Sunderland – Sheffield United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 14.
Sunderland
Teljesítmény:
N V V V D
  • Stadium of Light
  • Március 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield United
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az utolsó másodosztályú meccs, aztán irány a világ legismertebb és sok sportfogadást szerető szerint a legjobb sorozata. De még maradjunk a Sunderland és a Sheffield United meccsénél. Aggódhat Paul Heckingbottom? Igen, szerintem kezdhet. Kicsit hasonlít a Sheffield United helyzete a Bournemouthéhoz, akik tavaly szintén végig ott mozogtak az első helyezett mögött, aztán a Huddersfield majdnem megfogta őket. Végül azért sikerült feljutni. Újabb vereség az előző fordulóból, a hétpontos előnyből már csak négy van, és ha nem kezdik el magukat összeszedni McBurnie-ék, a forduló végére csak egy pont lesz az előnyük.

A Sunderland pedig nem fogja magát könnyen adni, mert nekik öt pont a hátrányuk a hatodik Millwallal szemben, ergo van esélyük osztályozóra…

A fogadóirodák vendégsikert várnak, a 22betnél 2.225 a Sheffield győzelme, 3.30 a Sunderlandé és az iksz 3.25.

Jöjjön a Sunderland – Sheffield United találkozó!

Sunderland

Nem lehet elvitatni, hogy a Championship idei meglepetése a Sunderland. A csapat idén jutott fel a másodosztályba, tehát újoncként szerepelnek, mégis közel állnak a feljutáshoz. Vagy legalábbis ahhoz, hogy megpróbálják kiharcolni a Premier League-szereplést. Nem lenne semmi, kétségtelen, hogy a csapat megérdemelné. Ahogy sok másik is…

A Sunderland most hiába a tizedik helyen áll, mindössze öt pont a lemaradása a hatodik helytől, ami nem ledolgozhatatlan úgy, hogy tíz forduló hátra van. Sajnálhatja Tony Mowbray, hogy az előző fordulókat így elszúrta… A csapat ugyanis egy döntetlen és három vereség után vasárnap tudott nyerni. Én azt mondom, meglepetésre. Hiszen a Norwich vendégei voltak, és az előző meccsekből kiindulva kinézett egy újabb nyeretlen találkozó. De Abdoullah Ba góljával a vendégek győzni tudtak. A Le Havre-tól érkező fiatal franciának ez volt az első gólja Angliában.

A Sunderland egy kifejezetten gyenge csapat hazai pályán, a tabellán csak a 17. helyet foglalnák el, ha csak ezt néznénk. Hat győzelem, öt döntetlen és hat vereség, ez a mérlegük.

Ahogy azt ebben a bajnokságban megszokhattátok, itt is sok a sérült. Alex Pritchard, Amad Diallo, Ajibola Alese, Dennis Cirkin, Elliot Embleton, Ross Stewart és Corry Evans sem bevethető.

A fő góllövőkből kettő is kiesett, a harmadikat visszahívta az Everton, így a gólszerzés lényegében Joe Gelhardtra hárul egyedül.

A várható kezdőcsapat:

Patterson, Hume, Ballard, Batth, O’Nien – Neil, Michut – Roberts, Ba, Clarke – Gelhardt

Egymás elleni meccsek:

A két csapat általában jó kis meccseket játszik egymás ellen, ilyen volt az idei, őszi meccsük is, amit a United 2-1-re nyert meg otthon. Mivel a Sunderland korábban hat évet töltött a harmadik vonalban, ezért ez az egy friss meccsük van.

Az utolsó öt meccsből hármat nyert meg a Blades, kettőt a Sunderland, de az újonc fölényben van, amikor ők vannak otthon, akkor 3-1-1-es mérleget hoztak össze.

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.17.Championship
sheffield united
2:1
sunderland
Championship
2019.09.25.Angol Ligakupa
sheffield united
0:1
sunderland
Angol Ligakupa
2017.12.26.Championship
sheffield united
3:0
sunderland
Championship
2017.09.09.Championship
sunderland
1:2
sheffield united
Championship
2005.01.22.Championship
sunderland
1:0
sheffield united
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sheffield United

Nehogy a végén szúrja el a Sheffield a feljutást… Ez sokak fejében megfordult már az elmúlt hetekben. Végig magabiztosan álltak feljutó helyen, noha a bajnoki címre sok esélyük nem volt a Burnley mellett. De kit érdekel? – gondolták a Blades drukkerei, a második hely ugyanúgy Premier League-et jelent.

Most a cél már csak annyi lehet, hogy ezt a helyet megtartsák. Az elmúlt öt fordulóban a Sheffield három vereséget is begyűjtött, ami miatt a magabiztos előnye szépen elfogyott. Négy pontra a Middlesbrough, és még sok van hátra.

A hétvégén a Luton verte őket hazai pályán egy góllal…

Paul Heckingbottomnak ki kell valamit találnia, főleg, hogy idegenben nem annyira meggyőző a csapat mostanában, mint az idény egészét nézve.

Alapjáraton a harmadik legjobb eredmény az övék, de az utolsó öt meccsből csak egyet nyertek meg. Mérlegük 9-4-5.

Sérülések terén egy változás van: Megsérült Ben Osborn is. Mellette Rhys Norrington-Davies, Rhian Brewster, Enda Stevens és Jack O’Connell nem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Foderingham – Ahmedhodzic, Egan, Robinson – Bogle, Norwood, Berge, Lowe – Ndiaye, McAtee – McBurnie

Tippelde

Szoros mérkőzés várható. A hazaiaknál a gólszerzés mostanában probléma, ahogy a vendégeknél is. Szerintünk ez egy egygólos mérkőzés, bárki betalálhat, így a kimenetelre nem is mondanánk semmit.

Maradunk annál, hogy két és fél gólnál kevesebb lesz a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.78 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső