még arra is van esély, hogy jövőre a harmadosztályba essenek ki.

A Bundesliga 2 26. fordulójában St. Pauli – Nürnberg mérkőzést rendeznek.

St. Pauli

St. Pauli Hamburg egyik kerülete, így nem meglepetés, hogy legfőbb riválisuk a HSV. Történetük során megannyi rangadót vívtak, ezek idén sem maradtak el, hiszen a Hamburg is a másodosztályban szerepel, igaz, ők jobb eredménnyel, jelenleg harmadik helyen állnak a Bundesliga 2-ben.

A klub 2010-ben feljutott az első osztályba, de hamar visszacsúszott, azóta pedig több-kevesebb sikerrel veszik a másodosztály akadályait.

Mivel az idei szezon kiesői (és egyébként feljutói) szempontjából nem lefutott meccs, a St. Paulinak is van miért küzdeni. A 11. helyen állnak, de vészesen közel van a már kiesést jelentő pozíció. És bár sokszor voltak a a 3. liga és a Regionalliga tagjai, nem hinném, hogy újra ott akarnak szerepelni.

A bajnokság leállítása előtt nagy formában volt a gárda, utolsó 10 meccséből csak három vereséget számláltak, 4 győzelem és 3 döntetlen mellett.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.06.Bundesliga 2
nürnberg
1:1
st pauli
Bundesliga 2
2018.02.12.Bundesliga 2
st pauli
0:0
nürnberg
Bundesliga 2
2017.09.11.Bundesliga 2
nürnberg
0:1
st pauli
Bundesliga 2
2017.04.07.Bundesliga 2
nürnberg
0:2
st pauli
Bundesliga 2
2016.10.31.Bundesliga 2
st pauli
1:1
nürnberg
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A hétvégi rangadót hazai pályán, a Millerntorban vívják, nézzük meg, hogy mennyire eredményesek hazai pályán!

Ha csak a hazai pályán elért eredményeket vennénk figyelembe, a St. Pauli a 6. helyen állna, megbízható teljesítményt nyújtanak saját közönségük előtt és nem kellene a kieséstől tartaniuk. De hát ott vannak a fránya idegenbeli meccsek is.

A gárda vezetőedzője a holland származású Jos Lukuhay, aki megfordult a Paderborn, a Gladbach, a Hertha és az angol Sheffield kispadján is. A St. Paulit tavaly óta irányítja.

A tavalyi szezonban a 9. helyen végeztek, tehát masszívan a középmezőny tagjai, ez volt Luhukay bemutatkozó szezonja.

A játékoskeretet böngészve felfedezhetünk egy felettébb magyar nevet: Gyökeres Viktorét. A támadó magyar felmenőkkel rendelkező svéd állampolgár, akit az angol élvonalbeli Brightontól kaptak kölcsön. Nem is megy rosszul a szekér a fiatal csatárnak, már hat gólnál jár a szezonban.

Azonban nem ő a legeredményesebb, hanem a görög Diamantakos és a holland Veerman, ők egyaránt 8-8 góllal terhelték meg az ellenfeleket.

Ha tudják tartani azt a formát, amit két hónapja, akkor nem lesznek kiesési problémáik, de mivel két hónapig futball nélkül voltak (ez mondjuk elmondható bármelyik csapatra a ligában), nehéz megmondani, fel tudják-e venni a fonalat.

Nürnberg

A Nürnberg a tavalyi esztendőben zúgott ki az első osztályból, ráadásul utolsó helyen végeztek a bajnokságban. Ilyenkor egy-egy csapatra jellemző, hogy azonnal újra harcba száll azért, hogy visszakerüljenek, nem egy-nem két ilyen esetet ismerünk a futball történelmében, de a Nürnberg idei szereplése nem kívánkozik erre a listára.

Bár a keret magja együtt maradt, voltak játékosok természetesen, akik távoztak a süllyedő hajóról. A teljesség igénye nélkül ők azok, akik nem követték a csapatot a másodosztályba és állandó szerepet kaptak az első csapatban: Rhein, Lowen, Bauer, Leibold, Ewerton, Petrak, Kubo, Pereira. Kubo és Pereira kölcsönben szerepelt, ők visszatértek a csapatukhoz, a többiek pedig eligazoltak.

Persze, érkezők is voltak, ráadásul nem is rossz nevek: Michael Frey a Fenerbahcét hagyta ott, Nikola Dovedan a Heidenheim alapembere volt a középpályán, Johannes Geis megjárta a Sevillát is, Mavrapanos pedig az Arsenal ifjonca.

Egyáltalán nem mondhatni, hogy gyengült volna a keret, így ez a teljesítmény rejtély.

Hét játékos sérült a jelenlegi keretből, közülök Mühl az, aki kezdőnek mondhatja el magát, 16 mérkőzésen játszott a szezonban.

Azért is jó a Bundesliga 2-re fogadni, mert jó magas oddsok jellemzők a meccsekre. Ez pedig csak kedvez a sportfogadóknak. Ahogy a többi mérkőzésen, itt is számítani kell az idény eleji formára, de ha mindent alaposan szemügyre veszünk, jó esély van a hazai győzelemre. Az odds is 2.5 körül mozog, ha valaki biztosabbra menne, az 1X jó választás lehet, de nyilván kisebb nyereménnyel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső